Para kazanma açılma sonrası kanal kapanmama yöntemi satan ?

Benim onaylananlardan 1 tanesi kapandı ama diğerlerinin 2sinde de reklam sorunu var. Diğer ikisi normal kazandırıyor

reklam sorunu derken hocam ;
tüm videolarda mı çıkmıyor
bazılarında çıkıp bazılarında mı çıkmıyor
tıklamamı az

reklam sorunu derken hocam ;
tüm videolarda mı çıkmıyor
bazılarında çıkıp bazılarında mı çıkmıyor
tıklamamı az

yani normalde aynı kategori aynı demografik yapı aynı izlenimde 100 Tl getirmesi gerekirken bende 7-8 TL getiriyor. İzlenim var büyük kısmında reklam çıkmıyor. Video ortası çıkmıyor vs vs.

yani normalde aynı kategori aynı demografik yapı aynı izlenimde 100 Tl getirmesi gerekirken bende 7-8 TL getiriyor. İzlenim var büyük kısmında reklam çıkmıyor. Video ortası çıkmıyor vs vs.

yeni reklam politikasından kaynaklı mimli videolarda bu sorunlar devam ediyor kafa yormak lazım...

bu dediğiniz her kategoride var sanırım. yarı özgünlerde de aynı durum

Güncel arkadaşlar hala bi taktik bulamadm kanallar kapanıyor yok mu biri herkesmi bitik durumda

Kanallar max adsensede veya partnerde 10 gün dayanıyor kapanıyor. Xxx haneye çıkıyor 11.günü yine görmüyor. Kapanamama sistemi karşılığında bu kanalı sistemi veren arkadaşa vericem. Para kazanmasını açarsa günlük xxx hane kazanır. Ayrıca içeriğide öğrenmiş olucak kendi kanal açıp yine aynı şekil kazanabilir.
Kanal Kategorisi : (Çizgi Film)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (27.03.2017)
Abone Sayisi : (3742)
izlenim Sayisi : (2.669.842)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kapancak diye para kazanmasını açmadım elimde daha birsürü böyle kanal var korkudan açamıyorum)

Şuan yoğunluk var ilgilenemem fakat 1 hafta sonra kimse ile anlaşmamış olursan, kanalini adsenseye baglariz. Para kesinlestimi kesinleşmedimi, ödeme gelecek mi gelmeyecek mi, banka hesabı doğrulama payoneer pin hiç bir derdin olmadan, kesinlesme günü ayın 11 i, sen ayın 15inde youtube kanalındaki analtic kısmında ki kazancın %40 ini peşin hemen bana belirteceğin banka hesabına alabilirsin, kanalın da açılış ve video yükleyiz biçimlerinde sıkıntı olmadi ise normal şartlar da telif harici kapanmaz. Skyp: prenscem34 yanlız 1 haftadan önce ilgilenemem

Şuan yoğunluk var ilgilenemem fakat 1 hafta sonra kimse ile anlaşmamış olursan, kanalini adsenseye baglariz. Para kesinlestimi kesinleşmedimi, ödeme gelecek mi gelmeyecek mi, banka hesabı doğrulama payoneer pin hiç bir derdin olmadan, kesinlesme günü ayın 11 i, sen ayın 15inde youtube kanalındaki analtic kısmında ki kazancın %40 ini peşin hemen bana belirteceğin banka hesabına alabilirsin, kanalın da açılış ve video yükleyiz biçimlerinde sıkıntı olmadi ise normal şartlar da telif harici kapanmaz. Skyp: prenscem34 yanlız 1 haftadan önce ilgilenemem

[MENTION=43777]prenscem[/MENTION] arkdaşım bu nasıl bir posttur.tüm bildikelerimizi alt üst ettin kesinleşme ve pin falan da mı gerekmiyor anlamadım ki payoneere değil de direkt banka hesabına da mı parayı çekebiliyorsun

Arkadaşlar kapanmayan kanal yoktur, spamdan kapanmayacak kanal da yoktur. Kapamama taktiği de yoktur. Var diyene direk derim ki yalan söylüyor. Kanalları sürekli kapananlarin çalışma sistemi hatalı. Benim kendimce bir çalışma sistemim var ve normal şekilde kapanma yaşıyorum. Yanı ya teliften kapanma oluyor ya nalet olası flag boylarından yada böyle 20 kanal da 1 tane spamdan kapanma oluyor onu da normal karşılıyorum ki genelde aciliyor. Çıplaklık cinsel içerik ve politika ihlali harici kapanmalar genelde aciliyor. Yöntem falan da satmiyorum. Yöntem satanlara da inanmıyorum ki madem yöntemi var kendisi bassın kazansın. Kimse altın yumurtlayan tavuğunu satmaz. Bu arkadaşa deneme amaclı yazar ise dediğim şekilde sınırlı bir ortaklık sundum konu bundan ibaret

Bence kanalin yt to yt veya manuel render olmasi cok farkediyor. Benim kanallarim hep render 3 aydir kapanma yok hepsine adsenselerde takir takir izleniyor. Sadece son 3 kanalim nedense para kazanma basvurusu yaptigimda kapandi. Actirmayi denemedim ama itiraz edersem 2 si kesin acilir diye dusunuyorum daha onceki itirazlarimdan. Yani yt to yt de kapanmama olasiligi cok az. Bilen varsada kolay kolay paylasmaz bence.

Bence kanalin yt to yt veya manuel render olmasi cok farkediyor. Benim kanallarim hep render 3 aydir kapanma yok hepsine adsenselerde takir takir izleniyor. Sadece son 3 kanalim nedense para kazanma basvurusu yaptigimda kapandi. Actirmayi denemedim ama itiraz edersem 2 si kesin acilir diye dusunuyorum daha onceki itirazlarimdan. Yani yt to yt de kapanmama olasiligi cok az. Bilen varsada kolay kolay paylasmaz bence.

hocam bende devamlı render alır upload ederim. Nedense her ayın 2 sinde kapanıyor. Not: gmailler sabırlıdan aldım

hocam bende devamlı render alır upload ederim. Nedense her ayın 2 sinde kapanıyor. Not: gmailler sabırlıdan aldım

Hocam olay gmaildemi biter bilmem ama ben ytofisten aliyorum. Cok buyuk bi musterisi degilim yani reklam gibi algilanmasin 2 ayda 50 tl lik kuruyemis gibi mail aliyorum cok kanal yapmadigim icin. Ek olarak kanallara kendi pc mde portable ile giriyorum.

Hocam olay gmaildemi biter bilmem ama ben ytofisten aliyorum. Cok buyuk bi musterisi degilim yani reklam gibi algilanmasin 2 ayda 50 tl lik kuruyemis gibi mail aliyorum cok kanal yapmadigim icin. Ek olarak kanallara kendi pc mde portable ile giriyorum.

Estagfurullah hocam. sadece analiz etmek. Bende çok gmail alan bir kişi değilim. 2016 yılında almıştım 150+250 şeklinde bir yılda toplasan 50-100 tane geçmemiştir kullandıklarım.250 tane gmail arkadaşımda şuan.

her ayın 2sinde kapanma problemini çözmeye çalışıyorum. hiç portable kullanmadım. test etmeliyim o zaman.

hocam ben hep render çalışırım. Ama kapanıyor işte. Yt to ytde yapmam yani. Normalde kapanma yaşamam bunuda belirtmek isterim. Sorun kanalın para kazanması açıldıktan sonra başlıyor. Para kazandımı uçuyor.

Son düzenleme:
Taktik olduğunu sanmıyorum.. Hard temiz çalışan vardir ya da özgün videolarla adsense bağlantısı yapip sonra tek tük spam yükleyen, belki de aşırı titiz çalışanlar ytnin yakaladığı noktayi keşfetti.

Ben de aylardır arıyorum özel bir taktik yok yani.. özgünde tutunamayınca ve kapanmayi çözemeyince, sırf bu yüzden normal bir işte çalışmaya başladım, şu an işyerinden yazıyorum mesela :D

arada benimkilerde gidiyor para kazanma ve adsense başvurusunu kendi pcmden yüklemeyi almanya serverden yapıyorum bunun bir etkisi olabilirmi? para kazanmaları açtıktan 4 gün sonra güm

bu kapanmayı engellemenin yolu yok mu herkeste kapanıyor mu

Bir çayınızı alırım:)

Taktik değil de çalışma yöntemi diyeyim.Kanalınızı adsenseye uğramadan direk partnere sokmanız lazım.ADS. incelemesine giren kanalların birçoğu kapanmaya mahkum..Adsense zorunluluğu olmayan partner bulup kanallarınızı onda değerlendirmeye çalışın.

Yine de kapanmalar olacaktır.Sonuçta spam içerik, pc ve iplerin kirli olması, botlarla yapılan yüklemelerde temiz ip ve lokasyon olmaması da etkendir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri