Para kazanırsam

• Kullanıcı zagzag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

zagzag

Kayıtlı Üye
para kazanırsanız en büyük hayaliniz nedir :)

ben 750 tl kazanırsam 1 aylık golden cinsi yavru köpek alıp onun videolarını çekip yayınlamak istiyorum nasıl yatırım :)

para kazanırsanız en büyük hayaliniz nedir :)

ben 750 tl kazanırsam 1 aylık golden cinsi yavru köpek alıp onun videolarını çekip yayınlamak istiyorum nasıl yatırım :)

İşten yeni geldim. Yorgun argınken valla neşem yerine geldi. Süper bir fikir :D

güzel fikir, köpek eğitme işinden anlıyorsan eğitim videoları çekebilirsin

ben 750 TL kazanırsam batmayı düşünüyorum :D

şaka bi tarafa köpek güzel fikir.bende husky almayı düşünüyorum ama askerden döndügümde ancak,mayısta askerim.youtube için de kullanmayı düşündüm tabi bunu ama o zamana kadar youtube işi hala duruyor olursa bakıcaz :)

Köpek besledim ama golden cinsi değildi şimdi golden almak istiyorum ve eğitip vine videoları tarzı çekimler yaparak sonra o videoları birleştirip paylaşırım bide ona face sayfası açarız resimleri falan :) şöhrete kavuşturacagım

kredi kartı borcumu kapatcam.aylık aldığım para artık sadece bana kalcak

güel fikirler..
ben yapacagım demıyorum...
YAPTIKLARIM : İNTERNET ABONELIK DEĞİŞTİ 10 ( BMPS HIZINDA OYLE BİŞİ ANLA İŞTE,) AKTARIM HIZLI SINIRSIZ... EVDE GÜZEL BİR TV ALDIM.. PC TAMİR BAKIM EKLENTİLER YAPTIM... BİR KAÇ SMS HAYIR İŞLERİ, KİRA ÖDEDİM ELEKTRIK DOĞALGAZ SU VB. ÖDEDİM... DİĞER KISMI YATIRIMDA TABİKİDE ;) O YATSIN BAKALIM BİRİKSİN...
MALUM TOPLUCA YEMEK-İÇMEK-TATLI TUZLU GİBİ İŞYERİNDE KÜÇÜK ÇAPLI PARTİ ;)
BEN BUNLARI YAPTIM.. Bİ RKAÇ KİŞİYEDE DÜZENLÜ KÜÇÜK HEDİYELER İŞTE. ETRAFDA KÜÇÜK MUTLULUKLAR VEREBİLECEK TÜRDEN YANİ ÇAM SAKISI ÇOBAN ARMAĞANI GİBİ.. BİR KAÇDA MEKANLARDA BİŞELER ISMARLAMA...
VEEEEEEE KENDİME ÖDEME GÜNLERİNDE KOCAMAN PİZZAAAAAAAA+KOLAAAAAAAAA OKADAR OLSUN ;)
KAZANÇ MI? ŞÜKÜRKİ X.XXX.XX ORTAMA 4 HANE HEP...AYLIK ORTLAMA...

Klasik bir yorum olacak ama bence köpeğe para verme petshoplara para yedirme sokakta onlarca aç sahipsiz hayvan var,illa benim hevesim var golden cinsi köpek alıcam diyorsn sahibinden.com'dan ücretsiz hayvan sahiplendirenler var.

kredi kartları
eşe dosta olan borçlar
avukatlara icra borçları vb...
--------------------------------
ilk bunları temizleyeyim sonrasına bakarız
tam dibi boylamışken yt hızır gibi yetişti :D

Aileme yük olduğumu düşünerek İngilizce öğretmenliği için gittiğim dil okulunun senetlerini kendim ödeyeceğim inşallah, daha yeni başladım fakat günlük ortalam 15 TL gelirim var ve bu bana (bir öğrenci olarak) fazlasıyla iyi , eğer bir sorun olmazda ödememi alabilirsem gerçekten üstümden bir yük kalkmış gibi olucak..

arkadaşlar ben youtube sayesınde kredı kartı borclarımı temızledım sızede nasip olur inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri