Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

dostum öyle ise ust tarafta yazdım bağlantıyı kes tekrar aktif et

Moderatörlerden ricam arkadaş daha yeni, 3 saat sonra hesaplar aktif olmazsa arkadaşı rica etsem banlarmısınız ? :D

arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.

İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.

bende öle bi ayar yok resim yüklermisin

öncelerde öyle bir link vardı ama şimdi yok mümkünse o link görünen arkadaşlar buraya o linki yazabilir mi?

daha önceden url oluşturmayanlarda çıkıyor sanırım öle bi yazı okudum az önce url oluştur kısmında da çıkıyormus bağlantı kesme ama bende yok hiçbiyerde heryere baktım yok

daha önceden url oluşturmayanlarda çıkıyor sanırım öle bi yazı okudum az önce url oluştur kısmında da çıkıyormus bağlantı kesme ama bende yok hiçbiyerde heryere baktım yok

Ben daha once url olusturmamistim ben de kaybolmus aktifligi kes butonu

Biri lutfen linkini paylassin

PHP:
<button type="button" href="/account_revert" onclick=";window.location.href=this.getAttribute('href');return false;" class="account-link yt-uix-button yt-uix-button-link yt-uix-button-size-default" style="text-transform: none" role="button"><span class="yt-uix-button-content">Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın </span></button>

normalinde bağlantı kesme buttonu bu ama işe yaramıyor (:
link olarakta : http://www.youtube.com/account_revert 'dir ama dediğim gibi iş yapmıyor.

kimmiş yeni olan sen mi ben mi uyelik tarihim 19.02.13 senin ki 30.03.13 ayrıca kasım 2012 den bu yana youtube işiyle ilgileniyorum. senin gibi çaylakları banlamak lazım....

Aşağıdaki linkte yer alan kırmızı bölüm her şeyi anlatıyor galiba...

https://support.google.com/youtube/answer/2657858?hl=tr&ref_topic=3097177

Buraya aktarıyorum kırmızı bölümü...

Bir Google+ sayfası ya da profiliyle oluşturulmuş yeni kanalların eski kullanıcı adı yoktur ve Google+ bağlantıları kesilemez. Eski kullanıcı adı olup Google+ sayfasına (profiline değil) bağlantı yapılan kanallar, bağlantı oluşturulduktan en geç 14 gün sonrasına kadar YouTube kullanıcı adına geçebilirler.

---------- Mesaj saat 17:48:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:56 civarında gönderildi. ----------

URL oluştur butonu çıkan arkadaşlar, google + bağlantınızı kesebilirsiniz. Benim bir kanalımda çıktı orada kestim ve yine bağladım. Ancak diğer kanallarımda bu bağlantı çıkmadı.

Ferman adlı üye aşağıdaki linkte anlatmış. (URL oluştur butonu çıkan arkadaşlar)

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...us-sacmaliginin-baglantisini-kesemiyorum.html

Bu yöntem işe yarasın, ben de seni sevindereceğim. Yarın yazarım.

tam 3 tane kanal açtım. şimdi 4. sü için yapıyorum o da açılırsa yazarım.

Alt kanallarda işe yaramıyor sanırım. Sadece ana kanalarda var bağlantı kesme.

şimdi eski kanallarda mı var bu özellik, baglantı kesme olayı, ne kadar eski ?

hayır videoların hepsinde para kazanma işaretlenmemiş dolar simgesi oluyor

Allah senden razı olsun ya. 300k izlenen videomun para kazanması devre dışı kalmıştı.Dediğin gibi google+ sayfasına gittim.İsim politikasını ihlal ettiği için google+ profili askıya alınmış ve para kazanma seçeneği devre dışı kalmış.Şimdi ben güncelledim bilgileri.Tekrardan teşekkürler.
Not:
Para kazanması kapanan arkadaşlar google profili incelesin.Herkeste işe yaramayabilir.Ama isimle alakalı bi durumsa muhtemelen düzelir.
arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.

İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.

Edıt: google + sayfası aktifse bağlantıyı kesin 15-20 dk sonra tekrar aktif yapın kanalın birini öyle açtım.
para kazanma açıldığında para kazanma butonlarını tek tek ya da toplu işaretlerek para kazan yapın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri