Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

Youtube gece yarısı operasyonu ile bütün hesapları geçmişe gömdü diye bir haber geçer birazdan.

Ama üzülmeyin, yaptığımız iş ülkemizde legal değil. Bir yerden sonra açık verecekti. Sen Türk'sün demeyipte ayıp olmasın diye böyle uzaklaştırıyorlar.

---------- Mesaj saat 01:39:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:38:50 civarında gönderildi. ----------

benim ilk kanalımda ona benzer birşey oldu para kazanmaların hepsi yanıyordu ama kanala hiçbir gelir izlenme tıklanma hiçbişi yansımadı
Yansımaz ama panelde görünür. Youtube Analytics yüzünden olan birşey bu.

Arkadaşlar Youtube Eylül Ayından beri bunları yapıyor zaten benimde can alıcı kanallarım geçen ay gitti adamlar affetmiyor

Benim de sanırım bu şekilde tekrar para kazanmasını açtığım kanal yüzünden 11 kanalım para kazanmaya kapatıldı. İlk kapanan kanalım para kazanmaya tekrar açtığım kanaldı, sonrasında diğerleri içinde mail geldi. Bence bu yöntemle tekrar açarken bi kez daha düşünün.

direk adsenseyi hedef alıyorlar tüm kanalları kapatıyorlar. benim özgün kanalım bile gitti. işin ilginç tarafı hala reklam çıkıyor videolarda

Konuyu kapatın bayramlaşmaya gidelim. :D bırakın bu işleri. çocuk oyuncağına döndü zaten. şu an bu forumun açılması bile saçmalık. bir şey biliyorsan kendine saklayacaksın bence.

Birçok kanalım içinde bir tane kanalımda sadece 2 tane telif vardı.Ve bu kanalımdan ötürü sadece o kanalın değil adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması gitti.Bütün emeklerim kül oldu :( bu nasıl iş!!!

Sayın .......,

xxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

edit: bunlar bu gece başıma geldi, yöntemle alakası yok yani. Bence telifli hesapla bağlantılı adsensedeki tüm kanalların para kazanmasını kapatıyorlar.

SAYIN ADMİNLER LÜTFEN SABİT KONULU UYARI YAZIN. BU YÖNTEM ADSENSEYE BAĞLI TÜM KANALLARIN PARA KAZANMASINI KAPATIYOR. İŞTE SİZE İSPATI YOUTUBEDEN ÖZGÜN KANALIMA GELEN MESAJ:
CHANNELMAG hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler

Bu konun sonu kötü yere gidiyo gibi ya hadi hayırlısı :)

arkadaşlar çözüm değil bu katliammış yav bu nedir yapmaya çalışıyorum bende konuları sondan okumak lazımmışda haberimiz yok :D

Kısaca şöyle özetliyim sorunun konuyla alakası oldunu sanmıyorum önceden para kazanma devre dışı kalınca sadece o kanalı etkiliyodu. Artık o adsense bağlı tüm kanallar gidiyor. İşler iyice zorlaştı

Hepimize geçmiş olsun allahtan 1 adsensemdeki kanalların hepsini 2 adsenseye geçirmiştim dizi talk show vs deneme yapıyordum ki patlayan videoda çoktu yazık oldu, 8 tane kanalla kurtardık,gerçi hepsine bakamadım kesin vardır daha ,tekrar herkese geçmiş olsun

SAYIN ADMİNLER LÜTFEN SABİT KONULU UYARI YAZIN. BU YÖNTEM ADSENSEYE BAĞLI TÜM KANALLARIN PARA KAZANMASINI KAPATIYOR. İŞTE SİZE İSPATI YOUTUBEDEN ÖZGÜN KANALIMA GELEN MESAJ:
CHANNELMAG hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler

Bu tarz durumlarda "Şikayet Et" butonunu kullanınız. İlk mesaja gerekli uyarıyı ekledim.

Kısaca şöyle özetliyim sorunun konuyla alakası oldunu sanmıyorum önceden para kazanma devre dışı kalınca sadece o kanalı etkiliyodu. Artık o adsense bağlı tüm kanallar gidiyor. İşler iyice zorlaştı

Aynen öyle.Kanalımda 2 teliften dolayı o kanalın ve diğer tüm kanalların para kazanması kapatıldı.Telifli ve 3. tarafı bol olan arkadaşlar bence telifli kanallarınızı koparın adsenseden yoksa çok geç olabilir :( benim tüm emeklerim yandı bir kanaldaki 2 kıytırık telif yüzünden, başkasının başına gelmez inş.

Aynen öyle.Kanalımda 2 teliften dolayı o kanalın ve diğer tüm kanalların para kazanması kapatıldı.Telifli ve 3. tarafı bol olan arkadaşlar bence telifli kanallarınızı koparın adsenseden yoksa çok geç olabilir :( benim tüm emeklerim yandı bir kanaldaki 2 kıytırık telif yüzünden, başkasının başına gelmez inş.

siz 3. taraflari kabul etmemis miydiniz? gecmis olsun bu arada herkese..

Dün forumdan 450tl verip dizi kanalı almıştım yabancı o da gitmiş tam kaos oldu şimdi.

siz 3. taraflari kabul etmemis miydiniz? gecmis olsun bu arada herkese..

Kabul etmiştim. Ama 2 telif vardı kanalda, bence teliflerden kapandı para kazanma ve sadece o kanalın değil tüm kanalların para kazanması kapandı.Yeni bir uygulama belki de.Partner kanallarım hariç gitti tüm kanallarım.Acaba bu kanalları partner başvurusu yapsam para kazanabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri