Özgünlüğe ilk Adım

• Kullanıcı holigan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

holigan14

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar facebook dini sayfamız var 7000 kişilik sürekli aktif ve
Sürekli artiyor. Ben videolarimi youtube buraya yönlendiriyorum. Şimdi size sorum su ne tür videolar eklemeliyim ya da hazırlanmalıyim fikri olan var mi. ?

Dini konuda birçok video hazırlayabilirsin.
Örnek verecek olursam dua ve sureleri bizzat siz yada bir başkasına okutarak ses olarak kaydedin ve Dini resimlerle oluşan bir video yaparsanız gayet özgün bir video hazırlamış olursunuz :)

Hocam islam tarihinde veya osmanlı tarihinde fetihleri vs. video hazırlayıp düzenli atabilirsin hem bilgilendirmişte olursun.

cin çıkarma sahnelerini ekle

Dini ve Tarih bilgilerinden emin ve bilgi sahibi iseniz güzel fikir. Fakat sahsen ben kesin bilgiye sahip olmadigin bir konu hakkinda video yapmak istemem. Yani Tarih ve Dini bilgilerinde kesinligi onaylanmis kaynaklari iyi bilmek ve onlara göre dogru video hazirlamak gerekiyor. Basarilar ve bol kazanclar dilerim.

Güncellik her yerde her zaman önemli misal sayfan için şaban ayındayız ramazana giricez ramazanın hikmeti,oruç u neler bozar, ashabı ikramdan ve peygamber efendimizin (s.a.v) hayatından örneklerle iyi işler çıkartabilirsin aklıma fikir gelmiyor diyosan güncel bloglardan konulara bakıp esinlenebilirsin, hayırlı yoldasın bol kazançlar..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Güncellik her yerde her zaman önemli misal sayfan için şaban ayındayız ramazana giricez ramazanın hikmeti,oruç u neler bozar, ashabı ikramdan ve peygamber efendimizin (s.a.v) hayatından örneklerle iyi işler çıkartabilirsin aklıma fikir gelmiyor diyosan güncel bloglardan konulara bakıp esinlenebilirsin, hayırlı yoldasın bol kazançlar..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet katılıyorum önümüz Ramazan elini çabuk tutarsan bunu da değerlendirebilirsin.

Şu zamanlar da özgün çalışmak aslında çok daha basit :rolleyes:

Arkadaşlar ben dini konularla ilgili videoların para kazanma için kullanılmasına karşıyım. Bu benim şahsi düşüncem lütfen yanlış anlamayın. Sizin için hatalı düşünüyor olabilirim ancak ben ALLAH'ın dininin bu şekilde kullanılmasını vicdanıma yediremiyorum..

Arkadaşlar ben dini konularla ilgili videoların para kazanma için kullanılmasına karşıyım. Bu benim şahsi düşüncem lütfen yanlış anlamayın. Sizin için hatalı düşünüyor olabilirim ancak ben ALLAH'ın dininin bu şekilde kullanılmasını vicdanıma yediremiyorum..
Hocam size katılıyorum [En kötü insan, dini dünya malına alet edendir.
''(İbni Asakir'')]

Hocam Benden Size Bir Örnek : Mesela Surelerin Okunuşu Ayetler Bunlar Güzel Hit Veriri .

Evet bu da bir bakış açısı.

Hocam ne var ki bunda. Sonuçta imamlar da parası için çalışıyor. Para vermezsen hiçbiri çalışmaz şahsi düşüncem..

haklısın benim de bu konuda düşüncelerim var fakat gelen kazancı yine hayır veya dini kuruluşlara bağışlarsan insanları bilgilendirirken kazanılan parayla yardım yaptığın içinde oradan da iyi bir sevap ***ürürsün :) cebine bişey girmez ama gönlüne çok şey girer. tabi ki fedakarlık isteyen bir şey bu. diğer türlü kazanıp cebime atma mevzunu vicdanıma sordum rahatsız oldu. sanırım vicdanı bozulmamış herkesin vicdanı bundan rahatsız olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri