Para İşlemleri [Yardım Edin]

• Kullanıcı ukinq7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ukinq7

Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm beyler benim bi sıkıntım var.@muslera06 abimiz sağolsun söylediği her ayarı yaptım herşeyi fakat anlamadığım birkaç nokta var.
1)Parayı nasıl tahsil edeceğim
2)Ne kadar para kazandığıma nerden bakacağım ?
3)Bankayla çekeceksem hesap numaramı nereye girmem lazım ?
Yardımcı Olursanız Sevinirim Saygılar

Selamın Aleyküm beyler benim bi sıkıntım var.@muslera06 abimiz sağolsun söylediği her ayarı yaptım herşeyi fakat anlamadığım birkaç nokta var.
1)Parayı nasıl tahsil edeceğim
2)Ne kadar para kazandığıma nerden bakacağım ?
3)Bankayla çekeceksem hesap numaramı nereye girmem lazım ?
Yardımcı Olursanız Sevinirim Saygılar

1) parayı tahsil etmek icin 2 3 yöntem var ama en uygunu EFT
2) ne kadar kazandıgına video yöneticisi kanal ayarları para kazanma vs adsense ayarlarına tıklayarak bakabilirsin.
3) 10 dolar olduktan sonra hesap bilgilerini güncellersin

1) parayı tahsil etmek icin 2 3 yöntem var ama en uygunu EFT
2) ne kadar kazandıgına video yöneticisi kanal ayarları para kazanma vs adsense ayarlarına tıklayarak bakabilirsin.
3) 10 dolar olduktan sonra hesap bilgilerini güncellersin

Kardeşim senide yordum ama.Ne kadar para kazandığıma baktım sayende.Fakat Eft olayını falan bilmiyorum benim banka hesap numaram yok.Başka bir para çekme sistemi var mı?Ve son olarak banka hesap numarasını 10 dolar olduktan sonra mı giriceğimi söylüyosun ? Tekrar teşekkürler

Kardeşim senide yordum ama.Ne kadar para kazandığıma baktım sayende.Fakat Eft olayını falan bilmiyorum benim banka hesap numaram yok.Başka bir para çekme sistemi var mı?Ve son olarak banka hesap numarasını 10 dolar olduktan sonra mı giriceğimi söylüyosun ? Tekrar teşekkürler

Çek olarak alabilirsin ama öyle bir işkencedirki kendisi getiren postacı kapı önüne atıp kaçabilir yada bozdurmak için sürünebilirsin
Sana önerim bi bankaya git vadesiz hesap actır 10 dklık işlem fazla zamanını almaz

Çek olarak alabilirsin ama öyle bir işkencedirki kendisi getiren postacı kapı önüne atıp kaçabilir yada bozdurmak için sürünebilirsin
Sana önerim bi bankaya git vadesiz hesap actır 10 dklık işlem fazla zamanını almaz

Teşekkürler.Peki vadesiz hesap için neler gerekli ve bu hesap numaramı youtube nin neresine yazıcam [para göndermeleri için]

Teşekkürler.Peki vadesiz hesap için neler gerekli ve bu hesap numaramı youtube nin neresine yazıcam [para göndermeleri için]

vadesiz hesap açmak için basit bikaç sey gerekli ikametgah kimlik fotokopisi filan bankaya gitsen hemen söylerler zaten sen bi hesap aç gerisi rahat

Sadece kimliğin yada ehliyet belgen gerekli gir bi bankaya sıran gelince otur adamın karsına deki ben hesap actırmak istiyorum
Alırlar kimliğini düzenlerler bişeyler hesap cüzdanı verirler bitane kartın 10-15 gün sonra gelir
Zaten hesap cüzdanının üzerinde yazar
IBAN-Müşteri Numarası-Hesap Numarası Vs vs bide dk başı atmye gitme derdin olmasın diye interaktif bankacılıga actırırsın hesabını olur biter.
2. Soruna gelecek olursak adsense hesabındaki toplam para 10$ geçtiği zaman sana uyarı verecek 2 adet
1. Hesap Doğrulama
2. Adres Dogrulama (Pin)

Uyarı cıktıktan sonra yazacaksın hesap numaranı swift kodunu hesabına cüzzi bi miktar para yatıracaklar 1-2 tl bişey sende ordaki miktarı adsensede dogrulama sayfasına gireceksin.
Hesap dogrulama bu şekilde yapılacak
2. Yani pin ise ne zaman gelirse artık bekleyeceksin
Ama en önemlisi bunları yapabilmen için adsense hesabında 10$ yada daha fazlası olması gerek:)

Sadece kimliğin yada ehliyet belgen gerekli gir bi bankaya sıran gelince otur adamın karsına deki ben hesap actırmak istiyorum
Alırlar kimliğini düzenlerler bişeyler hesap cüzdanı verirler bitane kartın 10-15 gün sonra gelir
Zaten hesap cüzdanının üzerinde yazar
IBAN-Müşteri Numarası-Hesap Numarası Vs vs bide dk başı atmye gitme derdin olmasın diye interaktif bankacılıga actırırsın hesabını olur biter.
2. Soruna gelecek olursak adsense hesabındaki toplam para 10$ geçtiği zaman sana uyarı verecek 2 adet
1. Hesap Doğrulama
2. Adres Dogrulama (Pin)

Uyarı cıktıktan sonra yazacaksın hesap numaranı swift kodunu hesabına cüzzi bi miktar para yatıracaklar 1-2 tl bişey sende ordaki miktarı adsensede dogrulama sayfasına gireceksin.
Hesap dogrulama bu şekilde yapılacak
2. Yani pin ise ne zaman gelirse artık bekleyeceksin
Ama en önemlisi bunları yapabilmen için adsense hesabında 10$ yada daha fazlası olması gerek:)

Saol Tekrar Kardeşim peki 18 yaş + mı olması lazım valla çok yardımcı oldun saol.

Saol Tekrar Kardeşim peki 18 yaş + mı olması lazım valla çok yardımcı oldun saol.

Yaş 18 Yada 18+ Olması gerek
Eğer yaşın küçük ise ailenden birini alıp (Anne Baba Abla Abi) Bankaya Gidip Onun onayı ile hesabını actırabilirsin

arkadaşlar bi yardım ya lütfen hani kodlar şubeler için farklı mı yoksa her banka için tek mi

Yurt dışından İş Bankası’na nasıl havale gönderebilirim?
İş Bankası’na dünyanın her yerindeki bankalardan,
Yurtdışı örgütümüz aracılığıyla, on-line olarak,
Muhabirlerimizden Swift yoluyla,
Avusturya, Danimarka ve İsveç postanelerinden posta havalesi ile
döviz havalesi gönderebilirsiniz.

DİKKAT - ÖNEMLİ
Yurtdışı Örgütümüz ve Muhabirlerimiz bölümlerinde yer alan bankaların seçilmesi halinde havaleler süratle şubelerimize ulaşmaktadır. Posta havalelerinin gönderilme masrafı daha azdır ama şubelerimize ulaşması daha fazla zaman almaktadır.
Muhabirlerimiz kanalıyla gönderilen havale talimatlarının aşağıda belirtilen bilgileri içermesi halinde havalenin alıcıya daha kolay ulaşması sağlanmaktadır:

Bankamızın swift kodu: ISBKTRIS (Şubelerimizin ayrıca swift kodu bulunmamaktadır.)
CHIPS UID : 003546 (ABD'den gönderilecek havaleler için gerekli olup, Routing Code, ABA Number yerine de kullanılmaktadır)
Alıcının adı, soyadı ve adresinin eksiksiz olarak yazılması
Eğer biliniyorsa; alıcının hesabının bulunduğu Şube Adı ve Şube Kodu'nu içeren hesap numarası (Örnek: 1234-1234567) ya da alıcıya en yakın şubemizin adı ve/veya kodu

BANKA BIC KODLARI LİSTESİ :

Adabank A.Ş. : ADABTRIS
Akbank T.A.Ş. : AKBKTRIS
Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. : BTFHTRIS
Alternatifbank A.Ş. : ALFBTRIS
Anadolubank A.Ş. : ANDLTRIS
Bank Asya A.Ş. : ASYATRIS
Bayındırbank A.Ş. : BAYDTRIS
Denizbank A.Ş. : DENITRIS
Finansbank A.Ş. : FNNBTRIS
HSBC Bank A.Ş. : HSBCTRIX
Koçbank A.Ş. : KABATRIS
Oyakbank A.Ş. : TBBKTRIS
Şekerbank T.A.Ş. : SEKETR2A
T. Garanti Bankası A.Ş. : TGBATRIS
T. Halk Bankası A.Ş. : TRHBTR2A
T. Vakıflar Bankası T.A.O : TVBATR2A
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. : TCZBTR2A
Tekfenbank A.Ş : TEKFTRIS
Toprakbank A.Ş. : TOPRTRIS
Türk Ekonomi Bankası A.Ş. : TEBUTRIS
Türk Ticaret Bankası A.Ş : TTIBTRIS
Türkiye İmar Bankası T.A.Ş. : IMARTRIS
Türkiye İş Bankası A.Ş. : ISBKTRIS
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. : YAPITRIS

selamın aleyküm iyi günler kolay gelsin benimde bir sorum olucak youtube yeni sayılırım Allah aşükür kazanmaya başladım ama sorun bu gösterilen kazancı nasıl çekeceğim her hangi bi ikon göremedim para çek gibi bende bunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla..

selamın aleyküm iyi günler kolay gelsin benimde bir sorum olucak youtube yeni sayılırım Allah aşükür kazanmaya başladım ama sorun bu gösterilen kazancı nasıl çekeceğim her hangi bi ikon göremedim para çek gibi bende bunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla..

PM Olarak attım buraya da yazıyım bilmeyenler açısından
zipkn' Alıntı:
merhaba bende size bir konu danışa bilirmiyim
formda da paylaştım ama cevap alamadım pek
bu youtube kazançlarını nasıl çekicez mesela para çek gibi bir ikon göremedim 10$ üzerin pın gönderiyor diolar ama bana gelen giden yok bir türlü anlamadım bir yardımcı olursanız sevnirim şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılarımla.

Öncelikle merhaba
parayı çekebilmen için en az 100$ para olması lazım adsense hesabında öncelikle.
Ama ondan önce yapman gereken 2 işlem var
10$ Sınırını gecmen Lazım
10$ Sınırını gectikten sonra adsense uyarı verecek Senden hesap numarası isteyecek
hesap numaranı girdikden 2-8 gün arasında hesabına küçük bir mevla para yollayacak
O paranın miktarını sana soracak - Biz sana ne kadar yolladık bakalım hesap gercekten sanamı ait gibisinden. O mevlayı girdikden sonra geriye yapacagın tek işlem kalacak
Adsense sana posta yoluyla pin yollayacak. Bu pini yollamakdaki amaç ise Bakalım bu adres doğru adresmi Sen bu adrestemi yaşıyorsun gibisinden doğrulama amaçlı.
Pinin gelmeside 2-4 hafta arası bir süreç.
Bazen erken geldiğide olur geç geldiğide
Yapman gereken sey bunlar.
Ve en son olarak 100$ı gectikten sonra her ayın 15inden sonra hesap numarana bu parayı yollar
Bol Kazançlar dilerim

PM Olarak attım buraya da yazıyım bilmeyenler açısından
Öncelikle merhaba
parayı çekebilmen için en az 100$ para olması lazım adsense hesabında öncelikle.
Ama ondan önce yapman gereken 2 işlem var
10$ Sınırını gecmen Lazım
10$ Sınırını gectikten sonra adsense uyarı verecek Senden hesap numarası isteyecek
hesap numaranı girdikden 2-8 gün arasında hesabına küçük bir mevla para yollayacak
O paranın miktarını sana soracak - Biz sana ne kadar yolladık bakalım hesap gercekten sanamı ait gibisinden. O mevlayı girdikden sonra geriye yapacagın tek işlem kalacak
Adsense sana posta yoluyla pin yollayacak. Bu pini yollamakdaki amaç ise Bakalım bu adres doğru adresmi Sen bu adrestemi yaşıyorsun gibisinden doğrulama amaçlı.
Pinin gelmeside 2-4 hafta arası bir süreç.
Bazen erken geldiğide olur geç geldiğide
Yapman gereken sey bunlar.
Ve en son olarak 100$ı gectikten sonra her ayın 15inden sonra hesap numarana bu parayı yollar
Bol Kazançlar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri