ozqur17 isimli moderatöre çeki düzen verilmesini istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ObiwanKonami

Kayıtlı Üye
efendim kendisi hortlatma nedir? hakaret nedir bilmiyor. elindeki gücü kullanarak insanların bilgi alma özgürlüğünü kısıtlıyor banlayarak. egosunun baya şişkin olduğunu anladım, fakat diğer adminlerden ricam kendisine biraz uyarı yapılmasıdır, teşekkür ederim.

Değerli üyelerimize bazı kurallarda (taviz verilmeyecekler hariç) esneklik sağlanması ve bazı durumları tolere edilmesi görevlinin inisiyatif olarak kullanması gereken haklarından biridir kanımca... Biraz daha düşünceli olmak lazım

Forum trolü gibi keyfi hareketleri gerçekten göze batıcı. Forum literatürlerine "hortlatmak" terimiyle yer edinecek bu modunuz. Forum'un ne olduğu kavranana kadar bence arkadaşın modluğu insanları bu forumdan yerli olarak soğutacaktır. Bu arada mod arkadaş, olumlu olumsuz yorumlara kapalıysan bu işi zaten yapma :) Her hareketin insanlar tarafından tasvip edilmeyeceğini bilmen gerekir, inisiyatiflerini yerli yersiz kullanman gerçekten hoş değil..

efendim kendisi hortlatma nedir? hakaret nedir bilmiyor. elindeki gücü kullanarak insanların bilgi alma özgürlüğünü kısıtlıyor banlayarak. egosunun baya şişkin olduğunu anladım, fakat diğer adminlerden ricam kendisine biraz uyarı yapılmasıdır, teşekkür ederim.

Bir kez de sözlü olarak uyarıyorum. Kimse kafasına göre burada ceza veremez 1.si
Burası bilgi alma forumu fakat binlerce insan ödeme beklerken sizin oraya gelip alaksız tutarsız yorum yazıpta insanları ümitlendirmeniz bilgi almak değil düpedüz insanların ümitlerini kırmaktır. 2.
3. süne gelecek olursak konu hortlatmanın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Merak etmeyin o konuda. ödeme alınmadan mesaj yazılmayacağının herkes bilincindeki siz değilsiniz. forumdaki kişilerin hiç birinin mi aklına gelmiyor ödeme konusunun altına mesaj atığ bilgi almakta sizin geliyor. Lütfen siz kendinize çeki düzen verin ve forumdaki yetkili arkadaşlarımıza polemiğe girmeyin.

http://www.ytpara.com/site-hakkinda/27385-forum-uyari-ceza-sistemi-hakkinda-bilgilendirme.html

Ceza sistemindeki 5. Maddeyi okumanızı ve Banladığım arkadaşın mesajı ;
inş en yakın zamanda modlugunu alırlar bu nasıl bir ceza veriş sistemidir resmen saçmalamışsınız eliniz alışmışken banada post kasmakdan verin :D

He konu açılmışken bende şuraya görüşlerimi yazayım.

Saat 20:00 olmuş halen konuyu kapalı tutuyorsun ödeme mi gelecek bu saatte? Ne gelecek veya sen yorum yapan arkadaşlara daha ne diye ceza veriyorsun.

Adam oraya ödemem yatmış dese kim inanacak saat olmuş 20:00 eft saati geçmiş bilmem ne geçmiş. Aylardır aktif bir kullanıcı olarak söylüyorum ödeme gününe 1 - 2 gün kaldığı zamanlarda konu gündüz eft saatleri içerisinde kapalı kalır eft saati geçtikten sonra konu açılır.
Forumun bir araya geldiği tek bir konu var onuda kafanıza göre kapatıp açıyorsunuz.
Valla helal olsun.

Bir kez de sözlü olarak uyarıyorum. Kimse kafasına göre burada ceza veremez 1.si
Burası bilgi alma forumu fakat binlerce insan ödeme beklerken sizin oraya gelip alaksız tutarsız yorum yazıpta insanları ümitlendirmeniz bilgi almak değil düpedüz insanların ümitlerini kırmaktır. 2.
3. süne gelecek olursak konu hortlatmanın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Merak etmeyin o konuda. ödeme alınmadan mesaj yazılmayacağının herkes bilincindeki siz değilsiniz. forumdaki kişilerin hiç birinin mi aklına gelmiyor ödeme konusunun altına mesaj atığ bilgi almakta sizin geliyor. Lütfen siz kendinize çeki düzen verin ve forumdaki yetkili arkadaşlarımıza polemiğe girmeyin.

http://www.ytpara.com/site-hakkinda/27385-forum-uyari-ceza-sistemi-hakkinda-bilgilendirme.html

Ceza sistemindeki 5. Maddeyi okumanızı ve Banladığım arkadaşın mesajı ;

egonuza hayranım gerçekten. şu yazdıklarınızdan sonra cevap bile veremiyorum. lütfen devam edin, size ve egonuza hayatınızda başarılar dilerim.

@ozqur17 henüz 12 yaşında bir çocuk iken ben Moderatörlük yapıyordum.

Anlayan anladı. Başka bir şey yazmama gerek yok herhalde.

Şahsıma Yapılan Hakaret sonucu üyeler 3'er gün ban cezası verilmiştir. Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri