Para Kazanma Aktif Edip Ads Baglamama ?

• Kullanıcı futli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

futli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kombibaymak.com
Arkadaşlar ben seri olarak kanal açıp toplu video atıyorum haliyle adsenseden tek tek girip yöneticilik verip adsense baglamak vakit alıyor.
Ben şuan açtıgım kanalların sadece para kazanma kısımlarını aktif edip bırakıyorum.Bu şekilde analitics de para kazanıldıgı ve paranın biriktigi görülüyor acaba sonradan adsenseye bagladıgımda bu birikmiş gözüken para adsense hesabıma geçermi yoksa adsense bagladıktan sonraki kazançlarmı geçer.
Tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

adsenseye bağlamazsan kazanilan parayi alamazsin dostum

hayır alır bilmeden yorum yapma.

kanalda birikmiş para farklı adsenseye gecirsen bile o adsenseye geciyor.

sadece kazanclar kesinleşme tarihinden önce o kanalları adsenseye baglamalısın.
[MENTION=903]GOKTURK[/MENTION]; yorum yapmış olmak için yazmayın.

hayır alır bilmeden yorum yapma.

kanalda birikmiş para farklı adsenseye gecirsen bile o adsenseye geciyor.

sadece kazanclar kesinleşme tarihinden önce o kanalları adsenseye baglamalısın.
[MENTION=903]GOKTURK[/MENTION]; yorum yapmış olmak için yazmayın.

Kendinle benimi kariştiriyorsun dostum yorum yapmak için niye yazayım.Olayı test ettin mide sen yorum yazıyorsun kendim denedim ve adsenseye yansimadi

Para kazanma aktif ise, istediğiniz zaman adsenseye bağlayabilirsiniz.

Hesaplar kesinleşmeden önce yapın ki diğer aya sarkmasın.

Kendinle benimi kariştiriyorsun dostum yorum yapmak için niye yazayım.Olayı test ettin mide sen yorum yazıyorsun kendim denedim ve adsenseye yansimadi

sacma yorumlar yazma surda neyi neyle test ettin?

50 kere kanal sattım ben 50 kere adsense ilişkisi değiştirdim. bir kanalın içinde para varken satarsan adsensesi deişirse o para kesinleşen para tarihiyle birlikte 2cil adsenseye yansır.

anladın?

kanala para kazanmayı acıp sonra adsenseye baglamanın hicbir zararı yok. su post kasma huyunuzdan vazgecin.

sakında bu postuma cevap verme.

salak sacma yorumlar yazma surda neyi neyle test ettin?

50 kere kanal sattım ben 50 kere adsense ilişkisi değiştirdim. bir kanalın içinde para varken satarsan adsensesi deişirse o para kesinleşen para tarihiyle birlikte 2cil adsenseye yansır.

anladın?

kanala para kazanmayı acıp sonra adsenseye baglamanın hicbir zararı yok. su post kasma huyunuzdan vazgecin.

Dostum birkere adam akılı konuş kimsinde bana salak diyorsun la sen beni taniyan tanir dostum benim başima geldi yansımadı diyorum birde gelmiş ukala ukala konuşuyorsun işim gücüm yokda post mu kasacam

salak sacma yorumlar yazma surda neyi neyle test ettin?

anladın?

Haklı olabilirsin ama kimseye hakaret etme hakkın yok hocam tartışmayada gerek yok. Kalp kırmaya hiç gerek yok...

3 gün süre ile uzaklaştırıldıız

Dostum birkere adam akılı konuş kimsinde bana salak diyorsun la sen beni taniyan tanir dostum benim başima geldi yansımadı diyorum birde gelmiş ukala ukala konuşuyorsun işim gücüm yokda post mu kasacam

Kazancın kesinleştikten sonra mı bağladın Adsense'ye yoksa kesinleşmeden önce mi?

Arkadaşlar fikirlerinizi beyan ettiginiz için teşekkür ederim.Ama benim yüzümden biribirinizin kalbini kırmanıza neden oldugum için özür dilerim.

Lütfen biraz daha sakin ve sabırlı olalım, şu mubarek ay sabır ayıdır.

Kazancın kesinleştikten sonra mı bağladın Adsense'ye yoksa kesinleşmeden önce mi?

Dostum yeni bi kanala bağladim adsenseyi para kazanmaya aktif ettim videolari sonra adsenseyi devre dışı bıraktım kanalda 4 dolar oldu tekrar bağladim 4 dolar yansimadi

Dostum yeni bi kanala bağladim adsenseyi para kazanmaya aktif ettim videolari sonra adsenseyi devre dışı bıraktım kanalda 4 dolar oldu tekrar bağladim 4 dolar yansimadi

O para kesinleşince yansıyor reyiz hemen yansımaz. Neyse 1 tane kanalı böyle yürütüyorum. Bakalım sonucu ne olacak. :D

Hocam işin doğrusu kanalı aç para kazanmayı aktif et. Kazançlar kesinleşmeden adsens e bağlarsan. Kesinleşme zamanı adsens ine yansır denenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri