Özgündeki Başarı

• Kullanıcı baysihir78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

baysihir78

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Bundan 1 Yıl Önce Bu Günlere Geleceğimizi Kestirmiştim ve özgün bir kanal açtım uzun zaman ilgilenemedim artık tekrardan el atmaya karar verdim ilgilenmesemde kanalım her geçen gün ufaktanda olsa büyüdü kanalımın 1. yılı doldu şu an işler iyi gidiyor sizlere tavsiyem sizlerde birşeyler üreterek kazanamııyorum demeden ilerisi için yatırım yapın nede olsa özgün kanal birgün elbet tutacaktır.
kanalımdan bir kaç video örneği sunayım sizlerinde katkınız olsun birazda ne yapacağım diyenlere ilham olsun benden desteklerini esirgemeyen [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ve gizza firmasına ve forumdaki arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

kanalımdan bir kaç video

https://www.youtube.com/watch?v=ctAoZAn8krM

https://www.youtube.com/watch?v=2XrwO-pVx7A
https://www.youtube.com/watch?v=WhFvTzs1Cm4
https://www.youtube.com/watch?v=2_yjoW2qFVk

Son düzenleme:
hocam özel olmassa abone kasmak için yardımcı olan partner varmıdır ?

8 aydır video atmamışsınız hocam devam etseymişsiniz şimdi 100-200k abone olurmuş en az.. Bu kez bırakmayın peşini hocam devam edin hayırlı olsun

ben hiç öyle şeylerle uğraşmadım o yüzden hiç biliyorum bendeki aboneler kendileri geliyor bi ara googleya reklam vermiştim bi kaç gün onunda faydası oldu

adamlar partnere giriyor 10 abonesi ertesi gün 10 k oluyor merak ettim ondan sordum teşekkürler hocam başarılar :)

8 aydır video atmamışsınız hocam devam etseymişsiniz şimdi 100-200k abone olurmuş en az.. Bu kez bırakmayın peşini hocam devam edin hayırlı olsun

sağolun hocam birgün spam biterse diye açmıştım kanalı o yüzden ilgi alaka gösterememiştik artık eel attım sağolun güzel yorumunuz için

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] Hocam eğer özel değilse, emeklerinizin karşılığını alabiliyormusunuz? Manevi olarak pahabiçilemez özgün tabi ki verdiği keyif ayrı. Maddi olarak tatmin ediyormu yoksa TR'de özgün herkesin dediği gibi uğraşılmazmı?

@baysihir78 Hocam eğer özel değilse, emeklerinizin karşılığını alabiliyormusunuz? Manevi olarak pahabiçilemez özgün tabi ki verdiği keyif ayrı. Maddi olarak tatmin ediyormu yoksa TR'de özgün herkesin dediği gibi uğraşılmazmı?

normal zamanlarda iyi paralar bırakıyor ama yılın ilk ayları komple zarar tabikide tatmin dici rakamlar kazanılıyor yeterki izletin kendinizi

hocam çok güzel videolar falan intro olsun videolar olsun başarılar bırakmayın ama bu sefer.

hocam çok güzel videolar falan intro olsun videolar olsun başarılar bırakmayın ama bu sefer.

sağolun hocam reklam amaçlı açmadım konuyu zaten baktım forumda herkezi bir umutsuzuk sarmış belki biraz ilham olur diye açtım

@baysihir78 Hocam eğer özel değilse, emeklerinizin karşılığını alabiliyormusunuz? Manevi olarak pahabiçilemez özgün tabi ki verdiği keyif ayrı. Maddi olarak tatmin ediyormu yoksa TR'de özgün herkesin dediği gibi uğraşılmazmı?
özgün kanalım yok ama bi arkadaşımın tr özgün kanalı var günlük 60-70k gibi izlenme rakamları görüyor ve attığı para 2-3 doları geçmiyormuş ama youtube olayını bi kitle olarak görmek lazım o kitleyi yönlendirerk kazanç sağlanabilir younow gibi sistemler üzerinden birde reklam yapma potansiyeli olan özgünler olabilir örneğin konuyu açan arkadaşın özgün kanalı bu konuda çok müsait videolarında anlaştığı firmaların gıda ürünlerini kullanarak kazanç sağlayabilir vs vs.

özgün kanalım yok ama bi arkadaşımın tr özgün kanalı var günlük 60-70k gibi izlenme rakamları görüyor ve attığı para 2-3 doları geçmiyormuş ama youtube olayını bi kitle olarak görmek lazım o kitleyi yönlendirerk kazanç sağlanabilir younow gibi sistemler üzerinden birde reklam yapma potansiyeli olan özgünler olabilir örneğin konuyu açan arkadaşın özgün kanalı bu konuda çok müsait videolarında anlaştığı firmaların gıda ürünlerini kullanarak kazanç sağlayabilir vs vs.
hocam o arkadaşın ölmüş senin ben günlük 60 70 k izlensem başka hiç bir iş yapmam tr kazançları kötü değil aslında kategori felan fark ediyor sanırım

sonra diyorlarki Arif niye kilo alıyo :)
böyle videoları görünce insanın iştahı açılıyor ..

valla helal olsun, bir kaç video izledim ve gayet başarılı...

bu arada websitenizin altındaki "Copyright © 2013. Tüm hakları saklıdır." 2013 geçeli baya oldu onu bi güncelleyin isterseniz :) 2013-2016 gibi bişeyler olabilir

Hocam emeğinize sağlık.. Güzel iş çıkarmışsınız. Benim takıldığım intro Digitürk türkmax gurme kanalınkine çok benziyor... O introdan mı aldınız? İleride sorun çıkarmasın. Bir de ses çok geriden geliyor. Bunun için önerim video kayıt yaparken cep telefononunuza ses kaydını senkronize bir şekilde yapıp, daha sonra onu video edit programı ile birleştirmeniz....işe yarıyor...ve kaliteli ses elde ediyorsunuz...

sonra diyorlarki Arif niye kilo alıyo :)
böyle videoları görünce insanın iştahı açılıyor ..

valla helal olsun, bir kaç video izledim ve gayet başarılı...

bu arada websitenizin altındaki "Copyright © 2013. Tüm hakları saklıdır." 2013 geçeli baya oldu onu bi güncelleyin isterseniz :) 2013-2016 gibi bişeyler olabilir

saolasın hocam uyarıların için ben 108 kilo oldum yakında dukan diyeti tariflerine başlıcam böyle giderse o ayrıntıyı farketmemiştim düzelticem onuda tşk

Bende ileriye donuk özgün kanal actim 1 yıl kazanç sağlayamam doğru düzgün ama ileride benim için çok iyi olur.

yani hocam çok fazla mzman ayıramasanızda en azından gelecek yıla index almaya hazır bir özgün kanalınız olmuş olur
haftada 1,2 video atıyorum o bana yetiyor zaten ileriyi düşündüğüm için şimdiden başladım aynı kategorideki kanallar bile ortalama 1 yıl sonra izlenmeye başlamış artık bunun nedeni ne bilmiyorum belki youtube algoritmaları öyledir.

Bu tür işler kazandırır ama günde 100 tane açılan bilgi kanallarından pek bir şey beklemeyin

peki arkdaşlar özgün kanalımızın spamdan kapanma gibi bir durumu var mı ki var diye biliyorum ben ve spamdan kapatılırsa açılabiliyor tekrardan ama açtıktan sonra o izlnmler falan tekrar yansıtılıyor mu videolara?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri