Para Kazanma Açık Dolar İşareti Gitti

• Kullanıcı murat121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

murat121

Kayıtlı Üye
Selamlar. Bugün uyandığımda 3 kanalımdan 2 sinin para kazanma açık mail falanda gelmedi ama Yy Studio ve YouTube da dolar işareti yok ama para kazanma açık ve mail falan gelmedi. Diğer düşük aboneli kanalda bir sorun yok. Para kazanma mı gitti yoksa bir sorun mu var anlamadım

aynı durum bende de var hocam? videolardaki dolar işareti gitmiş ama kanallar paraya açık gibi görünüyor.

Genel bi sorun var sanirim ayni durumdayiz hocam. Dolar isareti gitmis bendede

İyi o zaman sabah sabah YouTube korkuttu. Yüksek aboneli kanallarda bir sorun var galiba.

Sanırım an itibariyle ömrümden bir 10 yıl gitti... Allah'tan bura varda 20 yıl gitmeden biraz kendime geldim

Yt birşeyleri güncelliyordur.
Genel bir sorun belliki.

Sanırım an itibariyle ömrümden bir 10 yıl gitti... Allah'tan bura varda 20 yıl gitmeden biraz kendime geldim

Sorma hocam benim de 2 kanal aynı anda gitti Allah dedim neler oluyor böyle de. Şuan rahatladım herkeste böyle demek

Durum bende de aynı küçük kanalda dolar işareti var büyük kanallarda yok

Canlı yayın yaptım aaa para kazanma aç kısmı yok dedim. Neyse dedim herhalde bir sorun vardır, sonra video yüklerken baktım hiç o para sekmesi gelmedi 4 aşamayla yükledim. ALLAH'tan burası var yoksa cidden herkesin bir 10 yılı giderdi :)

Hocalarım sorunu masaustünde mi yaşıyorsunuz
Mobilde bende sorun yok

Hocalarım sorunu masaustünde mi yaşıyorsunuz
Mobilde bende sorun yok

hocam küçük kanallarda sorun yok , büyük kanalların genelinde bu problem yaşanıyor. teamyoutube twitter hesabı her dakika gelen bu şikayetin bir an önce halledileceğini yazıyor sürekli.

Yani dünyanın her yerinde yaşanan bir sorun.

Örnek tweet :

Merhaba cümleten... aynı sorun bendede var, para kazanma, manuel olarak reklam yükleme yok olmuş, ileri tarihli stok videolar yüklemiştim onlardada yok olmuş, şimdi yeni bir video yükleyim bizzat bakayım dedim reklam ekleme yok, ne oldu acaba?

hocam küçük kanallarda sorun yok , büyük kanalların genelinde bu problem yaşanıyor. teamyoutube twitter hesabı her dakika gelen bu şikayetin bir an önce halledileceğini yazıyor sürekli.

Örnek tweet :

Hocam küçük büyükten kasıt nedir acaba?

Benim kanal Kadıköy Sokak diye Fenerbahçe üzerine 27.000 kişilik kanal ve hem mobil hem de PC de sorun yaşıyorum sabah beri.

Örnek tweet :

Büyük ya da küçük kanallara özel bir şey değil bu. Benim 30.000 ve 150.000 lik kanallarımın ikisinde de bu sorun varken 89.000 lik kanalımda sorun yok. Abone sayısıyla alakası yok yani. Bugün içinde düzelteceklerdir bence.

Hocam küçük büyükten kasıt nedir acaba?

hocam abone olarak değil de gelir olarak düşük olan kanallarda sorun yok gibi , en azından durum bende böyle , aylık 300 tl kazanan kanalım şu anda sorunsuz , ama daha büyük kanalım pk seçenekleri çıkmıyor

YTPARA İYİ Kİ VARSIN!!!!
Para kazanma dolar işaretini göremeyince kalp krizi geliyor diye dilaltı, coraspin clexane kalp kirizini önleyebilecek ne varsa tam elime almışken ytparaya bir gireyim dedim iyi ki girmişim sorunun genel olmasına çok sevindim :)

hocam abone olarak değil de gelir olarak düşük olan kanallarda sorun yok gibi , en azından durum bende böyle , aylık 300 tl kazanan kanalım şu anda sorunsuz , ama daha büyük kanalım pk seçenekleri çıkmıyor
Ya allah allah bende neden bu sorun yok

Sorun olmaması bir soruna mı işaret acaba

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------

Büyük ya da küçük kanallara özel bir şey değil bu. Benim 30.000 ve 150.000 lik kanallarımın ikisinde de bu sorun varken 89.000 lik kanalımda sorun yok. Abone sayısıyla alakası yok yani. Bugün içinde düzelteceklerdir bence.

Aynen benimde 100k ustu abonem var sorun yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri