para kazanma devde dısı kalması maili

handsomexx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar herkezin başına kesin gelmiştir. tecrübeli arkadaşlara bir sorumvar. youtube aşaıdaki yazıya benzer bir mail atıyor ve yüklediğiniz videoların ticari kullanım haklarını onaylamak mümkün olmamıştır. der. para kazanmanız bu şekilde devam ederseniz devre dışı kalabilir felan der. bu tip durumlarda bu maili aldıktan sonra hala aynı kanala yükleme yapmaya devam ediyomusunuz? yada kanalı öyle ce bırakıomusunuz... veya kanalı siliomusunuz...

yükleme yapmaya devam edipte para kazanması devre dısı olan oldumu? ben bu kanala yükleme yapmaya devam etsemmi bilemedim sonra bütün kanallarım kapanır diyede cekiniom

ilgili mail aşşağıda:

We have not been able to confirm your commercial use rights to all the elements of your video.

We may consider your video(s) for further review provided you verify that you are authorized to commercially use all of the elements of your content. This includes all video, images, music, video game footage, and any other audio or visual elements. Learn more

Please note that YouTube reserves the right to make the final decision whether to monetize a video, and we may disable monetization for partners who repeatedly submit ineligible videos. All videos are subject to our Terms of Service and Community Guidelines, and may be removed from the site if they do not meet those standards.

Please submit your additional information below:

Remember that a variety of factors, such as video performance, may affect review time. We may not be able to process every submission, but we continually monitor these factors and prioritize accordingly....

Son düzenleme:
hocam yükleme yapıp yapmıycağınızı bilemem ama bence kanalın adsense bağlantısını kesin en azından diğer kanallar etkilenmesin.

bidaha kanal aç bidaha ugras bıktım valla.. bu maili alan olup ta devam eden kanalı kapanmayan varmı cok merak ediom ..devam etsem belkide kapanmıcak

вєякαη;487535' Alıntı:
en iyisi sen o kanalı sil gitsin

iyi de şöyle bişi var bu forumda herkez %90 ünleme düşüyor. ve haliyle bunla alakalı yukarda dediğim gibi bir mail geliyor herkeze. para kazanma devre dısı kalabilir ticari doğrulayın felan falan... herkez siliomu kanalı ..

devam ediolarmı bunu bilebilirsek bu tip mailleri de pek dikkate almayız

iyi de şöyle bişi var bu forumda herkez %90 ünleme düşüyor. ve haliyle bunla alakalı yukarda dediğim gibi bir mail geliyor herkeze. para kazanma devre dısı kalabilir ticari doğrulayın felan falan... herkez siliomu kanalı ..

devam ediolarmı bunu bilebilirsek bu tip mailleri de pek dikkate almayız

bilmiyorum hocam kalbinin sesini dinle :(:confused:

silmicem vazgeçtim...tüm kanallar giderse de yapacak bişi yok .. her defasında bu tarz mailler almaktan bıktım

Ünlem için gelen bir mail ise takılma. Dediğin gibi herkes ünleme düşüyor.

Hocam para kazanma kapatılması ile ilgili mail değil bu. Ünleme düsen herkese giden mailler

Ünlem için gelen bir mail ise takılma. Dediğin gibi herkes ünleme düşüyor.

ünleme düşmeim die videoları youtube derleyici ile düzenledim ilk başta gizli yaptım. yayınla demedim. sonra düzenledim dolar yakabilmek için..bircogunun doları yandı . ilk gizli olan hallerini sildim sonrada bu mail geldi... öle işte

aynen devam edecem ... yoksa başka kanal acsak gene olcak bunlar.. her mailde kanal silersek ... biz hiç para da kazanamaız

Hocam para kazanma kapatılması ile ilgili mail değil bu. Ünleme düsen herkese giden mailler

sizede geliodur bu tip maiiler... siz napıosunuz bu durumda o kanala yükleme yapıpı devam edionuzmu ..bi süre sonra patlıomu kanal kapanıomu ? ve dier kanalları etkiliomu?

sizede geliodur bu tip maiiler... siz napıosunuz bu durumda o kanala yükleme yapıpı devam edionuzmu ..bi süre sonra patlıomu kanal kapanıomu ? ve dier kanalları etkiliomu?
Hocam ben genelde videoları atar para kazanmayı açarım. Sonra ünlemleri siler kanalı kendi haline bırakırım. Ama sürekli ünlem yakmaya devam ederseniz kanalınız tehlikeye girer diye düsünüyorum. Dikkat edin

Edit: daha iyi tavsiyeler varmış

Son düzenleme:
arkadaşlar herkezin başına kesin gelmiştir. tecrübeli arkadaşlara bir sorumvar. youtube aşaıdaki yazıya benzer bir mail atıyor ve yüklediğiniz videoların ticari kullanım haklarını onaylamak mümkün olmamıştır. der. para kazanmanız bu şekilde devam ederseniz devre dışı kalabilir felan der. bu tip durumlarda bu maili aldıktan sonra hala aynı kanala yükleme yapmaya devam ediyomusunuz? yada kanalı öyle ce bırakıomusunuz... veya kanalı siliomusunuz...

yükleme yapmaya devam edipte para kazanması devre dısı olan oldumu? ben bu kanala yükleme yapmaya devam etsemmi bilemedim sonra bütün kanallarım kapanır diyede cekiniom

ilgili mail aşşağıda:

We have not been able to confirm your commercial use rights to all the elements of your video.

We may consider your video(s) for further review provided you verify that you are authorized to commercially use all of the elements of your content. This includes all video, images, music, video game footage, and any other audio or visual elements. Learn more

Please note that YouTube reserves the right to make the final decision whether to monetize a video, and we may disable monetization for partners who repeatedly submit ineligible videos. All videos are subject to our Terms of Service and Community Guidelines, and may be removed from the site if they do not meet those standards.

Please submit your additional information below:

Remember that a variety of factors, such as video performance, may affect review time. We may not be able to process every submission, but we continually monitor these factors and prioritize accordingly....

bana bir kanala günde 50 tane geldiği bile oluyor bu mailden ve hiç bir şey olmuyor yani en azından olmadı. ünlem veren videolar iş yapacak videolar değilse silerim iş yapacaksa uğraşır yakarım doları

bana bir kanala günde 50 tane geldiği bile oluyor bu mailden ve hiç bir şey olmuyor yani en azından olmadı. ünlem veren videolar iş yapacak videolar değilse silerim iş yapacaksa uğraşır yakarım doları

peki sende diğer arkadaş gibi ünlemleri silip kanalı öylece kendi halinemi bırakıon .ykosa bu bahsettiğimiz mail gelse de hala yüklemeye devammı ediyorsun bu kanalına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri