Özgünlük budur ( Türk )

• Kullanıcı InfazTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan! Ben bu adamin takipcisiydim! Yeni gördüm cok üzüldüm ayni zamanda cok sinirlendim! Ben Avusturyadan katiliyorum! Avusturya bilgiye göre sahte telif yediginizde ve bu nedenle hesabiniz kapandi ise youtube'a mail atmaniz gerek!

Biri bu arkadasa ulassin ve copyright(@)youtube.com mail atsin! Inglizcesi yoksa ben yardimci olurum!

Sahte telif atanlarin Kanallarinida arastirip hepimiz flag edip kapatiririz

Birlik olmassak kazanamayiz

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam bu konudan sonra bence forumda ciddi bir temzlik şart diyorum. çok sinirlendim resmen bir insanın emeğiyle bu kadar kolay mı oynanır.

Cidden adam uğraşıp emek veriyordu güzelde şeyler ortaya çıkarıyordu.Yazık olmuş.

Allah belanızı versin şerefsiz herifler.Sizin gibi şerefsizlerin cehennem de bile yeri olmayacak inşallah.Orayı bile haketmiyorsunuz.Özgün çalışana bari dokunmayın şeref yoksunları.

Yuh ya bu kadar olur artık Bu nedir böyle nasıl bir vicdan şeref onur ya ? Bunu atanlar burdadır şimdi tek diyeceğim bu saydıklarım anadan babadan aileden geçer sizde demekki eksiklik var yazık size yazık

5 6 ay önce benim de böyle bir kanalım vardı. daha 1 aylık kanala günde 30 bin hit, 100 de abone geliyordu. sonra topluluktan kapandı. yine aynı kategoride 10 bin aboneyi geçmiş bir arkadaşın kanalı da kapanmış, ruhi çenet in önerdiği kanallar arasındaydı o da. kim kapattırıyor bu kanalları bilmiyorum ama yapanların çoluğundan çocuğundan annesinden babasından çıkar inş. ağır oldu biliyorum ama umrumda değil gebersinler... onları yetiştiren anne babaların da........ çok sinirliyim bu konuda kusura bakmayın arkadaşlar.

zaten bu sahte telif yollayan adamlar gibileri aramızda olmasaydı emin olun youtube dan para kazanmak cok daha kolay olurdu...o yüzden iyice tanımadan etmeden bu siteden kimseye bir fikrinizde projenizden bahsetmeyin..siteden ingilizcesi iyi olan biriyle bi proje hakkında konustum biraz fikir verdim..beraber yapalım dedik..fikri aldı kayboldu aklı sıra.. gönderdigim metinin bütün yasal kullanım hakları elimde insallah bahsettigim projeyi uygulamaya kalkar da cin olmadan adam carpmak nasıl olur görür ..

Arkadasinda sansizligina bak tam hasta oldugu zamana denk geliyor... bir kere sahte telif yese hemen itiraz edip kurtarir ama üc kere ayni anda yedigi icin itirazda olmadigi icin kanal kapaniyor acayip bir durum

Bugün Merhamet etmeyen, yarın ALLAH'tan nasıl merhamet diler ?

yazık olmuş kanala valla çekemeyen insan çok videoları kopyalayıp kanalı kapattırmıştır kesin.

Bu adam orijinal çalışıyordu şerefsizler bunu da gümletmiş... Zaten bizim milletimizde şöyle bir bakış açısı var.'' Ben kazanamıyorsam kimse kazanamasın'' anlayışı oldukça biz daha çok bekleriz toplumun gelişmesini... Umarım kanalı geri alır kardeşimiz...

Ne kadar kansiz ******** insanlar var ya adam tamamen kendi emegiyle özgün video cekiyordu ona bile sahte telif gönderip kapattirmislar. Bunu yapanlar bu isten para kazanamasinlar ins. Actiklari bütün kanallar kapansin isleri rast gitmesin insAllah. Allah evlerine atesler salsin..

adamı duman etmişler hemen telifi basmışlar bu nedir arkadaş yazık olmuş adama ya kanalı göremedik yorumları okumakla yetindik malasef

Özgün bir kanalın böyle saçma bir sebebden kapanmasını Youtubenin saçma sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum.

3,5 kendini bilmez özgün kanala telif atarak kapattırabiliyorsa bu youtubenin saçma telif sistemidir.

arkadaşlar her zaman bu gibi kanalları yakıyorlar youtube a toplu mail atsak bi ara şunun önlemini alın desek olur belki hatta change.org da da kampanya başlatalım

Onca mühendis bu zamana kadar telif sistemini geliştirmemişler bundan sonradan bizim kampanyamızla değiştireceklerini düşünmüyorum. ama yinede denemek lazım. Bu tarz bir kampanya başlattığınızda katılmak isterim.

kardesım aslında bu forumda kımsenın kanalını ıfsa etmeyeceksın bu kadar basıt.. ıcımızce kusura bakmasın ama acgozlu ınsanlar cok hemen ususuyorlar

Çok güzel bir ülkeye sahibiz de insanları öyle değil.

Forumda bir başkasının kanalını ifşa etmek yasaklanmalıb bu tarz durumların bir nebze önüne geçebilmek adına. Geçmiş olsun.

eminim ki bu kanalın kapanmasında bu konunun cok yararı olmustur :S yazık oldu herife

ruhi çenet bile kapatılıyorsa gerçekten insan şüpheye düşüyo. Yalnız arkadaşlar dikkat edin teliften değil fazla eşleşen den dolayı kapanmış bu adama telif gönderenlerin hepsi şarkıcı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri