Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ingilizce olsa bişey demeyecemde bu şekilde imkansız gibi.
İnş. haksız çıkarım. Belkide sözlükçüler falan sayesinde patlar videon belli olmaz.
arkadaşlar herhalde moralin bozulmasın die beyaz yalanlar soylemişler hocam.Gerçekçi bak boyle yada buna benzer videolarla hiç bişey olmaz.Hayalgücünde bunu yapmakla inan sınırlı degildir.Aklını özgür bırak.
İnanın çok büyük işler yapıcam hocam. Ama bu işlere başlamadan önce stabil şeyler yapıyorum. Bu da arada başıma gelen komik bir olay sadece, ben tek video sayesinde kazanmaya çalışanlardan değilim.
Arkadaşlar bir konu üzerine sesli makale okuyım dedim (sesim her ne kadar dandik olsa da) Ama denemem tamamen mahvoldu. Bende belli bir kısmını alıp editlemeden atıyım dedim. Belki tutar, tavsiyeleriniz nedir ?
![]()
Neden .tr Alan Adı Yok? - YouTube![]()
![]()
10 kere dejavu yaşatın bana tşk..
Kesinlikle çok iyi bir fikir şahsen ben beğendim fakat ses ile video çözünürlüğünü iyi yapman gerek hocam sesten yana şöyle diyeyim bazı cümlelerde durup baştan okumaya başlamışsın o kötü olmuş.
Başarılar...
Arkadaşlar bir konu üzerine sesli makale okuyım dedim (sesim her ne kadar dandik olsa da) Ama denemem tamamen mahvoldu. Bende belli bir kısmını alıp editlemeden atıyım dedim. Belki tutar, tavsiyeleriniz nedir ?
![]()
![]()
hocam ben bolca güldüm
dinlemedim. ama 3 adet tr uzantılı site mevcut.
1: nic.tr (yönetimi odtü'de)
2: tsk.tr (internet altyapısının kurulumunda ordu destek verdiği için kendilerinin böyle bir alan adı var)
3: dns.tr (nic.tr'ye yönleniyor olsa da var böyle bir site)
yeminle çok güldüm kardeşim,''video çekmeye çalışan gencin dramı deseydik'' başlığa emin ol daha çok izlenirdi,çünki ben çekim hatalarımı kestim kestim koydum daha çok izlendi
işin esprisi bir tafara en azından üretmeye çalışıyorsun başarılarının devamını dilerim![]()
Videoyu da rüzgarlı yerlerde çekme bence![]()
hocam nette metın okutma sıtelerı var onları kullanarak yabancı dublaj bıle yapabılırsnı uzerıne gıt bu ısın ara ara resım koy bence konu ıle ılgılı kım blır belkı tutar
![]()
![]()
Hocam bir seslendirme programı deniyorum sonuc vermezse size dönerim calısırız. Ben özgün makale yazarım siz seslendirirsiniz.istersen senin için okuyayım kaydedeyim,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.