Özgünlüğe ilk Adım

• Kullanıcı holigan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
haklısın benim de bu konuda düşüncelerim var fakat gelen kazancı yine hayır veya dini kuruluşlara bağışlarsan insanları bilgilendirirken kazanılan parayla yardım yaptığın içinde oradan da iyi bir sevap ***ürürsün :) cebine bişey girmez ama gönlüne çok şey girer. tabi ki fedakarlık isteyen bir şey bu. diğer türlü kazanıp cebime atma mevzunu vicdanıma sordum rahatsız oldu. sanırım vicdanı bozulmamış herkesin vicdanı bundan rahatsız olacaktır.

Bugün tam da bunu yaptım Allah Kabul etsin İnşallah.

Verdiğiniz herhangi bir bilginin yanlışlığı yüzünden o bilgi ile amel eden herkesin günahını alırsınız.

bir adam, insanlar esseklerini baglasin diye bi kazik cakmis. Ertesi gun baska biri, "kim cakti bu kazigi buraya, ya biri takilip duserse" diyerek kazigi cikarmis.

Eger baska birsey yukleyip para kazanacaksan. ( vine , fail , accident, oynamaca, oyalanmaca) bunun yerine hem insanlara faydali olup hemde para kazanabilirsin.

Kimse +16 +18 calisana bisey demez , ama seni elestiren cok olur. Bu elestirileri kaldirabileceksen dinimizi yayman daha hayirli olur.

supheli konulara girmene gerek yok. Dogrulugu %100 olan KURAN ve HADİSLER i guzel sunumlarla paylassan yeter...

Niyet cok ama cok onemli. (hepsi kisisel dusuncemdir)

dini düsünecek olursak spam calisanlarin hepsi haram para kazandiginida unutmamak lazim ... :)

Öyle zaten. Spamını geçtim youtube'a hiç yüklenmemiş bir video da olsa sonuçta videoyu yapan ekibin veya adamın emeğiyle para kazanıyorsun. Film olsun, müzik olsun vs. Ayrıca o videonun kişiler üzerindeki etkisi (müstehcen sahne, söz, resim içerip içermemesi) ve çıkan reklamların da ne derece ahlaki olduğu gibi faktörler de kişiyi düşündürmeli.

Öyle zaten. Spamını geçtim youtube'a hiç yüklenmemiş bir video da olsa sonuçta videoyu yapan ekibin veya adamın emeğiyle para kazanıyorsun. Film olsun, müzik olsun vs. Ayrıca o videonun kişiler üzerindeki etkisi (müstehcen sahne, söz, resim içerip içermemesi) ve çıkan reklamların da ne derece ahlaki olduğu gibi faktörler de kişiyi düşündürmeli.

aynen özgün bir video hazirlasan dahil kullandigin programi satin almadiysan crackli kullaniyorsan yine degisen birsey olmaz haram haramdir... ince detaya girecek olursak ohoo :D

Vebali ağır bir iş ,hani millete din öğretelim derken dinden çıkartmayalım .. Dini bir sayfayı yönetmek için dini ilimleri bilmek gerekir , Örneğin hadis diye paylaştığınız bir söz uydurma hadisse , bir ayetten kendinizce mana çıkatıp paylaşıyorsanız veya bir yerde gördüğünüz bir paylaşımı paylaşırsanız ,insanlara din öğretelim derken yanlışı din diye öğretirsiniz ,

kuran ı kerim hariç dini bilgiler doğru paylaşıldıkça para kazanılmasında sıkıntı yoktur ama dini çarpıtıp ortaya atarsan arkadaşların dediği doğru

Arkadaşlar ben dini konularla ilgili videoların para kazanma için kullanılmasına karşıyım. Bu benim şahsi düşüncem lütfen yanlış anlamayın. Sizin için hatalı düşünüyor olabilirim ancak ben ALLAH'ın dininin bu şekilde kullanılmasını vicdanıma yediremiyorum..

Ozaman dini kitaplarda satılmasın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri