Özgünlükte sınır yok

• Kullanıcı black5410
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
hocam bunlar sanayi tipi evde kullanılmaz :D. çok elektrik harcar , izmirdeysen gel buyur misafirim ol büfemde tost ısmarlıyım

hadi ya,desene gitti bizim tostlar :( eyv hocam,izmir bana dünyanın öbür ucu derler ya hani,aynen öyle şuan :) burda bi büfeci abimiz var,bayılıyorum adamın yaptıgı tostlara.evde en son ne zaman tost yedim hatırlamıyorum dahi,rahat bi 10 yılı var yani.büfeci abimiz gözümün önünde yapıyor tostu,yumşacık,mis gibi oluyor,tadına doyamıyorum.aynısını evde yapıyorum,yenmiyor :D ben evde yapınca demir gibi oluyor,yenmiyor.diyorum heralde işte makine küçük ya,ekmekler sıgmıyor içine tam filan ondan oluyor gibi.ilk başta diyordum adamlar yagı çok sürüyor ondan oluyor diye,alakası yokmuş.yagı bol sürünce daha beter oldu :)

Gayet doğal anlatıyor. En son kesttiiiiikkkkkkkkk :)

adam tost yapmak için yaratılmış.tost derken bile ağzı sulanıyor :)

1200 qbone iyiymiş

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

bu arada videoda reklam çıkmadı bende galiba adam yt den para kazanmaktan abersiz .d

kemal hocam arasırada olsa eskiden forumda aktif olurdu,artık pek görünmüyor.demekki gizli gizli takip ediyor :)

edit : bu arada kemalın sayfasındaki şu yorum çok güldürdü beni :D
"Kardeş gece gece niye yapıyorsun bunu, aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi ?"

Son düzenleme:
1200 qbone iyiymiş

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

bu arada videoda reklam çıkmadı bende galiba adam yt den para kazanmaktan abersiz .d

bende çıkıyor reklam.
para kazanmadan haberi vardır bence, kapak resmi avatarı falan birşeyler yapmaya çalışmış.

sosyal medyalarında alayında var maşallah. :)

kemal hocam arasırada olsa eskiden forumda aktif olurdu,artık pek görünmüyor.demekki gizli gizli takip ediyor :)

edit : bu arada kemalın sayfasındaki şu yorum çok güldürdü beni :D
"Kardeş gece gece niye yapıyorsun bunu, aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi ?"

kemal ekşioğlu bu foruma mı üye. :)
nicki nedir üyeyse?

kemal ekşioğlu bu foruma mı üye. :)
nicki nedir üyeyse?

nickini bilmiyorum ama evet,bi ara buralardaydı.nick degiştirdi heralde çünkü anlaşılan hala buralarda ama gizli gizli takılıyor :) ben her zaman takdir etmişimdir bu arkadaşı fakat zamanında çok üstüne geliyorlardı yaptıgı işle ilgili.bilirsiniz,insanlar kendi yapamadıkları şeyi başaranları çekemez.kemal hocamda ondan sonra kayboldu ortadan.

adam 6 yıl önce videoyu tost makinesiyle çekiyomuş şimdi neyle ,nerdennn nereeyyeeeee

nickini bilmiyorum ama evet,bi ara buralardaydı.nick degiştirdi heralde çünkü anlaşılan hala buralarda ama gizli gizli takılıyor :) ben her zaman takdir etmişimdir bu arkadaşı fakat zamanında çok üstüne geliyorlardı yaptıgı işle ilgili.bilirsiniz,insanlar kendi yapamadıkları şeyi başaranları çekemez.kemal hocamda ondan sonra kayboldu ortadan.

Öyle hocam, buradaki özgün videolari falan paylaşması bizim için büyük şans aslında. Ondan kral imleme yok. Logo yu linki falan silmedigi sürece tabii.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri