Özgün'e İlk Adım..

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
bende de olumlu izlenim bıraktın tebrikler.

Bana diss atmis genc delikanli
40'tan fazla kanal var networkume bagli
Buralar bizim, sana ogretmediler mi?
Sado bile kaldiramaz, [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'in banini!

:)
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]

Son düzenleme:
Bana diss atmis genc delikanli
40'tan fazla kanal var networkume bagli
Buralar bizim, sana ogretmediler mi?
Sado bile kaldiramaz, [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'in banini!

:)
[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]

Şimdi Öğüt vermeye kalksam kafamdaki Cap(kep) Değil, Sarık Olur.
Network Kurmakla herşey tamam olmuyoo Ayık Olun.
Stüdyonda Kalite Yok,Mikrofon Değil Sanki Kapı Kolu.
Şimdilik burda kestik.Biraz daha yazarsam [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] 'a YAZIK OLUR :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] :)))

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ve [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] ikili atışmalar yasak:p

Ses falan herşey uygun kardeşim. Hayırlısı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi spam yapıp paramı alırmıyım almazmıyım diye uğraşacağına bu teneğinle yap bir şeyler.

Şimdi Öğüt vermeye kalksam kafamdaki Cap(kep) Değil, Sarık Olur.
Network Kurmakla herşey tamam olmuyoo Ayık Olun.
Stüdyonda Kalite Yok,Mikrofon Değil Sanki Kapı Kolu.
Şimdilik burda kestik.Biraz daha yazarsam [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] 'a YAZIK OLUR :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] :)))

Her kelime icin %1 ekstradan kesiyorum hocam :))

Kimi banlıyoruz? :D

Şaka bir yana, güzel olmuş, tebrikler :D

Baya profesyonel olmuş beğendim :D

Ayrıca şarkı o kadar güzeldi ki acıktırdı.Bir waffle olsada yesek dimi [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

gayet güzel bence tebrikler..başarılarının devamını diler bu yolda ilerlemeni tercih ederdm şahsen.

teşekkürler arkadaslar. eksik olmayın..

Sen bana ingilizce dersi vereceğine kadar, önce yaptığın işin inceliklerini öğrenerek başla bu işe. :) Yalnızca piyasadan öğrenilen bilgiler ile kimseye de boş yere ahkam kesme dostum. Ötesi yok iyi akşamlar. Karşılıklı tartışmaya da gerek yok başarılar.

Uzatmayacaktım bu kadar ama son mesajındaki ''Free'' kelimesinin anlamını bana öğretme çabaların yüzünden cevap yazdım.

Sen bana ingilizce dersi vereceğine kadar, önce yaptığın işin inceliklerini öğrenerek başla bu işe. :) Yalnızca piyasadan öğrenilen bilgiler ile kimseye de boş yere ahkam kesme dostum. Ötesi yok iyi akşamlar. Karşılıklı tartışmaya da gerek yok başarılar.

Uzatmayacaktım bu kadar ama son mesajındaki ''Free'' kelimesinin anlamını bana öğretme çabaların yüzünden cevap yazdım.

Bak güzel kardeşim. durduk yerde gelip sataşıyorsun sonra laf yapıyorsun. konuya
Özgün demişsin de, beat free mi?
diye yorum atan sensin.

sonra aldıgın cevabı kaldıramayanda. free olunca özgün oluyor mu ? nedir bu çaban.tekrar söylüyorum. free umuma açık olan. herkes kullanabilir !! bilmiyorsan öğren !!

Bak güzel kardeşim. durduk yerde gelip sataşıyorsun sonra laf yapıyorsun. konuya

diye yorum atan sensin.

sonra aldıgın cevabı kaldıramayanda. free olunca özgün oluyor mu ? nedir bu çaban.tekrar söylüyorum. free umuma açık olan. herkes kullanabilir !! bilmiyorsan öğren !!

Senin mantıgınla;

tüm anonim şarkıları tek kanalda toplarım ve özgün bir kanal sahibi olmuş olurum dogru mu? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri