Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu bende neden yok aboneyle ilgli sanırım.. direk video çekerim ingilizcevar bende
belli bir içerik üretici kitlesine şu anlık açık bu durum. Bir nevi beta tester olarak seçilmişiz diyebilirim..
Zamanla diğer kullanıcılara da sunulacakmış..
Gözümüz, kulağımız sen de sevgili arme (; dualarımızla![]()
ve mutlu son para kazanmam açıldı
![]()
pk açık iken kapatılırsa youtube üzerinden yardım kısımında daha fazla yardıma ihtiyacınız mı var bölümünden iletişime geçtim yt personeli ile.
önce canlı sohpet ile tr yetkşli ile görüştük, tabi kendisi bir an önce sohpeti bitirmek için çok uğraştı
obana eposta desteği açtı akabinde bu kısım göründü.. zaten kendisi tekrar inceleme isteğini 1 ay değil anında yapabiliriz dedi..
bol kazançlar diliyorum
şimdi kafalarda ki sorular:
videoyu nasıl hazırladın?
içerikte neler vardı?
neyden bahsettin?
kendini gösterdin mi?
ve önemli değilse abone sayınız kaç?
Merhaba, yt personeli ile canlı sohbet kısmına nasıl ulaştığınızı resimli olarak anlatabilir misiniz acaba? Dediğin adımlar sadece google foruma veya support'a yönlendiriyor.
Teşekkürler ve hayırlı olsun
Arme'cim bir sözün vardı hatırlatırım (nude). Gerçi unutman gereken bir sözdü ama neyse heheheeee ((;
Hayırlı olsun tekrar sevindiğimi belirtmek isterim. Senin adına ve bizler adına. Bu konu baya aktif olacak, katkılarını esirgememeye devam edersen çok sevinirim.
adam kingyt revolution yaptırdı.
![]()
twitter'daki mert+ olamazsın dimi, onun de meme caps kanalı vardı da
Şu tarz: https://twitter.com/mertpostif/status/1172819579879481344
bugün yt içerik üreticisi çalışanı bir bayan beni internet üzerinden konuşmaya davet etti. Sistemimizden memnun musunuz ve nwleri geliştirelim diye geri dönüş istiyor. 75 euro hediye çekide veriyorlartabi dil olmayınca hayır demek zorunda kalacağım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.