Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

arkadaşlar telifli kanalların para kazanmasını devre dışı bıraktım daha başka birşey yapıyım mı acaba

Hemserim hala daha kazancini iptal etmedilerse, her kanalinda ayri ayri para kazanma bolumunun en altinda, para kazanmayi kaldir gibi bir ibare var, tam turkcesi nasil bilmiyorum. Ordan butun kanallarinin kazancini sen askiya al (hic uyarisi ihtiari olmayanlari da almani tavsiye ederim, eger hersey yolunda giderse, ay bitmeden tekrar baglar parani adsenseye gecirirsin).

Ben bu konudaki uyarilari dikkate almayip, onceleri birsey yapmadim. Sonra konunun ilk mesajindaki taktikle alakali olmadigini gorunce kanallarimin kazancini iptal etmeye baslamistim, bir yerden sonra google benim icin butun hepsini iptal etti :(

---------- Mesaj saat 00:12:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:45 civarında gönderildi. ----------

link verirmisin kardeşim bulamadım.yotube ayarları deyince bende ; Google+'da düzenle Gelişmiş var tıklayınca plusa yonlendiriyor.veya 2 resim koymanız mümkünmü.

Kardesim olup bitenlerden haberin yok galiba. Taktik falan uygulacak zaman degil, google buyuk bir operasyon yapiyor. Eger kanallarinin kazanclari iptal edilmediyse, derhal tek tek hepsininin kazanclarini sen iptal et ve adsenseyle bagini kes onlarin!!!

Kısaca şöyle özetliyim sorunun konuyla alakası oldunu sanmıyorum önceden para kazanma devre dışı kalınca sadece o kanalı etkiliyodu. Artık o adsense bağlı tüm kanallar gidiyor. İşler iyice zorlaştı

Eğer böyle bir düzene geçildiyse, Youtuber'lık işi bitti gibi bir şey.

İnşallah geçici bir şeydir bu olay ya, artık hep böyle olacaksa bunu yürütmenin imkanı yok illa ki bir yerde kapanabiliyor özgün olmayan kanal, yürüse bile çok yüksek meblağları bulmak mümkün değil. Youtube işinin sonu gelir bu böyle giderse..

Arkadaşlar tüm kanalların para kazanması kapandı ancak farklı bir olay olarak telifli değil telifsiz temiz kanallar da kapatıldı çok büyük hüsrana uğradım şu an.

Beyler ben de bu yöntemi uygulayip para kazanmayi actim .Ben de bär sorun yok su dakikaya kadar. Merak ettigim; ben yurtdisindayim, yurtdisinda olupta para kazanmasi iptal olanlar var mi?

Arkadaşlar benim özgün içerik kanalım var. Videoları kendim hazırlıyorum. Sadece 1 tane topluluk kuralları ihtarı yedim. Benim kanalımda kapatılır mı ? Hatta aynı üyelikte 1 tane daha kanalım var ona arada sırada güncel videoalr atıyorum o kanalımda telif hakkı ihtarı yedim 1 tane. Bir şey olur mu ?

aynen hocam lanet olası yontemi denedim gitti hesaplar...

edit: Arkadaşlar bence yöntem ile ilgisi olabilir, çünkü google şunu yaptı bize biz şimdi adsenseye bağlı olan bir kanalımızı bu yöntem ile yaptım yaptım açıldı ama daha sonrasında ise o adsenseye bağlı tüm hesaplar gitti (:

Arkadaşlar bu işin bir çözümü var.Temiz Ip,Temiz adsense,temiz kanallar ile yola devam!

Arkadaşlar bu işin bir çözümü var.Temiz Ip,Temiz adsense,temiz kanallar ile yola devam!

temiz ip temiz adsense temiz kanallar sonuc hüsran !! butun kanalların para kazanması iptal.telif yok bişi yok ve anlamadıgım adsenseye tıklar halen yansıyor.. bu işi yaptrmıcaklaer artık..yol yakınken bırakın saç baş yolmaya değmez...

Para kazanması giden kanallarda reklam çıkıyor adsense sayıyor.

Adsense saysa bile o kazançları kesinleştirecek mi sence kesinleştirmedikten sonra istediği kadar saysın kanalların para kazanması devre dışı kalmış sonuçta :confused:

Az önce benimde bütün kanallar bu yöntemle kurtardığım 1 kanalın ikinciye kapanması yüzünden gümledi.Biri şaka olduğunu söylesin :confused:

alakası yok benimde bir kanalda 3 4 videoya üst üstte 3.taraf gelmesiyle kanalların çoğu gitti onla alakası yok. sebep olarak bir kanalım gösterilmiş :)

O anlamda söylemedim zaten bu yöntemin işe yaramadığı belli neden denedin manasında söyledim

yorumları okusaydın keşke geçmiş olsun

Hocam bayram tatili falan online olamadım :( Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz.Direk adsenseden blokluyor.Her kanala ayrı bir adsense de mümkün değil.Çok kötü oldu valla.İçeride kalan meblağda cabası :(

Hocam bayram tatili falan online olamadım :( Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz.Direk adsenseden blokluyor.Her kanala ayrı bir adsense de mümkün değil.Çok kötü oldu valla.İçeride kalan meblağda cabası :(

Valla anlamak zor üstad, neye göre kapatıyorlar ben hala anlamadım misal ben 2 kanal ile çalışıyorum dünya geneli eşleşen üçüncü taraf vs... hepsi çıktı şu son hafta içinde ama bende aksi bir durum yok acaba spam kasanlara yönelik bir hareket mi bu az kanal çalışanlara dokunmuyorlar mı bilinmez denemek lazım yerinde olsam yeni bir adsense ile devam ederdim

temiz ip temiz adsense temiz kanallar sonuc hüsran !! butun kanalların para kazanması iptal.telif yok bişi yok ve anlamadıgım adsenseye tıklar halen yansıyor.. bu işi yaptrmıcaklaer artık..yol yakınken bırakın saç baş yolmaya değmez...

hocam deme ya :( Yeni adsense yeni kanal yine de para kazanmaya kapattılar ha! ne yüklyorsunuz bot vps vds kullanıyor musunuz?

hocam deme ya :( Yeni adsense yeni kanal yine de para kazanmaya kapattılar ha! ne yüklyorsunuz bot vps vds kullanıyor musunuz?

ustad bot vps spam hiçbişi yok.. farklı ip ve pcden hiç giriş de yapmadım..

yerli içerik dizi fragman,yabancı içerik de magazin agırlıklı kanallar vardı. zaten unlem mevzusu yuzden gunluk kazanc 65 70 lerden 40 a düşmüştü. 10 gundur falan kaos dönemi bitsin diye yukleme bile yapmıyorudm..

sebepsiz gerekçesiz butun kanalların para kazanması kapatıldı. daha temiz nasıl çalışılır durum nedir? merak ettiğim sey sunu sunu yaptın su sebeple kapattık desinler ..

bu işi bugun kökünden bırakıyorum.. en azından tecrube olur hala ugrasmaya devam eden arkadaslara meşale olur gelecek bir açıklama ... :S ama açıklama geleceğini de zannetmiyorum....:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri