Para kazanılan videolar dünya engeli yiyor!

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rhaegar

Kayıtlı Üye
Bir çizgi film kanali var. Ayni videoları kendime atiyorum dünya engeli veriyor. Halbuki adamın tüm videolarında 4-5 adet reklam aktif etmiş. Eğer onda dünya engeli olsa 4-5 adet reklam aktif edemez. Karşı kanalda dünya engelli video yok, ben yüklediğimde dünya engeline düşüyor. Bunu nasıl engelleriz?

Bir çizgi film kanali var. Ayni videoları kendime atiyorum dünya engeli veriyor. Halbuki adamın tüm videolarında 4-5 adet reklam aktif etmiş. Eğer onda dünya engeli olsa 4-5 adet reklam aktif edemez. Karşı kanalda dünya engelli video yok, ben yüklediğimde dünya engeline düşüyor. Bunu nasıl engelleriz?

partnere geçerek.

çerçeve eklıyor kesıyor biçiyor yüzde 30 zoom yapıyor clııp speed ayarı ile oynuyor bütün bu işlemleri camtasi studio 8 ile yapabılırsın

Bende 7-8 ay once aynısını yaptım spam kanaldan kendı kanalıma kopya yaptım Tam izlenım almaya başladığı zaman kanal gunluk 1k yı görmeye başladığı zaman dünya geneli eşleşenler arka arkaya gelmeye başlamıstı

videolar eskidir
eskiden partnerde video eklerken para kazanma açıldığında dünya geneli vermiyordu sonra kaldırıldı bu özellik partnerde.O zamanlar yüklenmiş bir videodur

bak usta ben sana anlatayım olayı :D

bundan belli bir süre once partnerde dünya engelini geçiyordun.. NASIL MI...

video atıyordun ıslenırken para kazanmasını acıyordun o video dünya engeline dusmuyordu :D yani o arkadas o videoları o zaman yüklemiş bu yüzden adam para kasıyor suan :D

1. seçenek zamanında o adam partnere atmıştır o videoları.
2. seçenek zamanında dünya engeli yada eşleşen bile yemeyen videolar beeli süre sonra geçse bile süzgeç onları algılamıyor.

Yani 2 seçenektede sonuç şu oluyor Adam videoları Eski YT sistemine göre attığı için şu anda sen-ben başkası atsak o videoları üstünde oynamadan Direkt
Dünya Engeli yada eşleşen verir.

Şimdi ise Video üstünde oynama yapmadan belli başlı kategorilerde 3dk üstü videolar bile anında ! verir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri