Papaganlarım Vefat etmiş.

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Samsung

Guest
27 Kasım 2012 de hayatıma giren papağanım kivinin bir saat önce ölüm haberini aldım. Günler önce hayata gözlerini yummuş lakin bugün haberini aldım. Üniversite için şehir dışına çıkmıştım. Ailem bakıyordu ölüm sebepleri ne kimse bilmiyor lakin içimi parçaladıkları kesin. Beraber yemek yerdik beraber çekirdek yerdik yanımda uyurdu bazı günler. Bir gün pencereden kaçıp gitmişti gelene kadar saatlerce ağladım 4 saat sonra geri gelmişti. Şimdi tamamen gitti göz yaşlarım dinmek bilmiyor. Bunları niye buraya yazıyorum bilmiyorum acımı paylaşacak başka kimsem olmadığından olabilir. Sırf misafirliğe gittiğimizde evde tek kalınca canı sıkılır üzülür diye eş almıştım 2 si birden terk edip gittiler. Onları asla ama asla unutmayacağım.
Sonsuza dek kalbimdesiniz Kivi ve Elma.

Benim Muhabbet Kuşum Bizimle Birlikte 8 Sene Yaşamıştı Öldüğünde Bende Çok Ağladım, Evdekinler Bir Daha Bu Eve Muhabbet Kuşu Alınmayacak Dediler. Üzülmeyelim Diye, Sizi Çok İyi Anlıyorum.

başın sağolsun...dost kaybetmek acıdır da ikisi birden gittiyse yedikleri içtiklerinde mi sorun var acaba diye akla geliyor.

Kardeşim başın sağolsun, en güvenilir beklentisiz dostlarını kaybetmişin. Üzüldük çok tatlılarmış...

Başın sağolsun gerçek dostlarını kaybedince üzülüyor insan doğal olarak.

Başınız sağolsun. dostlarınızı kaybetmişsiniz.

Benim Muhabbet Kuşum Bizimle Birlikte 8 Sene Yaşamıştı Öldüğünde Bende Çok Ağladım, Evdekinler Bir Daha Bu Eve Muhabbet Kuşu Alınmayacak Dediler. Üzülmeyelim Diye, Sizi Çok İyi Anlıyorum.

Aynisi benimde basima geldi insan yikiliyor ,ev hayvanlari sanki aile bireyi gibi oluyor zamanla... bu arada basin saolsun kardesim.

benimde kedim vardı babam tarafından headshot yedi çok üzülmüştüm hatta ve hatta keşke yanımda olsada sevsem diyor insan ama yapacak bişey gelmiyor elden geçmiş olsun kardeşim :(

Bu durum kelime ile anlatılmaz..
6-7 yıl önce aynı durumu yaşamıştım.

Geçen yıl dayanamadım yine bir muahbbet kuşu aldım şuan okadar alıştıkı hemen hemen her türlü kelimeyi konuşuyor,cana yakın çok sevecen evin maskotu şeklinde yine aynı durumla karşılaşmak çok acı veriyor.

Peygamber Efendımız bile kuşu ölen bir çocuğun, evine giderek ona başsağlığı dilemiş,okadar değerlidir.
İnşallah bunlar ahirette bizlerden şikayetçi olmaz.

Başın sağolsun kardeş :(. Benimde evde muhabbet kuşum var 4 yıldır benimle. Biraz sinirlidir ama seviyorum kuşumu.

Acını çok iyi anlıyorum dostum aynı tür cennet papağanı bende de vardı. bir tek beni ısırmadığından bi hayli ısınmıştık 4 yıl kadar bizleydi bu süreçte her yaz 800 km mesafeye arabayla köye dahi gelirdi bizimle. Ölünce ben de inanılmaz üzülmüştüm benim halimi görenler bazıları anlayamıyodu bi kuş için bu halin ne diyolardı ama benim için o inanılmaz bi dosttu. anılarım canlandı fotoğrafları görünce benim de. başın sağolsun kardeşim

Her şeyden herkesten kendimden daha çok değer veriyordum. Evladım gibi sevip bakardım tek dostum sırdaşım her şeyim olmuştular. İçimde ki acı tarif edilemez, savunmasız masum canlıların vefatı beni çok derinden etkiler sürekli kivi elma da o şekilde çok çok derinden etkiledi beni. Çaresiz halsiz üzgün şekilde göz yaşı dökmekten başka bir şey gelmiyor elimden o koyuyor bana. Cümlenizden ALLAH razı olsun

Başın saolsun kardeşim. Çokta güzelmiş maşallah. Hakikaten üzüldüm.

Geçenlerde bende istemeyerek yavru bir kediyi ezdim arabayla. Sesini duydum indim aşağıya baktım ölmüş. Öyle üzüldüm ki, hala aklımdan çıkmıyor. Arabadan inip 15-20 dakika bekledim sanki tekrar canlanacakmış gibi. Annesinin yanından ayrılmaması ve onu yalayıp temizlemesi ise içimi dahada karartmıştı.

Yeni okudum postunu çok uzuldum basin sağolsun kardeşim.

Bendede muhabbet kuşu var acayip alıştım ölse fena üzülürüm heralde ki o kadar alışmadı daha yavru sayılır.

Bu papağanın cinsi cennet papağanı mı?

Son düzenleme:
Başın sağ olsun sedat abim çok üzüldüm ben de yazılarını okuyunca :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri