Özgün'e İlk Adım..

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
beni niye etiketledin :) ...bu işlerden pek anlamasamda sıradan bir izleyici olarak amatörmü prof ayırt edemediğim kadar iyi diyebilirm. .. senin tek işin bundan sonra sesini halka duyurabilmek. ...ne biilim website kur rap üzerine link wheel falan yap günde bi kac bin hit almaya başladıkdan sonra kendisi gelir zaaten :)

beni niye etiketledin :) ...bu işlerden pek anlamasamda sıradan bir izleyici olarak amatörmü prof ayırt edemediğim kadar iyi diyebilirm. .. senin tek işin bundan sonra sesini halka duyurabilmek. ...ne biilim website kur rap üzerine link wheel falan yap günde bi kac bin hit almaya başladıkdan sonra kendisi gelir zaaten :)

eyvallah :D:D etiket öyle rastgele salladım sizede denk gelmiş :D sağolun görüşleriniz için :D

insallah iyi yerlere gelirsin profil resmini gordugumde kesin bu cocuk repci dediydim

Gayet güzel olmuş özgüne devam burdan yürü spami boşver.

Şarkıyı dinlerken ilk olayım tarzım olmasa bile araba aldımı müzik listeme koyarım bu tarz bişeyler, yazın iyi gider diye düşündüm. Yani iyisin iyi...

Şarkıyı dinlerken ilk olayım tarzım olmasa bile araba aldımı müzik listeme koyarım bu tarz bişeyler, yazın iyi gider diye düşündüm. Yani iyisin iyi...
teşekkürler :) önerinizi dikkate alarak araba tarzı hareketli bi kaç parça yapabilirim :)
Gayet güzel olmuş özgüne devam burdan yürü spami boşver.
teşekkürler. özgünü hobi olarak spamı meslek olarak yapıyoruz şimdilik :D
insallah iyi yerlere gelirsin profil resmini gordugumde kesin bu cocuk repci dediydim
idda kuponu yap evi arabayı satıp geliyorm :)

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] benden sana ufak bir hedef;
eğer 10 bin aboneye ulaşırsan youtube senin reklamını truview olarak kendisi ücretsiz olarak yapıyor.
eğer ki 10k aboneye ulaşırsın bu işi bitirdin demektir.
iyi çalışmalar.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] benden sana ufak bir hedef;
eğer 10 bin aboneye ulaşırsan youtube senin reklamını truview olarak kendisi ücretsiz olarak yapıyor.
eğer ki 10k aboneye ulaşırsın bu işi bitirdin demektir.
iyi çalışmalar.

Teşekkürler inşallah hocam :) hedefimiz zirve :)

hocam harikasın tüm enerjini kendi özgün projene ver kazanan sen olacaksın emin ol ses ve alt yapı benm çok hoşuma gitti dinleyicilerin arasındayım :D

Yetenek sizsiniz Programına bir defa çık kanalına 2,3 Rap at kanalın patlama yapar :) :) süpersin kardeşim bence

Bence süpersin ciddi söylüyorum bunu albüm çıkartan arkadaşım bile var ancak senin gibi güzel yapamıyor o :D Şansını sonuna kadar zorla, arkadaşın da dediği gibi bence 2-3 tane parça hazırla ve yetenek sizsinize koş tutulmama imkanın yok.

Yetenek sizsiniz Programına bir defa çık kanalına 2,3 Rap at kanalın patlama yapar :) :) süpersin kardeşim bence

Bence süpersin ciddi söylüyorum bunu albüm çıkartan arkadaşım bile var ancak senin gibi güzel yapamıyor o :D Şansını sonuna kadar zorla, arkadaşın da dediği gibi bence 2-3 tane parça hazırla ve yetenek sizsinize koş tutulmama imkanın yok.

teşekkürler arkadaşlar,destekleriniz için sağolun :) önerilerinizi dikkate alacağım.

Ben video spam zannettim meğerse özgünmüş, bunada flag atarlar sanatçı parçası diye :DD

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri