Arkadaşlar dün para kazanması kapanan kanalımı google + bağladım biri açılmış diğerleirni bakmadım ne yapıyım adsense değiştiirp yoksa partner başvurus yapıyım acill
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Temiz bir adsense hesabına geçir önce, eğer sorun yoksa partner başvurunu ister yaparsın yada öyle devam edersin.
Eğer yeni adsense hesabına bağlı sorunlu kanallar yoksa hiçbirşey olmaz.
para kazanmanın kapatılmasında sebeb gösterilen o kanal değilse hiç birşey olmaz
arkadaşlar bir tanesi para kazanması açıldı ama topluluk yemişti 1 tane uyarı var ben bunu silersem geçen ayın şimdinin parasını alırmıyım silmessem adsense bağlıycam
Geçen ayın parası adsense panelinde kesinleşti mi?
hayırr
---------- Mesaj saat 10:36:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:34:44 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar sorduğum soruya net yazarsanız bende bir anca işlemi yapıp biterr yarın kesinleşir büyük ihtimal ne yapıcam ben
Eğer geçen ayın parasını almak istiyosan pinli bi adsensede o paranın kesinleşmesi lazım.Yeni bi adsenseye bağlarsan en erken 1,5 ay sonra alabilirsin.Forumda adsense Pub id'yi değiştirme diye bir şey vardı.Onu deneyebilirsin ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum ki sende telaşa kapılıp yanlış bi şey yapma para kazanmayı sadece 1 kez yeniden açabiliyosun tek hatanda tüm emeğin gider
hocam kanalı şimdi yeni adsense bağladım pinli adsense var ondan birazda olsa para alıcam ona bağlamıyorum pinsiz bağlıyım ne olur ne olmaz ondanda olmıyım
Aynen 3 tane adsense var 2si eski 1 yeni ama topluca giden adsense en iyisiydi o zaten gitti 2.olan adsense bağlamıycam kanalları ne olur ne olmaz 3.olan yeni adsense bağlıycam bu youtube bize ne çile çektiriyor has güzel temiz para alcaktım ahh ahh
---------- Mesaj saat 10:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:10 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar şimdi ben bunları google+ bağladım açtım yeni adsense bağladım millet bağlantı bağladıktan sonra kesmek lazım diyor kesiyim mi gerek var mı
kes kardeşim
Tekrar kapanırsa tekrar açarsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.