- Web sitesi
- www.videoyap.com
2'de anlaşamadık hocam, mevcut durumda bir siteyi yan sekmede açıp, resimleri farklı kaydedeceğim, sonra sitenizde manuel slayt oluşturacağım. Fotoğrafı yükleyeceğim, yan sekmede açık siteden o fotoğrafa ait yazıyı kopyalayıp, sitenizde yazının olduğu yere yapıştıracağım. Kaç fotoğraf ve yazı varsa o kadar tekrarlayacağım bu işlemi.
Ben, bu siteden verileri botla çeksem, yani fotoğrafın linkini, fotoğrafa ait başlığı ve yazıyı sizin istediğiniz bir formatta, tek parça halinde bir metin belgesi haline getirsem.. Bu metni kopyalayıp, sizin yeni oluşturacağınız modüldeki text kutusuna yapıştırsam, sizin scriptiniz de bu yazının içindeki resim linki, başlık ve yazı içeriğini slaytlara paylaştırsa. Herşey birkaç saniye içerisinde tamamlanmış olur... diye düşünüyorum.
Anladım hocam, görselleride siz ozgunvideo.com un resim botlarıyla bulmak değilde kendiniz dışarıda gezip bulacaksınız.
Bunun için bir entegrasyon yapacağım hocam, güzel öneri için teşekkürler.
Hocam bir öneride de ben bulunmak istiyorum. Yapılabilirliği veya zorluk derecesi hakkında en ufak bir fikrim yok. Sadece geliştirmenize katkı; tabiki biz kullanıcılara da kolaylık sağlayacağı kanaatindeyim.
Resimleri google üzerinde değilde bir domain üzerinde aratma ve ordan seçme şansımız varmı? Yani cep telefonu tantımı yapan bir web sitesi: www.abc.com/samsung-note-4 yazacaz alt alta resimleri listeleyecek sırayla seçeceğiz. Hatta filigran basarsak üzerine daha süper olur.malüm bazı sitelerde resimler üzerine domain filigranı atıyorlar. Mümkünmüdür? yada sizcede iyi olurmu ? İyi çalışmalar dilerim.
https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy
bu linki çektim hocam, ama dilersen bunu anasayfada da yapabilirsin.
Google resimlerine tıklayınca başlıkla otomatik arıyor ya. Onu sil hocam onun yerine istediğin bir kelimeyi arayabilirsin.
Yine hocam onu silip resim aramada bir sitedeki istediğin kelimeyi içeren resimleride aratabilirsiniz.Örneğin;samsung.com sitesinin içerisindeki samsugn galaxy kelimesindeki resimleri arar
site:samsung.com Samsung Galaxy
Dipnot: aynı şekilde google.com da aynı aramayı yaparsan aynı sonuçlar çıkar.
Son düzenleme: