✔ Para Kazanma Aktif Kanallar ✔ Adsense Bağlı Kanallar ✔ Özgün Onaylı Mail ✔

4 tane adsense bağlı kanalım teslim edilmiştir.
Çok teşekkür ederim :) Kolay gelsin.

bende teşekkürler ediyorum hocam
güle güle kullanın
hayırlı bol kazançlar diliyorum

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

100 adet onaylı sipariş geçildi :)
Teşekkürler

muhammed hocama sipariş teslimatı yapılmıştır.
güle güle kullanın hocam :)
hayırlı bol kazançlar diliyorum

2 adet adsenseli alım yapıldı teşekkürler.

2 adet para kazanma açık adsenseli kanal alındı.

10 adet full onaylı satın alındı. 7 adet daha sipariş verildi. 7/24 ilgili bir satıcı 10/10 bol satışlar hayırlı kazançlar.

Düzenleme:
satın aldığım adsense bağlı para kazanması açık kanallar durduk yere kapanıyor. Tek video attım bıraktım kapandı, bir kaç temiz attım aynısı oldu, telif yedikten sonra bıraktım yine hemen kapandı ve en sonunda bir tanesi hiçbir şey yüklemeden direkt kapandı. Alırken yazdıklarıma dikkat edebilirsiniz, kimse ip - çerez merez demesin, adsenseler bile aynı... Başkasından aldığım kanallar çerezleri bile silmedim aynı tarayıcıda kapandıktan sonra başladım index aldı bile kanallar.

15 adet adsense bağlı - para kazanması açık kanal alımı yaptım kendisinden, daha önce verdiği kanalların cidden faydasını gördüm, zorladığım halde spamdan uçmadı.

Son düzenleme:
adsenseye bağlı Para kazanması açık kanallarda video var demi?

Tabiki var hocam isteğe bağlı silmeden de devam edebilirsiniz videolara 1 seneye yakın videolar 20 ile 100 video adeti kadar mevcut

NXT-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] hocamdan onaysız mail alındı tşk

Son düzenleme:
13 tane para kazanması açılmış kanal aldım :) Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

Süper ilgi ve alaka, sınırsız müşteri memnuniyeti, güvenilir profesyonel ve sağlam bir satıcı.

keyifli bir alışveriş oldu.

hayırlı işler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri