Özgün'e İlk Adım..

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Forumda birkaç kişi daha böyle videolar paylaşmıştı.
İçlerindeki en başarılı müzik diyebilirim.
Fakat diğer kişilere dediğimi sanada demem lazım, şarkıları 3-3,5 dk aralığında yapmalısınız, sözleri yazıp nakarat yapabilirsiniz arada.
Yani illaki 3dk değişik sözlerde söylemeniz gerekmez.
Ama bu kadar kısa şarkı olmaz.

yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar.

hocam normalde bu parçada nakaratta vardı. devamıda vardı. yalnız devamını söylecek arkadaş oyun bozanlık yapınca parça yarım kaldı. bende bu şekilde attım direk. yapınca dediğiniz gibi 3 dakkayı buluyor. zaten kazanmak için ileride hedefim en az 3dk :)

Helal olsun beğendim hemşehrim başarıların devamını dilerim

Sen ne yaptın ya durdugun kabahat devam et patlar bu kanal benden demesi.Ses süper.

Önce nasıl bi özgün videoymuş diye tıkladım,video akarken kaç izlenim almış diye baktım,sonra bu arkadaşı görünce hep böyle bir sesi olduğunu düşündüğümü hatırladım, sonra tekrar play, bitince tekrar play, bitince tekrar play.. sonra sözlerini dinlemeye başladım.. :) Yani anlayacağın hocam ben rapte sözlerden önce beati dinlerim ve bu gerçekten iyi şu an devamı olsa da indirsem dinlesem dedim o derece yani :D Son bi yorum getireyim rap yapmak için illa ki küfür gerekmez bence lirikle tokat atıp, lirikle etkileyebilirsin.. İnşallah böyle bir çizgin olur ya da tadında bir argoyla devam edersin hocam. Sesine kuvvet. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Önce nasıl bi özgün videoymuş diye tıkladım,video akarken kaç izlenim almış diye baktım,sonra bu arkadaşı görünce hep böyle bir sesi olduğunu düşündüğümü hatırladım, sonra tekrar play, bitince tekrar play, bitince tekrar play.. sonra sözlerini dinlemeye başladım.. :) Yani anlayacağın hocam ben rapte sözlerden önce beati dinlerim ve bu gerçekten iyi şu an devamı olsa da indirsem dinlesem dedim o derece yani :D Son bi yorum getireyim rap yapmak için illa ki küfür gerekmez bence lirikle tokat atıp, lirikle etkileyebilirsin.. İnşallah böyle bir çizgin olur ya da tadında bir argoyla devam edersin hocam. Sesine kuvvet. Allah yardımcın olsun.

Eyvallah kardeşim benim

rap sevmiyor olabilirim ama özgün olmandan dolayı tebrik eder hoş bir ses sahip olduğundan ve kulağa hoş geldiğinden ileride iyi işler yapacağını düşünüyorum.Ama işte birileri tarafından görülmeden 1-2-3bin izlenimi geçmen biraz zor maalesef :/

hocam süpersin Allah Yolunu açık etsin çok begendim şahsen
maskeli adam bunu begendi +1

Gayet güzel olmuş bence de bunun için uğraş ha bir yandan da yaparsın spamı da spamdan kazandığının belli bir miktarını buna harca olsun bitsin :D Gayet güzel olmuş beğendim ben

Ben beğendim gayet başarılı, başarılarının devamını bekleriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri