Para Kazanma Devre Dışı Kalanlara Bir Soru .

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar araştırmalarımızı sürdürürken bi konuya deginmek istiyorum . Para kazanma devre dışı kalan arkadaşlara 2 3 gün önceden mail geldi mi ? Şu videolar hakkında para kazanma hakkınızın oldugunu kanıtlayın vs gibisinden bi uyarı maili geldi mi ?

Bana bi ara oldu. Öyle bir mail geldi onları sildim ve geri geldi para kazanma :) 3 kere oldu 3 kere geri geldi 4.de ne mail geldi ne birşey :)

Ben bir üye olaraktan konu açtım bilgi toplayıp analiz etmek için. Devre dışı kalan herkes şu konuya yorum yapar, soruları cevaplarsa analiz eder detaylı bir bilgi paylaşırım. iyi akşamlar.

вαттυѕαу;110474' Alıntı:
4.Dedigin bu son zamanlarda olan dimi , onda mail felan gelmeden devredışı kaldı ?

Biraz oldu ama fazla değil. 2 3 kere geldi mail sildm. Sonra bir kere daha geldi bu sefer mail gelmedi son videoları sildm yüklediklerimi. En son gelende nerdeyse tüm video sildim ama sonuc vermedi :) silincede 6 saat içinde geri geliyordu para kazanma

вαттυѕαу;110474' Alıntı:
4.Dedigin bu son zamanlarda olan dimi , onda mail felan gelmeden devredışı kaldı ?

Batu açılan 10 konudan 6 tanesi para kazanma konusu oluyo 1 2 gündür aşırı çoğaldı bu durum. Şu ayı atlatsak da nefes alsak.

bana öyle mail gelmedi ama video yüklerken toplamda 10-20 arasında 3. taraf geldi hemen siliyordum videoları bu arada sadece trt çocuktan pepee paylaşıyordum umarım bu bilgiler bu konu hakkında fikir edinmenize yardımcı olur ha birde herkeste en sevdiği kanallar da ve tek kanal gidenler de oluyor bu olay

вαттυѕαу;110456' Alıntı:
Arkadaşlar araştırmalarımızı sürdürürken bi konuya deginmek istiyorum . Para kazanma devre dışı kalan arkadaşlara 2 3 gün önceden mail geldi mi ? Şu videolar hakkında para kazanma hakkınızın oldugunu kanıtlayın vs gibisinden bi uyarı maili geldi mi ?

hocam mail falan gelmedi dün telifsiz bir kanalım gitti devredışı-bugünde 1 telifli kanalım devredışı oldu!

8 kanalım kapandı bu durumdan. en ufak uyarı ihtar almamıştım. günlük kazanç 10 20 32 43 55 67 dolar olarak artış gösterıyordu. videolarım youtube aramalarında ilk sıralara yükselmişti. to yuzde 15 cıvarı dolanıyordu. spam kanallar değildi kesinlikle olmayan videoları bulduğum başka bir siteden manuel çekip atıyordum yüz video atsam maksimum 5 6 tanesi youtube de daha önceden bulunan videolardı. başlık , küçük resim, açıklama, etiket özgün el yapımıydı. videolar genel olarak 15 dk dan uzun idi yüzde 70 80 oranında. günlük 25 dolar kazanan kanalda kapandı, günlük 0.5 dolar verende. bin gösterıme ortalama 5 6 dolar arası adsense kazancı ile alıyordum. verebileceğim aklıma gelen bilgiler bunlar, çözümü bencec imkansız duruyor ama bol şans dileyeyim

edit: bır gmaıl hesabının altına 6 7 adet alt kanal açıp videoları o alt kanallara atıyordum. ali1 ali2 ali3 diye seri mail adreslerıne toplamda 15 alt kanal açarak işi yaptım. 15 kanaldan 8 i gitti 7 tanesi hala kazanıyor. herhangi bir mantık çerçevesinde kapatılma söz konusu değil. hani çok kazandıranlar mı gitti hayır karışık gitti, çok izlenen mi gitti hayır karışık gitti, bir gmailin altında olanlar gitti de diğer gmail altında olanlar sağlam mı deseniz o da yok bir gmaile bağlı kanaldan 2 gitti birinden 1 birinden 3 vs vs vs yani net aklıma yatan bir durum yok. 2 haftalık kanalda gitti 3 günlük kanalda .....

benım merağım partnerlı kanallarda bu sorun var mıdır ? eğer yoksa kanalları boşa adsense de tutmayıp partner networklerıne bağlayalım....

Benim bir kanalım kapandı ortada ne bir mail var ne bir uyarı , başka bir kanalım para kazanma özelliği devre dışı olmuş baktım mail filan yok , başka bir kanalla ilgili uyarı maili gelmişti bir hafta önce kanal hala ayakta , anlamadım bende youtube çalışanları mesai saatinde içip sarhoşmu oluyor nedir .. Youtube bana Ahmet kayanın şu şarkı sözünü anımsatıyor son zamanlarda " Nerden baksan tutarsızlık , nerden baksan tutarsızlık , nerden baksan ahmakça "

Hayır herhangi bir mail gelmiyor. Aksine sorgusuz sualsiz diren Para Kazanmayı devre dışı bırakıyorlar. Para Kazanması devre dışı kalan bir çok kişi gördüm ve konuştum hiç biri mail gelmedi diyor. Gelmiş olanlarda olabilir.

bana mail geldi en iyi kanalım para kazanmaya engellendi ama mail de dünya genelinde engellenen video diyor baktım öyle bir videom yok sadece daha önce kabul ettiğim 3.taraf içeriklerinin hepsinin tekrar mavi şekilde yanmasıv sanki kabul etmemeişim gibi ki onlarda beyaz videoları hep silmedim öyle duruyo silsemmi onları geri gelirmi para kazanma tekrar iyide abone çekiyodu yazık oldu gibi

herhangi bir mail gelmedi arka arkaya 2 tane çok iyi kazandıran kanalım aynı gün para kazanmaya kapatıldı kanalların 2 adet ihtarı vardı herhangi bir ihtar yada uyarı gelmeden para kazanma kapatılı

Hiç bi telif ihtarı olmayan kanalım, mail gelmeden para kazanmaya kapatıldı. Üzücü tabi ama yapıcak bişi yok.

mailden ziyade direk youtube üzerinden geliyor, ben de kanıtlayamacağımı düşünerek sildim :)

Bana mail geldi 4m izlenmeli kanalimin para kazanmasi devre disi 4-5 gundur. Gunluk 50-60k izlenme aliyorum hala hepsi bosa gidiyor. kanali kopyaladim. Yeni kanala abone cekiyorum. 950 aboneden 14 tanesi geldi sadece. Ne yapsam bi fikri olan var mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri