Panzerin Vatandaşı Ezme Anı (Ankara - Kızılay)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel bi kanalınız var dikkat edin sizden önce bu videoyu yükleyenlerin sayısı çok fazla bi kendini bilmez dengesiz telif yollamaya kalkabilir .

Bkz : Youtube de bi video sizin olmasa dahi sizden sonra yükleyenlere telif yollama şansınız %80den fazla .

Bide meraktan soruyorum hangi partnerlige baglısınız.

Çok güzel bi kanalınız var dikkat edin sizden önce bu videoyu yükleyenlerin sayısı çok fazla bi kendini bilmez dengesiz telif yollamaya kalkabilir .

Bkz : Youtube de bi video sizin olmasa dahi sizden sonra yükleyenlere telif yollama şansınız %80den fazla .

Bide meraktan soruyorum hangi partnerlige baglısınız.

Hocam bunlar şimdi hiç önemli değil. Bu çok büyük bir ayıptır. Panzerin insanların üzerine sürmesi kadar ayıp çirkin birşey olamaz. RPMNetwork

fotograf_1190.jpg

halit_ergenc_de_taksime_cikti_9256.jpg

dsfs_6057.jpg

sc_8540.jpg

Polisin yerinde olsam alayinin kafasina sikarim,gaz bombasi vs hikaye direk kafalarina sikacan gebertecen.

Hocam bunlar şimdi hiç önemli değil. Bu çok büyük bir ayıptır. Panzerin insanların üzerine sürmesi kadar ayıp çirkin birşey olamaz. RPMNetwork

Polisin yerinde olsam alayinin kafasina sikarim,gaz bombasi vs hikaye direk kafalarina sikacan gebertecen.

İki tarafta belli noktalarda suçlu , Halk haklıyken haksız duruma düştü bu durumda , poliste yapmaması gereken davranışları sergiledi . Sonuç ne mi ?

Sonuç yine Türkiye Uyudu . Yine düşmanlarımızın , yine diger devletlerin istedigi oldu . Yine Oyuna Geldi TÜRKİYE.

Alo 155 mi evime hırsız girdi,alo 155 mi birileri kavga ediyor.Her sıkıstıgımızda polis diye inlşeyen türk milletimiz simdi kalkıpta polisemi kafa tuutoyr herkes biliyor ki onlar görevini yerine getiriyor.Ah dcieksiniz zorbalıklamı bea arkadas sizede hiç bir türlü yaranılmıyor dövse niye dövemdi dersiniz dövmese niye dövmedi dersiniz.Bence oradaki halk ne edeğunu bilmeyen bir halk sadece möacera peşinde kosanalr agacmıs yok ayyas muhabbetiymiş v.s bıraksanız bunları biz 80 yıldır nelerin otuna botuna kavga etmedik ki simdi bu.
Ama sunu söyelyim ben ne suanki ende önceki hükümetleri severim sayarım,fakat recep tayyipi sadece birşeyde takdir ettim biz kürt türk sunni şii diye bir iç savas cıkar diyorduk adam iki agacla becerdi bunu helal olsun :)

Serkanim senin gibi gönlü güzel insana yakismaz bu sözler.Halk yeri geldiginde cahildir cocuktur ama bu sekilde olmaz döve döve adam edilmez.Ayni bizim forumdaki cok sacma sapan isler yapan cahil genc arkadaslara senin sabir gösterip onlari foruma kazandirman gibi..

Su son mesajini editle :) formumuzun güzel hatri icin.Gercekten senin yapini biliyoruz cünkü, insancil gönül dostumuz Serkansin sen cünkü..

Eğer polis onca Masun Vatandaşı ( Çocuğu, Yaşlısı, Hastası, Engellisi ) onlar varken sis atıp jopla tekma tokat kovalıyorsa bana Polislikten bahsetmeyin. Polis gözü dönmüş gibi adeta kudurmuş köpek gibi etrafa biber gazı sıkıyor durmadan. Biber gazından ölenler oldu. Panzeri insanların üstüne sürmek ne demek? Sen kimsin lan o panzeri üstüne sürüyorsun. Kim verdi sana bu yetkileri insanları öldürme emrini. İşte o burdan defolup gidicen herkes GERÇEK mesleğine geri dönecek.
Ha Ayrıca, ATATÜRK'e sarhoş diyen KİŞİ, Milli içkimizi ayran sanan şahıs içmeden sarhoştur, Atatürk'ün içerken kurduğu devleti Ayıkken adam edemediler.

Jitem bi git sacma sapan milleti provoke edecek seyler koyma gözünü seviyim.Ben Atatürklü o bayragi ölümüne basimda tasirim, o sol tarafdaki .... ve onun tayfasini da bulsam bi kasik suda bogarim..ne oldu simdi neye uyuyo bu ima etmeye calistigin..
Atatürkü sevenler teröristmi..

Valla bokunu cikardiniz ha, tüylerim diken diken oluyo artik su forma girerken..

Eğer polis onca Masun Vatandaşı ( Çocuğu, Yaşlısı, Hastası, Engellisi ) onlar varken sis atıp jopla tekma tokat kovalıyorsa bana Polislikten bahsetmeyin. Polis gözü dönmüş gibi adeta kudurmuş köpek gibi etrafa biber gazı sıkıyor durmadan. Biber gazından ölenler oldu. Panzeri insanların üstüne sürmek ne demek? Sen kimsin lan o panzeri üstüne sürüyorsun. Kim verdi sana bu yetkileri insanları öldürme emrini. İşte o burdan defolup gidicen herkes GERÇEK mesleğine geri dönecek.
Ha Ayrıca, ATATÜRK'e sarhoş diyen KİŞİ, Milli içkimizi ayran sanan şahıs içmeden sarhoştur, Atatürk'ün içerken kurduğu devleti Ayıkken adam edemediler.

Hocam bırak bu masun vatandaş işini gelse bırı sana vursa kufretse sen ne yapıcaksın evıne barkına zarar verse camıdını dokse kapını kırsa ne yapıcaksın oyle durup bu cocukmu yaşlımı dıyıcen polisin müdahale etme hakkı vardır 2 3 gun sonra basınıza bırsey gelınce alo 155 polisi ararsınız ne oldu evıme hırsız gırdı ne oldu kapımı kestıler dersınız ya gelen polis sizin attıgınız tas ıle yaralanan bır polis ise ya sızın kufrettıgınız bır polisse yuzune nasıl bakıcaksınız acaba ?

Jitem bi git sacma sapan milleti provoke edecek seyler koyma gözünü seviyim.Ben Atatürklü o bayragi ölümüne basimda tasirim, o sol tarafdaki .... ve onun tayfasini da bulsam bi kasik suda bogarim..ne oldu simdi neye uyuyo bu ima etmeye calistigin..

Valla bokunu cikardiniz ha, tüylerim diken diken oluyo artik su forma girerken..

Hocam bence bu konuyu sil en iyisi . Ne kadar tartışma çıkmıcak diye ona göre yorum atıp dikkat etsekte yine kargaşa olacak belli

abi benım demek ıstedıgım oyuna getırıyorlar amac vatana ve mıllete zarar vermek sız gıdersınız sorun degıl hakkınızdır ama adamlar oyuna getırıyor kendılerını one cıkarıyorlar sızın saflıgınız kullanıyorlar .

Hocam bırak bu masun vatandaş işini gelse bırı sana vursa kufretse sen ne yapıcaksın evıne barkına zarar verse camıdını dokse kapını kırsa ne yapıcaksın oyle durup bu cocukmu yaşlımı dıyıcen polisin müdahale etme hakkı vardır 2 3 gun sonra basınıza bırsey gelınce alo 155 polisi ararsınız ne oldu evıme hırsız gırdı ne oldu kapımı kestıler dersınız ya gelen polis sizin attıgınız tas ıle yaralanan bır polis ise ya sızın kufrettıgınız bır polisse yuzune nasıl bakıcaksınız acaba ?

Sadece gülüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri