Para kazanma devre dışı google + bağlama

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün para kazanması kapanan kanalımı google + bağladım biri açılmış diğerleirni bakmadım ne yapıyım adsense değiştiirp yoksa partner başvurus yapıyım acill

Temiz bir adsense hesabına geçir önce, eğer sorun yoksa partner başvurunu ister yaparsın yada öyle devam edersin.

Eğer yeni adsense hesabına bağlı sorunlu kanallar yoksa hiçbirşey olmaz.

para kazanmanın kapatılmasında sebeb gösterilen o kanal değilse hiç birşey olmaz

Eğer yeni adsense hesabına bağlı sorunlu kanallar yoksa hiçbirşey olmaz.

yok hocam diğer sağlam yeni açılmıştı açılanları hep ona bağlıyorum

---------- Mesaj saat 10:02:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:01:13 civarında gönderildi. ----------

para kazanmanın kapatılmasında sebeb gösterilen o kanal değilse hiç birşey olmaz

yok hocam o kanal değil adsenselerini değiştiryorum ana gmail olanları alt kanalları canım sıkıldı neyse ben hızlı hızlı yapıyım

---------- Mesaj saat 10:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:02:09 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bir para kazanması açılan kanalı var topluluk yedi bunu ben yeni adsense geçiriyim mi yoksa siliyim mi

---------- Mesaj saat 10:05:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:05:03 civarında gönderildi. ----------

bu kanaldan parada kazanmıştım

Mevcut adsensenin ne suçu varki.Kanalların para kazanmaya kapatılması sonuçta yine bir youtube kanalı yüzünden.Benim de kapandı,açtım.Bir kısım kanalları mecburen sildim.Son 5 gündür yine eski adsenseye bağlı devam ediyorum.Tabii karar senin.

arkadaşlar bir tanesi para kazanması açıldı ama topluluk yemişti 1 tane uyarı var ben bunu silersem geçen ayın şimdinin parasını alırmıyım silmessem adsense bağlıycam

Geçen ayın parası adsense panelinde kesinleşti mi?

hayırr

---------- Mesaj saat 10:36:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:34:44 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar sorduğum soruya net yazarsanız bende bir anca işlemi yapıp biterr yarın kesinleşir büyük ihtimal ne yapıcam ben

hayırr

---------- Mesaj saat 10:36:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:34:44 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar sorduğum soruya net yazarsanız bende bir anca işlemi yapıp biterr yarın kesinleşir büyük ihtimal ne yapıcam ben

Eğer geçen ayın parasını almak istiyosan pinli bi adsensede o paranın kesinleşmesi lazım.Yeni bi adsenseye bağlarsan en erken 1,5 ay sonra alabilirsin.Forumda adsense Pub id'yi değiştirme diye bir şey vardı.Onu deneyebilirsin ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum ki sende telaşa kapılıp yanlış bi şey yapma para kazanmayı sadece 1 kez yeniden açabiliyosun tek hatanda tüm emeğin gider

Eğer geçen ayın parasını almak istiyosan pinli bi adsensede o paranın kesinleşmesi lazım.Yeni bi adsenseye bağlarsan en erken 1,5 ay sonra alabilirsin.Forumda adsense Pub id'yi değiştirme diye bir şey vardı.Onu deneyebilirsin ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum ki sende telaşa kapılıp yanlış bi şey yapma para kazanmayı sadece 1 kez yeniden açabiliyosun tek hatanda tüm emeğin gider

hocam kanalı şimdi yeni adsense bağladım pinli adsense var ondan birazda olsa para alıcam ona bağlamıyorum pinsiz bağlıyım ne olur ne olmaz ondanda olmıyım

hocam kanalı şimdi yeni adsense bağladım pinli adsense var ondan birazda olsa para alıcam ona bağlamıyorum pinsiz bağlıyım ne olur ne olmaz ondanda olmıyım

En güzeli o hiç riske girmemelisin elindekinden olmakta var işin ucunda para kazanmaya kapatılan kanalı silmişsin sanırım tüm kanallarını yeni adsenseye taşı sonra eski adsenseye bir iki kanal eklersin baktın problem yok ordanda kazanmaya devam edersin

Aynen 3 tane adsense var 2si eski 1 yeni ama topluca giden adsense en iyisiydi o zaten gitti 2.olan adsense bağlamıycam kanalları ne olur ne olmaz 3.olan yeni adsense bağlıycam bu youtube bize ne çile çektiriyor has güzel temiz para alcaktım ahh ahh

---------- Mesaj saat 10:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:10 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar şimdi ben bunları google+ bağladım açtım yeni adsense bağladım millet bağlantı bağladıktan sonra kesmek lazım diyor kesiyim mi gerek var mı

Aynen 3 tane adsense var 2si eski 1 yeni ama topluca giden adsense en iyisiydi o zaten gitti 2.olan adsense bağlamıycam kanalları ne olur ne olmaz 3.olan yeni adsense bağlıycam bu youtube bize ne çile çektiriyor has güzel temiz para alcaktım ahh ahh

---------- Mesaj saat 10:59:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:10 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar şimdi ben bunları google+ bağladım açtım yeni adsense bağladım millet bağlantı bağladıktan sonra kesmek lazım diyor kesiyim mi gerek var mı

kes kardeşim
Tekrar kapanırsa tekrar açarsın:)

kes kardeşim
Tekrar kapanırsa tekrar açarsın:)

hocam eski adsense değil kanallar artık dediğinizi yaptım bağlantıyı kestim ama yeni adsense bağlı kapanmaması lazım youtube algoritması o adsense bağlı tüm kanallar otomatik kapanıyor

---------- Mesaj saat 11:43:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:26:06 civarında gönderildi. ----------

valla alex kardeş diğer arkadaşların söylediklerini bilmemde
kptncksprv un söyledikleri bana göre çok çok mantıklı şeyler
zaten kptncksprv un söyledikleri genelde alt kanallar için
bence alt kanallar için yüzde yüz kesin çözüm bu

kptncksprv un da dediği gibi

eğerki örnek atıyorum [email protected] bu gmail ile alt kanallar açtın ancak bu gmail ile ana kanal açmadın
burda kptncksprv un söyledikleri bana göre çok çok mantıklı
yani [email protected] ile açtığın alt kanalların para kazanması giderse
bu alt kanalları google + sayfalarıyla birlikte silicez
ve daha önce hani [email protected] ile ana kanal açmadık ya şimdi bu maille ana kanal açıcaz içine kıydıırk beş para etmeyen birkaç vdieo yüklicez
ve bu ana kanalı adsenseye bağlıcaz
ben kptncksprv un bu söylediklerinde hiç bilgi kirliliği görmedim

ha yok ben alt kanal çalışmıyorum sadece ana kanal çalışıyorum diyorsanız
sizin söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum
ana kanalları google + ile para kazanmalarını açıcaz ve bu kanalları silicez

ben bayadır forumdayım hergün forumda açılan bütün konulara bütün yorumlara bir göz gezdiririm
benim için bu toplu para kazanmasının tek çözümü bu

birde eski bazı konularda aynen dediğin bişey vardı onuda eklemke istiyorum
ve bunada yüzdeyüz kesin katılıyorum

kaç tane kanalımız olursa olsun bu kanallar için deneme kanalı kullanıcaz
bence bu deneme kanalı toplu para kazanmanın yüzde 80 85 çözümü

tabi burda birde şu yöntemide kullanıcaz
sapm çalışıyorsak birtane çöp adsense açarız
her topluluk yiyen kanalı bu çöp adsenseye bağlıcaz

Benim bundan sonraki çalışma yöntemim bu şekilde
işte ben kurban bayramında hani bu toplu para kazanma olayı ilk Türkiyede çıktı ya, o günden bu güne bu konu hakkında forumda açılan bütün konuları yorumları okudum ve bu sonuçları çıkardım

tabi üst de dediğim gibi deneme kanalı hani kullanıcaz ya
diyelimki atıyorum şimdi 200 video yüklicez ilk önce deneme kanalına yükleriz burda her türlü uyarı verenleri sileceğiz kalan sağlam videoları da kanallara atarız. Bu esnada deneme kanalının para kazanması açık olacak
ve bu deneme kanalında soru işaretinde kalan videoları gerçek kanallara atmıyacaz sadece para kazanması aktif olan videoları atıcaz
bu soru işaretinde kalan videoları deneme kanalda bekleticez nezaman hangileri aktif olduysa ozaman burdan alıp kanallara atarız yok ? işaretinde kalan videolar ünleme mi dönüştü kesinlikle almıyacaz
ve deneme kanalından gerçek kanala attığımız videoları deneme kanalından silicez hitimiz çalınmasın

bu anlattıklarım sayesinde ünlemdende eşleşendende engellenen videolardanda kurtulacağız

---------- Mesaj saat 11:44:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:43:25 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar alt kanalları parasını bu yöntemle alıyormuşuz galiba kesin mi bu ne yapalım biraz ilgi önemli konu bunlar

---------- Mesaj saat 11:51:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:06 civarında gönderildi. ----------

önemli bir konu kopyaladım ilgisiz millet neyse ben para kazanmaya kapanan alt kanalı sildim ana kanalı para kazanmayı açıcam sonra video yükliycem bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri