OzgunVideo.com - Özgün Video Üretme Botu

Ben beceremedim 8 resim ekledim öncelikle png dosyaları göstermedi hepsini jpg yaptım.
video seslendirme olmaması gerekiyordu. ayarlardan fon müziği ekledim ama videoya dil seçmeyeyip sadece fon müziği ile oluşturma gibi bi secenek göremedim. ben mi yapamadım yoksa böyle bir secenek mi yok

Hayırlı olsun Hocam yerimizi aldık.

Hocam hayırlı olsun allah utandırmasın

Hayırlı olsun hocam.

Ancak "text to speech" performansı bence iyi değil gibi. Daha önce ücretli sürümlerde deneme yaptığım, gerçeğe yakın çok güzel sistemler görmüştüm.

1)yazılara efekt koyuabilir örnek daktilo, örnek star wars tipi,
2)her slaytı biz secebiliyoruz bu yüzden her slaytta istediğimiz kişilerin okunması olabilir .Ne yarar sağlayacak diyebilrisiniz.Hemen örnek vereyim diyelim haber sitem var bu botu entegre ederim önce haber sitemde türkçe okuturum hemen diğer slayta ingilzice versiyonunu koyar ingilizce okuturum buda siteye profesyonneik verir.Bu tabi örnek hatta şuanda sözlük projesi geldi aklıma - elma resmi koyarım 1.slayta Elma der 2.Slaytta ingilizce Apple der vsvsvvs
3)resimlere çerceve efekleri koyabilirsiniz.
4)yazılara spinleme özelliği koayanilirsiniz

beğendiyseniz daha yazabilirim.

bu arada videoyap destekde Üyelik Id : 2109 acil mesajı unutmayın :D

Yazılara spinlemeye aslında gerek yokki hocam sonucta videoda okuncak ve özgün birşey yani okuma. Ama diğer hepsi aynen katılıyorum, kısa sürede uygulayacağım.

hayırlı olsun hocam ihtiyaç vardı, müzik ekleme seceneği var mı slaytara
edit mail adresimi yazdım, daha önce kullanılmıştır diyor maile

2 defa üye ola tıklamışsındır hocam, sistem o nedenle hızlıca kayıt yapıp onu demiştir. üye girişi yaparsan giriş yapacaktır hocam.

Buarada müzik ekleme mevcut hocam.

Teşekkürler hocam.

hayırlı olsun yavaş yavaş forumca özgüne mi geçiyoruz ne

:) Yok hocam, özgüne geçenlere alternatif olsun diye yaptım. Yoksa videoyapın aktif üye sayısı 2015 e göre çok daha iyi. Sadece son günlerde kanal yapılıyor, adsenseye bağlanmadan bekleniliyor.

hayırlı olsun , güzel bir çalışma. Bunun resim gibi video versiyonu da olabilir mi?

adil kullanım çerçevesinde, belli sahneleri sesli veya sessiz ekleyebilsek.

Belkide sağlam bir fikir gelirse belli sahneleri almak ve yürütmek adına olabilir hocam. sonuçta belli bir saniyesi her videodadan alınabiliyor, fakat o tür videlarda ancak büyük vine videosu olur.

Ben beceremedim 8 resim ekledim öncelikle png dosyaları göstermedi hepsini jpg yaptım.
video seslendirme olmaması gerekiyordu. ayarlardan fon müziği ekledim ama videoya dil seçmeyeyip sadece fon müziği ile oluşturma gibi bi secenek göremedim. ben mi yapamadım yoksa böyle bir secenek mi yok

Merhaba hocam,

Evet orada yazdıgı gibi sadece jpeg destekliyor hocam. Tam anlıyamadım, video seslendirmesi olmasın sadece fon müziği olsun olayımı hocam? Hım hiç isteyen olmaz diye düşünmüştüm, yapabilirim.

Hayırlı olsun Hocam yerimizi aldık.

:) Eyw hoş geldin hocam.

Hocam hayırlı olsun allah utandırmasın

Amin hocam, cümlemizin işlerinde.

Teşekkürler hocam sağolasın :)

Süper bir şey bu dostum helal olsun :)

Teşekkürler hocam çok sağolasın :)

Hayırlı olsun hocam.

Ancak "text to speech" performansı bence iyi değil gibi. Daha önce ücretli sürümlerde deneme yaptığım, gerçeğe yakın çok güzel sistemler görmüştüm.

20 tane dil mevcut hocam, sadece türkçede biraz sıkıntı var. Firmaya ilettim, kısa zamanda çözeceklerini ilettiler. Buarada çalıştıgım text to speech firması en büyük firma aslında.

Teşekkürler hocam sağolasın

Hayırlı olsun abi harika bir proje , eline emeğine sağlık ...

Yazılara spinlemeye aslında gerek yokki hocam sonucta videoda okuncak ve özgün birşey yani okuma. Ama diğer hepsi aynen katılıyorum, kısa sürede uygulayacağım.

2 defa üye ola tıklamışsındır hocam, sistem o nedenle hızlıca kayıt yapıp onu demiştir. üye girişi yaparsan giriş yapacaktır hocam.

Teşekkürler hocam.

:) Yok hocam, özgüne geçenlere alternatif olsun diye yaptım. Yoksa videoyapın aktif üye sayısı 2015 e göre çok daha iyi. Sadece son günlerde kanal yapılıyor, adsenseye bağlanmadan bekleniliyor.

Belkide sağlam bir fikir gelirse belli sahneleri almak ve yürütmek adına olabilir hocam. sonuçta belli bir saniyesi her videodadan alınabiliyor, fakat o tür videlarda ancak büyük vine videosu olur.

Merhaba hocam,

Evet orada yazdıgı gibi sadece jpeg destekliyor hocam. Tam anlıyamadım, video seslendirmesi olmasın sadece fon müziği olsun olayımı hocam? Hım hiç isteyen olmaz diye düşünmüştüm, yapabilirim.

20 tane dil mevcut hocam, sadece türkçede biraz sıkıntı var. Firmaya ilettim, kısa zamanda çözeceklerini ilettiler. Buarada çalıştıgım text to speech firması en büyük firma aslında.

çizgi roman çalışmayı düşünüyordum

Hayırlı olsun , çok güzel olmuş ,yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar önce videoyapa özgün video bölümü eklediğinizde tam olarak böyle birşey olmasını istemiştim sizden, üye oldum, yoğun kullanacağım sanırım :)

hayırlı olsun,çocuk kanalı masallar için ideal bence. hocam facebook reklam işine giriyormuş bu konunun takipçisi misiniz?

Hayırlı olsun hocam yine dönüştürmüşsünüz.

Youtube işini bıraktım ama hocamın yaptığı projeler sürekli içimi tekrar gıdıklıyor gel gel gel diyor adeta :) Başarılar dilerim

Teşekkürler hocam.

Merhaba hocam,

Daha da özgün olsun isterseniz fotoğraflara ayna görüntüsü (180°) yapılabilir,fotoğraflardan da telif hakkı doğabilir sonuçta, iyi çalışmalar

tebrikler hocam yalnız biraz olmamış :D

indirin ve izleyin :D
http://www.ozgunvideo.com/indir.php?dosya=176310369&baslik=nasrettin hoca

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

benim anladığım ya çok yavaş okuyor yada çok hızlı okuyor ve çok dikkat ediyor noktalama ve virgül işaretlerine olacak olacakda daha çok yeni gibime geldi hocam

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:56 ----------

0,5 ve 1,00 değilde
0,1 - 0,2 - 0,3 - 0,4 - 0,8 - 0,9

olmalı okunma hızı

tebrikler hocam yalnız biraz olmamış :D

indirin ve izleyin :D
http://www.ozgunvideo.com/indir.php?dosya=176310369&baslik=nasrettin hoca

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

benim anladığım ya çok yavaş okuyor yada çok hızlı okuyor ve çok dikkat ediyor noktalama ve virgül işaretlerine olacak olacakda daha çok yeni gibime geldi hocam

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:56 ----------

0,5 ve 1,00 değilde

olmalı okunma hızı

Sistemde aslında translate detect bulunuyor. Yani hocam bir metni yazdığınızda en altta seslendirme dili seçiminde o dili google translate de dili tanı özelliğiyle tanıyıp otomatik dili seçiyor. Fakat sizde bir şekilde otomatik dili tanımamış.

Sizde hocam türkçe seslendirme değilde ingilizce seslendirme yapmışsınız. Şimdi hocam türkçe bilmeyen birine türkçe okuyun derseniz sizin videodaki gibi olur :) Bu nedenle metni girilen dili sayfanın en altından seçiniz hocam.

Buarada \n\r yani yazılımda tanımlaması alt satıra geçi algılamamış orada bir bug olmuş onuda hemen düzeltiyorum hocam.

Not: Buarada diller arasında türkçe dili en kötü okunan dil. Bu konuda kısa sürede seslendirmeyi yapan sistem düzenleme yapacakmış.

Hayırlı olsun abi harika bir proje , eline emeğine sağlık ...

Çok sağolasın hemşo, dilinesağlık.

çizgi roman çalışmayı düşünüyordum

Açıkcası sistem yeni olduğu için kim nasıl videolar yapmış diye takip ediyorum. Aşırı şahane çizgi hikaye çalışan arkadaşlar olmuş.

Hayırlı olsun , çok güzel olmuş ,yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar önce videoyapa özgün video bölümü eklediğinizde tam olarak böyle birşey olmasını istemiştim sizden, üye oldum, yoğun kullanacağım sanırım :)

Merhaba hocam,

videoyap özgün video üretme alanında çok fazla seslendirme hizmeti istenmişti. Fakat o zamanlar teknoloji bu kadar iyi değildi yapılamamıştı:) Artık teknoloji gelişti bizde ona göre gelişmiş bir alt yapı ile tasarlamış olduk.

hayırlı olsun,çocuk kanalı masallar için ideal bence. hocam facebook reklam işine giriyormuş bu konunun takipçisi misiniz?

Face in reklam işine giriştiğini senden duydum hocam. Hiç face i takip etmiyorum, araştırıp videoyapa bir face bölümü ekleriz :)

Hayırlı olsun hocam yine dönüştürmüşsünüz.

Çok sağolasın hocam, teşekkürler.

Youtube işini bıraktım ama hocamın yaptığı projeler sürekli içimi tekrar gıdıklıyor gel gel gel diyor adeta :) Başarılar dilerim

Teşekkürler hocam, youtube işini bırakmak gerçekten zor bir şeydir. Heleki bir kişi sağlam paralar kazandıysa. Bu işi bırakması çok zor oluyor.

Daha da özgün olsun isterseniz fotoğraflara ayna görüntüsü (180°) yapılabilir,fotoğraflardan da telif hakkı doğabilir sonuçta, iyi çalışmalar

Videoyapda özgün video üretme bölümü yıllardır mevcut hocam. Şuana kadar 1-2 tane sahte telif geldiğini duymuştum. Fakat hiç gerçek telif oradan geldiğini duymamıştım. Yani resimlerden dolayı telif atılacağını hiç sanmıyorum hocam. Fakat öyle birşey olursa ayna görüntüsüde ekleriz hocam :)

Hayırlı olsun, ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğim..

Teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun Efe abi Allah utandırmasın..

Teşekkürler furkan hocam, cümlemizi inşAllah.

üstat ses hızlandırma falan napcaksınız ;? bi düzenleme yapacakmısınız dediğim gibi

0,5 ve 1,00 değilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri