Arkadaşlar bende bu şekilde nasıl düzeltebilirim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Arkadaşlar bende bu şekilde nasıl düzeltebilirim?
Gelişmişe tıkla, açılan sayfada url oluştur diye bir şey varsa url oluştura tıklayıp url oluştur. Sonrası da ilk mesajda yazılı. Ama gelişmişe tıkladıktan sonra url oluştur çıkmıyorsa olmuyor.
Çok teşekkür ederim denedikten sonra sonucu yazarım buraya..
nasıl yani açıldıktan sonra kanal için ne yaptın video yukledin mi bir de aynı işlemi tekrar yap bakalım açılacak mıoldu ama tekrar "Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı."
googgle + yı kapat sonra tekrar aç para kazanma açılacaktır.hocam benım google+ aktifdi ama telif almadıgım halde para kazanma iptal oldu. Yorumunuz nedir?
evet açıldı ve tekrar kapandığında adsense'e ilişkilendirilmiş bütün hesapların paza kazanması devre dışı kaldı. kısacası battım...nasıl yani açıldıktan sonra kanal için ne yaptın video yukledin mi bir de aynı işlemi tekrar yap bakalım açılacak mı
evet açıldı ve tekrar kapandığında adsense'e ilişkilendirilmiş bütün hesapların paza kazanması devre dışı kaldı. kısacası battım...
---------- Mesaj saat 23:06:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:57 civarında gönderildi. ----------
hayır açtıktan sonra video yüklemedim. hatta sildim sorun olmasın diye.
ben iflas ettim beyler. sanırım artık yapabileceğim birşey yok. ona göre oynayın siz de.arkadaşlar alt kanal yöntem bulmussunuz olmamış arkadaş denemiş bymaster adsense ilişkili tüm kanallar kapanmış bu normal mi nasıl yapıcaz
---------- Mesaj saat 01:23:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:48 civarında gönderildi. ----------
bymaster böyle birşey olduysa para kazanması açılan kanalda böle sorun olursa o zamn büyük risk bu yapmasak daha iyi
evet açıldı ve tekrar kapandığında adsense'e ilişkilendirilmiş bütün hesapların paza kazanması devre dışı kaldı. kısacası battım...
---------- Mesaj saat 23:06:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:57 civarında gönderildi. ----------
hayır açtıktan sonra video yüklemedim. hatta sildim sorun olmasın diye.
Bayram bayram moralimi bozdu.aynen bende battım bu yöntem sayesinde galiba
Bayram bayram moralimi bozdu.
çıkıyor. Kafayı yemek üzereyim. Neler oluyor ?ben şuan donmuş vaziyetteyim. sizde reklam çıkıyrmu şuan bende para kazanma kapalı ama reklam hala çıkıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.