OzgunVideo.com - Özgün Video Üretme Botu

2'de anlaşamadık hocam, mevcut durumda bir siteyi yan sekmede açıp, resimleri farklı kaydedeceğim, sonra sitenizde manuel slayt oluşturacağım. Fotoğrafı yükleyeceğim, yan sekmede açık siteden o fotoğrafa ait yazıyı kopyalayıp, sitenizde yazının olduğu yere yapıştıracağım. Kaç fotoğraf ve yazı varsa o kadar tekrarlayacağım bu işlemi.
Ben, bu siteden verileri botla çeksem, yani fotoğrafın linkini, fotoğrafa ait başlığı ve yazıyı sizin istediğiniz bir formatta, tek parça halinde bir metin belgesi haline getirsem.. Bu metni kopyalayıp, sizin yeni oluşturacağınız modüldeki text kutusuna yapıştırsam, sizin scriptiniz de bu yazının içindeki resim linki, başlık ve yazı içeriğini slaytlara paylaştırsa. Herşey birkaç saniye içerisinde tamamlanmış olur... diye düşünüyorum.

Anladım hocam, görselleride siz ozgunvideo.com un resim botlarıyla bulmak değilde kendiniz dışarıda gezip bulacaksınız.

Bunun için bir entegrasyon yapacağım hocam, güzel öneri için teşekkürler.

Hocam bir öneride de ben bulunmak istiyorum. Yapılabilirliği veya zorluk derecesi hakkında en ufak bir fikrim yok. Sadece geliştirmenize katkı; tabiki biz kullanıcılara da kolaylık sağlayacağı kanaatindeyim.
Resimleri google üzerinde değilde bir domain üzerinde aratma ve ordan seçme şansımız varmı? Yani cep telefonu tantımı yapan bir web sitesi: www.abc.com/samsung-note-4 yazacaz alt alta resimleri listeleyecek sırayla seçeceğiz. Hatta filigran basarsak üzerine daha süper olur. :D malüm bazı sitelerde resimler üzerine domain filigranı atıyorlar. Mümkünmüdür? yada sizcede iyi olurmu ? İyi çalışmalar dilerim.

https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy

bu linki çektim hocam, ama dilersen bunu anasayfada da yapabilirsin.

Google resimlerine tıklayınca başlıkla otomatik arıyor ya. Onu sil hocam onun yerine istediğin bir kelimeyi arayabilirsin.

Yine hocam onu silip resim aramada bir sitedeki istediğin kelimeyi içeren resimleride aratabilirsiniz.Örneğin;samsung.com sitesinin içerisindeki samsugn galaxy kelimesindeki resimleri arar :)
site:samsung.com Samsung Galaxy

Dipnot: aynı şekilde google.com da aynı aramayı yaparsan aynı sonuçlar çıkar.

OVbRV4.png

Son düzenleme:
Sistem gayet güzel. Yazı tipi seçenekleri, boyut ayarı, yazı yazılan kısmın arka plan rengi gibi ayarlar gelirse çok daha güzel olur.

Ve ayrıca, arka planını kendimiz seçeceğimiz bi resimin üzerine büyük boyutlar ile yazı yazıp, geçiş fotosu yapabilmemize olanak sağlanırsa çok daha güzel olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam örnek tanıtım videosu çekecektin noldu acaba?

Sistem gayet güzel. Yazı tipi seçenekleri, boyut ayarı, yazı yazılan kısmın arka plan rengi gibi ayarlar gelirse çok daha güzel olur.

Ve ayrıca, arka planını kendimiz seçeceğimiz bi resimin üzerine büyük boyutlar ile yazı yazıp, geçiş fotosu yapabilmemize olanak sağlanırsa çok daha güzel olur.

Güzel öneri hocam sağolasın eklemeye çalışacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam örnek tanıtım videosu çekecektin noldu acaba?

Sen yazdığın vakit videoyu çekiyordum:) şimdi konuya ekledim hocam

https://www.ivona.com/us/about-us/voice-portfolio/

burdaki sesler çok net ve güzel geliyor hocam nasıl üye olunuyor site ne tam çözemedim ama sanırım aws amazonun servisi seslendirmeyi burdakinden yaptırmanız mümkün mü

Merhaba hocam,

Evet bazı dillerin seslendirmesi ivona da çok güzelmiş. Sonuçta seslendirmeleri kişiler yapıyor. Mesala ingilizcede seslendirmeyi yapan julie çok iyi. Ama bendeki türkçe seslendirmeyi yapanlar çok kötü. Fakat bendeki seslendiren kişilerin hemen üstüne buradaki filizi eklerim. İsteyen istediğini seçer 2 tarafında tüm kişilerini seçmek mümkün olmuş olur. Çok sağolasın fikir ve ses deneme sayfasını bulup gösterdiğin için. Bakalım bende kendilerine mail attım.

hocam öncelikle hayırlı olsun daha yeni görebildim konunuzu. daha önce bu tarz çalışmalar yapmıştım. sonrasında görsellere bile gelen telif yüzünden bırakmıştım. görseller direk google'den alınma ama bir şekilde telif geldi. programınız görseller üzerinde herhangi bir değişiklik yapabiliyor mu ? bunun önüne geçebiliyor mu uygulamanız ?

Bilgisayar üzerinden mp3 yükleme olayı var mı hocam

Var hocam, ayarlarım bölümünde fon müziği olarak ekliyorsunuz. Oluşturduğunuz videolara videolarım bölümünden istediğiniz fon müziğini ekleyebiliyorsunuz.

hocam öncelikle hayırlı olsun daha yeni görebildim konunuzu. daha önce bu tarz çalışmalar yapmıştım. sonrasında görsellere bile gelen telif yüzünden bırakmıştım. görseller direk google'den alınma ama bir şekilde telif geldi. programınız görseller üzerinde herhangi bir değişiklik yapabiliyor mu ? bunun önüne geçebiliyor mu uygulamanız ?

Teşekkürler hocam sağolasın, videoyap içerisinde 3 yıldır özgün video bölümü bulunuyor. Yaklaşık o bölümden 1.000.000 dan fazla video üretildi, aynı resim türüyle üretildi. Şuana kadar 0 kişiye eşleşen, dünya engeli v.s. gibi şeyler geldi hocam. Yani hiç sıkıntı oluşmadı hocam.

Açıkcası görsellere gelecek telifin ancak sahte telif olacağını düşünüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dayı gunaydın , ozgunvideobotu ile ilgli video cekecekmisin abi , bu sistemi daha iyi tanıyalım , müsait oldugunda desteğe bakman mumkun mu tesekkur ederim...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dayı gunaydın , ozgunvideobotu ile ilgli video cekecekmisin abi , bu sistemi daha iyi tanıyalım , müsait oldugunda desteğe bakman mumkun mu tesekkur ederim...

Ayıpsın çektim 2 gün önce hemşo, patlat bir mısır konun ilk mesajındaki tanıtımı izle

Merhabalar, normalde bu videoları üretmem çok uzun sürmüyor. Botun da icraatı inkar edilemeyecektir elbette. Merak ettiğim, halen bu tarz içeriklere gerek adsense gerekse partnerler nasıl bakıyorlar? kestirmeden sorayım, bu tarz içerikler halen kazandırıyor mu?

Mesajım bulunsun :)

Aranan kan gelmiş haberimiz yok ;)

Haklısın konu çok az okunmaya sahip, spame daha çok ihtiyaç var. Spamden vakti kalanlar için ömür boyu kalıcı kazanç için iyi bir alternatif :)

Merhabalar, normalde bu videoları üretmem çok uzun sürmüyor. Botun da icraatı inkar edilemeyecektir elbette. Merak ettiğim, halen bu tarz içeriklere gerek adsense gerekse partnerler nasıl bakıyorlar? kestirmeden sorayım, bu tarz içerikler halen kazandırıyor mu?

31 yaşındaymışsın abi, 3 ile 6 yaş arasında çocugun varsa şu benim kırmızı başlıklı kız videosunu açıp deneyebilirsin. Ben kızım üstünde test ettim, sonuç olumlu.

Araba tutkusu bir arkadaşına sor bakalım top 10 araba videosunu görmüş olsa arabalara bir bakmaz mıymış diye. Bakarkende kendi aklından aslında şu 1. değilde şu 1. olmalı tarzında düşüncelere sahip olurmuymuş sor hocam.

----

Youtube da benim ilgimi hiç çekmiycek videoların sayısı %99 orana sahiptir. %1 ilgimi çekiyordur. Ama emin olun ki her videonun bir beğenisi olan çıkar.

Mesala sana şöyle söyleyim. Bir arkadaş bir tür hastalık anında hangi bitki ilacı kurtulacağının videosunu yapmış. O hastalıkla alakalı ve karışacak bitkilerle alakalı resimlerden video ve hazırlanacak bitki karşımının seslendirmesi yapmış. Arkadaşın dediği efe hocam 3 yıldır spam yapıyorum günlük kazancım şu tek video kadar olmamıştı demesi oldu. Şimdi bana dediği ise süper işmiş, ben bu bitki karşımı ve hangi hastalığa iyi geleceğiyle alakalı 100 lerce video yapacağım. Hiç bilmediğim ingilizcede bitkisel karışımlarla hastalıklara çözüm videoları oluşturuyorum dedi. (Arkadaşın kendisi birgün lazım olursa ne tür bir video ile başarı sağladığımı anlatın demişti, ve onun için arkadaşın başarısını paylaştım.)

Şimdi benim ankilozan spondilit hastalığım var, bunun hakkında yüzlerce video izlemişimdir. Karşıma böyle bir video çıksa onuda istisnasız izlerdim.

Dediğim gibi herşey ilgi meselesi, ve bununla alakalı oluşabilecek videoları tahmin etme meselesi. özgünvideo.com ile tutupda dizi veya film videosu oluşturulamaz.

Haklısın konu çok az okunmaya sahip, spame daha çok ihtiyaç var. Spamden vakti kalanlar için ömür boyu kalıcı kazanç için iyi bir alternatif :)

31 yaşındaymışsın abi, 3 ile 6 yaş arasında çocugun varsa şu benim kırmızı başlıklı kız videosunu açıp deneyebilirsin. Ben kızım üstünde test ettim, sonuç olumlu.

Araba tutkusu bir arkadaşına sor bakalım top 10 araba videosunu görmüş olsa arabalara bir bakmaz mıymış diye. Bakarkende kendi aklından aslında şu 1. değilde şu 1. olmalı tarzında düşüncelere sahip olurmuymuş sor hocam.

----

Youtube da benim ilgimi hiç çekmiycek videoların sayısı %99 orana sahiptir. %1 ilgimi çekiyordur. Ama emin olun ki her videonun bir beğenisi olan çıkar.

Mesala sana şöyle söyleyim. Bir arkadaş bir tür hastalık anında hangi bitki ilacı kurtulacağının videosunu yapmış. O hastalıkla alakalı ve karışacak bitkilerle alakalı resimlerden video ve hazırlanacak bitki karşımının seslendirmesi yapmış. Arkadaşın dediği efe hocam 3 yıldır spam yapıyorum günlük kazancım şu tek video kadar olmamıştı demesi oldu. Şimdi bana dediği ise süper işmiş, ben bu bitki karşımı ve hangi hastalığa iyi geleceğiyle alakalı 100 lerce video yapacağım. Hiç bilmediğim ingilizcede bitkisel karışımlarla hastalıklara çözüm videoları oluşturuyorum dedi. (Arkadaşın kendisi birgün lazım olursa ne tür bir video ile başarı sağladığımı anlatın demişti, ve onun için arkadaşın başarısını paylaştım.)

Şimdi benim ankilozan spondilit hastalığım var, bunun hakkında yüzlerce video izlemişimdir. Karşıma böyle bir video çıksa onuda istisnasız izlerdim.

Dediğim gibi herşey ilgi meselesi, ve bununla alakalı oluşabilecek videoları tahmin etme meselesi. özgünvideo.com ile tutupda dizi veya film videosu oluşturulamaz.

Şöyle sağlam bi deneme alamaz mıyız?
Yada videoyap günümüzden falan 😆

Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta yapılan yenilikler;

1) Entegrasyon: Videoyap.com ile Ozgunvideo.com entegresi sağlanmıştır. Artık Ozgunvideo.com da yaptığınız videoları tek tık ile istediğiniz kanallara videoyap üstünden yükletebiliyorsunuz.(Üyelik entegresidir)

2) Seslendirme Geliştirmesi: Bildiğiniz üzere sadece türkçe seslendirme kötü durumdaydı. Türkçe seslendirme için başka bir firma ile anlaşma sağladım. Ve Artık türkçe seslendirmeye 4. Seslendiren olarak Buket eklenmiş oldu. Açıkcası ben seslendirmesini beğendim, umarım sizde beğenirsiniz.

3) Site Resimleri: Video oluşturmak için resimlendirme yöntemi olarak bir çok yöntem mevcuttu. Fakat bazı arkadaşlar google gibi resim listesinden resimleri çıkarmıyor sabit sitelerden resimleri çekiyorlardı. Onlarda resimleri tek tek farklı kaydedip sonrada toplu olarak ozgunvideo.com a aktarıyorlardı. İşte onlar için girilen sayfadaki linkte bulunan tüm resimleri çek özelliği eklenmiştir.

Bol kazançlı günler

Şöyle sağlam bi deneme alamaz mıyız?
Yada videoyap günümüzden falan 😆

:) Mesajı görmüştüm fakat yoğunluktan yazmayı unutmuşum hocam. Herkese 3 TL deneme verdiği için benim tarafımda sağlam ücret oluşuyor hocam. Yoksa 1.000 Kişiye deneme verilcek olsa toplamında 10 TL verirdim herkese fakat ömür boyu her gelen 3 TL lik deneme alabilsin istedim hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri