Özgür Fikrim Berbat Oldu :)

Hocam ingilizce olsa bişey demeyecemde bu şekilde imkansız gibi.
İnş. haksız çıkarım. Belkide sözlükçüler falan sayesinde patlar videon belli olmaz.

Hocam ingilizce olsa bişey demeyecemde bu şekilde imkansız gibi.
İnş. haksız çıkarım. Belkide sözlükçüler falan sayesinde patlar videon belli olmaz.

Hocam aslına bakarsanız çoğu sözlük sayfalarının editörleri arkadaşım, özellikle inci sözlüğün sayfaları. Yani video yaymak zor değil ama doğal yollarla olması daha hoşuma gidiyor

arkadaşlar herhalde moralin bozulmasın die beyaz yalanlar soylemişler hocam.Gerçekçi bak boyle yada buna benzer videolarla hiç bişey olmaz.Hayalgücünde bunu yapmakla inan sınırlı degildir.Aklını özgür bırak.

arkadaşlar herhalde moralin bozulmasın die beyaz yalanlar soylemişler hocam.Gerçekçi bak boyle yada buna benzer videolarla hiç bişey olmaz.Hayalgücünde bunu yapmakla inan sınırlı degildir.Aklını özgür bırak.

İnanın çok büyük işler yapıcam hocam. Ama bu işlere başlamadan önce stabil şeyler yapıyorum. Bu da arada başıma gelen komik bir olay sadece, ben tek video sayesinde kazanmaya çalışanlardan değilim.

İnanın çok büyük işler yapıcam hocam. Ama bu işlere başlamadan önce stabil şeyler yapıyorum. Bu da arada başıma gelen komik bir olay sadece, ben tek video sayesinde kazanmaya çalışanlardan değilim.

hocam bende onu isterim emin ol.kendi emeğinle başarılı ol,insanlara örnek ol.ben tavsiye ediyorum sadece bişey yapacaksan.düşün ve yap.sonucu deneyerek tecrube ederek gör.birilerine anlatıp şöyle yapsam tuttramı böyle yapsam ilgi çekermi diye sordugun an bilki kaybetmişindir.düşün,planla ve yap.

Arkadaşlar bir konu üzerine sesli makale okuyım dedim (sesim her ne kadar dandik olsa da) Ama denemem tamamen mahvoldu. Bende belli bir kısmını alıp editlemeden atıyım dedim. Belki tutar, tavsiyeleriniz nedir ?

watch

watch
Neden .tr Alan Adı Yok? - YouTube
watch
:)
Hocam güldürdü beni ya Allah iyiliğini versin :)

Kesinlikle çok iyi bir fikir şahsen ben beğendim fakat ses ile video çözünürlüğünü iyi yapman gerek hocam sesten yana şöyle diyeyim bazı cümlelerde durup baştan okumaya başlamışsın o kötü olmuş.

Başarılar...

Kesinlikle çok iyi bir fikir şahsen ben beğendim fakat ses ile video çözünürlüğünü iyi yapman gerek hocam sesten yana şöyle diyeyim bazı cümlelerde durup baştan okumaya başlamışsın o kötü olmuş.

Başarılar...

Onun nedeni videoyu editlerken hatalı cümleyi silip devam ediyorum, yani edit kısmında hallediyorduk herşeyi, biraz zorlasam R'leri bile düzeltiyorum ama bunu hiç ellemedim :)

dinlemedim. ama 3 adet tr uzantılı site mevcut.

1: nic.tr (yönetimi odtü'de)
2: tsk.tr (internet altyapısının kurulumunda ordu destek verdiği için kendilerinin böyle bir alan adı var)
3: dns.tr (nic.tr'ye yönleniyor olsa da var böyle bir site)

yeminle çok güldüm kardeşim,''video çekmeye çalışan gencin dramı deseydik'' başlığa emin ol daha çok izlenirdi,çünki ben çekim hatalarımı kestim kestim koydum daha çok izlendi :D
işin esprisi bir tafara en azından üretmeye çalışıyorsun başarılarının devamını dilerim :)

Arkadaşlar bir konu üzerine sesli makale okuyım dedim (sesim her ne kadar dandik olsa da) Ama denemem tamamen mahvoldu. Bende belli bir kısmını alıp editlemeden atıyım dedim. Belki tutar, tavsiyeleriniz nedir ?

watch

watch
Neden .tr Alan Adı Yok? - YouTube
watch

hocam nette metın okutma sıtelerı var onları kullanarak yabancı dublaj bıle yapabılırsnı uzerıne gıt bu ısın ara ara resım koy bence konu ıle ılgılı kım blır belkı tutar

hocam ben bolca güldüm

Ben seni güldürdüm, allah da seni güldürsün. Hep sen gül ben gülmüyim zaten :o

dinlemedim. ama 3 adet tr uzantılı site mevcut.

1: nic.tr (yönetimi odtü'de)
2: tsk.tr (internet altyapısının kurulumunda ordu destek verdiği için kendilerinin böyle bir alan adı var)
3: dns.tr (nic.tr'ye yönleniyor olsa da var böyle bir site)

Bilgi için teşekkürler hocam. Ben de internetteki kaynaklardan bu ikisini blmustum.

yeminle çok güldüm kardeşim,''video çekmeye çalışan gencin dramı deseydik'' başlığa emin ol daha çok izlenirdi,çünki ben çekim hatalarımı kestim kestim koydum daha çok izlendi :D
işin esprisi bir tafara en azından üretmeye çalışıyorsun başarılarının devamını dilerim :)

Saolun hocam, başlık yaratıcıymış :D

Videoyu da rüzgarlı yerlerde çekme bence:D

Hocam kulaklık + mic 10tl olunca böyle şeyler oluyor ;)

hocam nette metın okutma sıtelerı var onları kullanarak yabancı dublaj bıle yapabılırsnı uzerıne gıt bu ısın ara ara resım koy bence konu ıle ılgılı kım blır belkı tutar

Suanda Teknoses diye bir programı cekiyorum nerdeyse 1 gb, deniycem zaten becerebildiklerime güzel videolar hazırlarım hocam saolun.

Kardeşim yalnız değilsin. Aslında hiç sorun yokta heyecan işte :). Bir de mikrofon dandik biraz olur o kadar.

Usb Microfon Almanı Tavsiye Ederim.
Birde 3 4 Makaleden Sonra Duzelir Ve Oturur Boyle Şeyler.
Yabancı makale kanalları var sanırım ama onlar direk gelişmiş botlara okutuyor denk gelmişti. İzlenmeleride 200k civarıydı. Bloglarla desteklersen tutar bu iş ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri