Özgün'e başlıyorum partnerlik hakkında soru

• Kullanıcı KonboR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

KonboR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Ben tamamen özgün bir vlog oluşturacağım.
Kanalın tasarımını yaptım. Videoyu çekip adobe premier ve after effect ile montajlıyorum. Müzik gerekirse youtube içerik oluşturucu stüdyodaki telifsiz müzikleri kullanıyorum. İlk videomu da çekip montajladım. Haftasonuda yüklemeyi düşünüyorum.

Kanal durumu
zYnqO4.png

yRV9JN.png

İçerik
yRV9v9.png

Sadece 1 tane fragman yükledim.

Kafamdaki soru şu; Kanalımı nasıl başlatıyım ?
En iyi kazancı nasıl başlayarak elde edebilirim ?

hocam [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] ile iletişime geçebilirsiniz kendisi her konuda size yardımcı olur

Merhabalar...

Öncelikle birazcık geciksem bile her mesaja kesinlikle geri dönüş yaptığımı bilmenizi isterim.. Sorunuza gelince;

Açık söylemek gerekirse tam olarak neyi merak ettiğinizi anlayabilmiş değilim. En iyi kazancı nasıl başlayarak elde edebilirim demişsiniz ama üç beş istisnayı saymazsak özgün kanallar doğası gereği zaten ilk 6 ay ile 1 yıl içerisinde neredeyse hiç para kazanmazlar.. Benim size tavsiyem bu işi para için değil de hobi olarak yapıyormuşunuz gibi düşünmeniz..

Eğer özgün kanal kurup kısa zamanda gelir beklentisi içindeyseniz yüksek ihtimalle hayal kırıklığına uğrarsınız ve belki de ileride başarılı olabilecek bir projeniz bu nedenle çöp olur.

Duymak istediklerinizin bunlar olmadığı biliyorum ama gerçekler böyle maalesef..

Merhabalar...

Öncelikle birazcık geciksem bile her mesaja kesinlikle geri dönüş yaptığımı bilmenizi isterim.. Sorunuza gelince;

Açık söylemek gerekirse tam olarak neyi merak ettiğinizi anlayabilmiş değilim. En iyi kazancı nasıl başlayarak elde edebilirim demişsiniz ama üç beş istisnayı saymazsak özgün kanallar doğası gereği zaten ilk 6 ay ile 1 yıl içerisinde neredeyse hiç para kazanmazlar.. Benim size tavsiyem bu işi para için değil de hobi olarak yapıyormuşunuz gibi düşünmeniz..

Eğer özgün kanal kurup kısa zamanda gelir beklentisi içindeyseniz yüksek ihtimalle hayal kırıklığına uğrarsınız ve belki de ileride başarılı olabilecek bir projeniz bu nedenle çöp olur.

Duymak istediklerinizin bunlar olmadığı biliyorum ama gerçekler böyle maalesef..

Hocam yorumun için teşekkür ederim.

En iyi kazancı derken;
Adsense e bağlı şuan hesap gördüğün üzere, adsense yerine bir partner e bağlamak mı daha fazla kazanç sağlar ? Eğer öyleyse anlattığım tarzda bi kanal için en iyi kazanç verecek ve kabul edecek partner hangisi ? İlk başta zaten yüklü miktarlar kazanmak gibi bir amacım yok ama atıyorum, ilk videonun bana kısa vadede sağlayacağı 1-2 tl motive edecektir ve bu ilk meblağnın miktarının yüksek olması daha fazla motivasyon sağlayacaktır.

Mesela bir kanalım var o da adsense de. 1706 izlenmeye 47 krş verdi. Slayt kanalıydı bu. Bu ufak bi motivasyon sağladı.

Şimdiki kanalımın ilk videosu için dağ tepe gezip yaklaşık 250km yol yaptım. Diğer videolarda büyük oranda benzer olacak. O yüzden en iyi kazancı nasıl sağlarım merak ediyorum.

Hocam bir partner firması sahibi olarak benim hangi partner sorusuna vereceğim cevabın objektifliği insanlar açısından şaibeli olabilir bu yüzden izninizle o dala ben hiç basmayacağım :)

Ancak kiminle çalışırsanız çalışın zaten kazancınız üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır genelde çok büyük oynamalar olmaz aralarında. Sonuçta sizin ne kadar aktif olduğunuz ve içeriğiniz ne kadar izlendiği bu değeri oluşturuyor. Aradaki oynamayı yaratan asıl şey patnerin ne kadar kesinti yaptığıdır. Elbette herşey kesinti oranı ile de bitmiyorum.. Diğer hizmetler, müşteri desteği, avantajlar vs vs bakıp değerlendirmelisiniz. Hangisi sizin için daha iyi ise onunla çalışın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri