Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

alt kanallarda +google bağlantısı nasıl kesiliyor dostlar?

hey bu zaten bilinen bişe. ???
adamlar senin kanal yetkini alıyor neden alındıgını bilmiyorsun.. gmail yada diğer yerler egirebiliyorsun aynı kullanıcı adın ve şifrenle...
sonrasında +google kanalına geç orada sana uyarı gelırse (isim değiştir ayda doğrula gibi.. yenı akla mantıga uygun isim yaz, kanal ya açılır, ya par akazanma aktif olur yada yetkilerin sana verilebilir )
yanı kanalının kapanma nedenı bunlar ise işe yarar... ama ben herkes bılıyo sanıyorudm bunu ??? waybeee ilk 3 kanalımda başıma geldi 1 tanesi -isim dogrulama istedi bir turk ismi soyadı attım oldu açıldı yani.. olay doğrudur...

alt kanallarda google+ kesmeyi bilen var mı

arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.

İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.

Edıt: google + sayfası aktifse bağlantıyı kesin 15-20 dk sonra tekrar aktif yapın kanalın birini öyle açtım.
para kazanma açıldığında para kazanma butonlarını tek tek ya da toplu işaretlerek para kazan yapın.

Bir kanalımı aynen Bu şekilde 2 gun once bağlamıştım Para kazanma aktif oldu ama en önemlisi bir kanalım daha vardı o ne google plus'a bağlanıyor nede ayrılıyor alt kanal oldugu için saçma sapan bişeler oldu kanalımı ayırıp Google + ya bağlayamıyorum.

Valla şu altkanalı nasıl +googleden ayırıp tekrar aktif edebileciğimiizi bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

tüm kapanan kanallar alt kanallar. biri yardımcı olursa memnun oluruz

Off. Bunun daha gelişmişini v3 de yazmıştım :D

Büyük oranda çalışmakta arkadaşlar. Deneyin. Çoğu kanalları kurtarırsınız.

hocam aynı yöntemi bende yaptım kanal açılmıştı. yalnız yöntem olarak değil başka sebepten +'ya bağladığımda açılmıştı. ama ben açılma sebebini ona yormadım :D

yapanların biri resimli anlatabilir mi ?

alt kanallar için çözüm yk malesef...

android telefonda eklenen isimli uzantısı değiştiriliyormuş diye duymuştum.
Android telefonu bir arkadaş deneyebilir mi altkanalları +googleden ayırabilir muyuz?

uzantı pcden de değiştiriliyor..ama sonrasında google + baglanısı kes kullan diye bi secenek gelmiyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri