Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bırakma felan yok.Soruncu değil de çözümcü olalım.Ben şimdi yeni kanalıma video yükleyeceğim adsense'e bağlamadan bakalım ne olacak.ustad bot vps spam hiçbişi yok.. farklı ip ve pcden hiç giriş de yapmadım..
yerli içerik dizi fragman,yabancı içerik de magazin agırlıklı kanallar vardı. zaten unlem mevzusu yuzden gunluk kazanc 65 70 lerden 40 a düşmüştü. 10 gundur falan kaos dönemi bitsin diye yukleme bile yapmıyorudm..
sebepsiz gerekçesiz butun kanalların para kazanması kapatıldı. daha temiz nasıl çalışılır durum nedir? merak ettiğim sey sunu sunu yaptın su sebeple kapattık desinler ..
bu işi bugun kökünden bırakıyorum.. en azından tecrube olur hala ugrasmaya devam eden arkadaslara meşale olur gelecek bir açıklama ... :S ama açıklama geleceğini de zannetmiyorum....![]()
Hocam bırakma felan yok.Soruncu değil de çözümcü olalım.Ben şimdi yeni kanalıma video yükleyeceğim adsense'e bağlamadan bakalım ne olacak.
soruncu olan taraf biz değiliz ki youtube !! valla ben kökünden brakma karamımı uygulamakta kararlıyım.. bakalm en aznda beklerım sular durulur çözümler bulunur belki ozman tekrardan 0 dan baslma kararı alırım.. şimdi uğrasmaya gerek yok.. kolay gelsin sana. umarım net cevaplar geri dönüşler alırsın..
Nerden uyguladım bu yöntemi lanet olsun!!!
yönemden aynaklı oldugunu düşünmüyorum. benm de 2 saat once sebepsiz yere butun kanallarımın para kazanması kaptıldı. forumda biçok arkdasların da kapanmıs gordugum kadarıyla..şimdi kapanmasa ilerde şap diye kapatacaktı zaten hocam. bnce kendıne keşke yapmasaydım falan diye kuruntu yapma
Allahını seven şu konunun başlığını değiştirsin.. çözüm falan yok..
Bu Yöntem artık ne kadar işe yarıyor yada yaramıyor bilmiyorum ama para kazanması kapalı bir kanalınız varsa diğerlerininde kapanacağından emin olun hatta Adsense bağlı bütün kanallarınız kapatılacak.
Artık böyle imiş. bir kanalın para kazanması kapatılırsa o adsense bağlı bütün kanalların para kazanmaları kapatılıyormuş bugun bende 2 kanal ve 640 euro gitti. Bir bardak su içtik üstüne..
Şimdi yeni kanal aç devam et olayı yeni adsense aç yeni kanal bağla devam et olarak değişecek..
Kısaca Youtube bu sistemin. b.kunu çıkarmaya başladı..
Sonumuz ne olacak bilmiyorum.
Bu yöntemi kullananmayın arkadaşlar tüm kanallar uçar benim bütün kanallar gitti
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.