Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

tkpx3.jpg

Arkadaşlar bende bu şekilde nasıl düzeltebilirim?

arkadaşlar bende ise durum böyle iki adet telif var başka bişey yok

Çözüm varmı kanal ALt Kanal

tkpx3.jpg

Arkadaşlar bende bu şekilde nasıl düzeltebilirim?

Gelişmişe tıkla, açılan sayfada url oluştur diye bir şey varsa url oluştura tıklayıp url oluştur. Sonrası da ilk mesajda yazılı. Ama gelişmişe tıkladıktan sonra url oluştur çıkmıyorsa olmuyor.

Gelişmişe tıkla, açılan sayfada url oluştur diye bir şey varsa url oluştura tıklayıp url oluştur. Sonrası da ilk mesajda yazılı. Ama gelişmişe tıkladıktan sonra url oluştur çıkmıyorsa olmuyor.

Çok teşekkür ederim denedikten sonra sonucu yazarım buraya..

Arkadaşlar yok alt sayfa için bir çare yok en son olarak işin dibine kadar indim,

Bağlantıyı kesen link aşağıdadır {sayfaid} bulunan yere sayfanıza ait id numarasını yazın, ama dediğim gibi hata alıyorum hata: "Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli kriterleri karşılamıyorsunuz" yani izin verilmiyor hiçbir şekilde.

www.youtube.com/signin?next=/account_revert?pageid={sayfaid}&action_revert_feedback=1&action_prompt_identity=true&app=desktop

ve diğer hatalar :

Geçersiz URL yönlendirme parametresi
Maalesef, giriş bilginiz yanlıştı.

hocam benım google+ aktifdi ama telif almadıgım halde para kazanma iptal oldu. Yorumunuz nedir?

nasıl yani açıldıktan sonra kanal için ne yaptın video yukledin mi bir de aynı işlemi tekrar yap bakalım açılacak mı
evet açıldı ve tekrar kapandığında adsense'e ilişkilendirilmiş bütün hesapların paza kazanması devre dışı kaldı. kısacası battım...

---------- Mesaj saat 23:06:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:57 civarında gönderildi. ----------

hayır açtıktan sonra video yüklemedim. hatta sildim sorun olmasın diye.

arkadaşlar alt kanal yöntem bulmussunuz olmamış arkadaş denemiş bymaster adsense ilişkili tüm kanallar kapanmış bu normal mi nasıl yapıcaz

---------- Mesaj saat 01:23:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:48 civarında gönderildi. ----------

evet açıldı ve tekrar kapandığında adsense'e ilişkilendirilmiş bütün hesapların paza kazanması devre dışı kaldı. kısacası battım...

---------- Mesaj saat 23:06:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:57 civarında gönderildi. ----------

bymaster böyle birşey olduysa para kazanması açılan kanalda böle sorun olursa o zamn büyük risk bu yapmasak daha iyi

arkadaşlar alt kanal yöntem bulmussunuz olmamış arkadaş denemiş bymaster adsense ilişkili tüm kanallar kapanmış bu normal mi nasıl yapıcaz

---------- Mesaj saat 01:23:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:48 civarında gönderildi. ----------

bymaster böyle birşey olduysa para kazanması açılan kanalda böle sorun olursa o zamn büyük risk bu yapmasak daha iyi
ben iflas ettim beyler. sanırım artık yapabileceğim birşey yok. ona göre oynayın siz de.

aynen bende battım bu yöntem sayesinde galiba

Arkadaşlar madem sizde böyle birşey oldu.Zaten alt kanalda olmuyor hatta ana kanaldada olsa artık yapmamak gerekir.Elimizdekilerdende olmamak lazım artık doğal olarak 6 ay beklememiz lazım yada youtube itiraz yada af gibi birşey yazmamız lazım başka yolu yok gibi gözüküyor

Benim de şun bakıyorum 5 kanal birden para kazanmaya kapanmış bakıyorum şuan başka kanallarda gitmişşse konuyu açanı yaktım valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri