Para hangi adsensede kalıyor

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

by3kk

Kayıtlı Üye
arkadşlar kanalımı bir arkadaşımıza sattım . arkadaşa kanalı ayın 1inde teslim edeceğim.şuan adsensede olan para hangi hesapta kesinleşecek. ancak aklıma takılan bir soru var. bazı arkadaşlara da sordum herkes farklı bir cevap verdi.

bazı arkadaşlar adsense ayın son gününü hangi adsensede kapattıysa para o adsensede kesinleşir diyor

bazı arkadaşlar ayın 11ini hangi adsensede kapattıysa o adsensede kesinleşir diyor

bazı arkadaşlarda hangi gün kanalı taşırsan o günde kadar olanlar eski adsensde kalır o günden sonra gelenler yeni adsenseye yansır diyorlar

örnek vereyim diyelimki A adsensesinde ayın 5i itibari ile 100 tl para var. ve ben bu adsensedeki kanalı ayın 5inde B adsensesine geçirdim. şimdi 2 durum var
1: 100 tl a adsensesidne kalır
2: 100 tl b adsensesinde görünmez ancak sonraki ay kesinleşme günü B adsensesine yansır.
bunu bir çözersek kanalı satarken içindeki bu ay kazancının benim adsensemde kalması için hangi günden sonra teslim etmek gerekir 1imi 11imi

tamanes

arkadaslar az oncede anlattım arkadasın bırıne adsense 1 den 1 gunceller

bir konuda Mnote nin bir yazısını görmüştüm 5 inden sonra baglarsanız eski adsensede kalır diyordu

5-6 sindan sonra eski de kalir.Gecen ay basimiza geldi.

hocam beninde kanal satıyorum
bu işi tam bilen yokmu herkes faklı birşey söylüyor. siz 5i 6sında diyorsunuz. demekki ayın 5inde yada 6sında verdiniz değilmi. ozaman bu ayın 8 9 10 günleri de olacağı anlamına gelmiyor. siz 5inde taşıdınızda para eskisindemi kaldı yenisindemi. tamam 5inde yapınca olduysa 6 7 8 9 10 dada olur . ama 5inde yaptınız ve yeni adsenseye geçtiyse ozaman 11ini beklememiz gerek. yada 5inde yaptınızda eski adsensede kaldıysa ozaman 1inden sonra hergün olur demektir .

bu işi tam bilen yokmu herkes faklı birşey söylüyor. siz 5i 6sında diyorsunuz. demekki ayın 5inde yada 6sında verdiniz değilmi. ozaman bu ayın 8 9 10 günleri de olacağı anlamına gelmiyor. siz 5inde taşıdınızda para eskisindemi kaldı yenisindemi. tamam 5inde yapınca olduysa 6 7 8 9 10 dada olur . ama 5inde yaptınız ve yeni adsenseye geçtiyse ozaman 11ini beklememiz gerek. yada 5inde yaptınızda eski adsensede kaldıysa ozaman 1inden sonra hergün olur demektir .
Arkadaş kısaca paranın eski adsensede kalması için ne zaman yeni adsenseye taşımak lazım diye soruyor :D

Gecen bir arkadas paylasmisti bunu,Tam senin yazdigin seyi anlatiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9GGRDG8HCfU

hocam haklısında . senin de orda yazdığına bak 5i 6sından sonra eskide kalır.

5i 6sı ilkkez senden duyuyorum.

desenki 5inde yaptım para eskide kaldı bizde ona göre hareket ederiz.

Arkadaşın 5-6 sında eskide kalır demesindeki amaç. YT kanalı güncellemesinde yeni ay'ın 1 inin gözükmesi gerekiyor. Bu tarih 3'ü olur 5 i olur. yt analytics güncellemesini bekleyin. En sağlıklı olanı o'dur.

Arkadaşın 5-6 sında eskide kalır demesindeki amaç. YT kanalı güncellemesinde yeni ay'ın 1 inin gözükmesi gerekiyor. Bu tarih 3'ü olur 5 i olur. yt analytics güncellemesini bekleyin. En sağlıklı olanı o'dur.

anladım hocam sağolun. ayın 5inin bir özelliği varmış gibi söyleniyor kafa karışıyor. ayın 1inden sonra yapın ama garanti olsun 5 ini bekleyin deseler benim gibi geç anlayan bütün arkadaşlar anlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri