8 kanalım kapandı bu durumdan. en ufak uyarı ihtar almamıştım. günlük kazanç 10 20 32 43 55 67 dolar olarak artış gösterıyordu. videolarım youtube aramalarında ilk sıralara yükselmişti. to yuzde 15 cıvarı dolanıyordu. spam kanallar değildi kesinlikle olmayan videoları bulduğum başka bir siteden manuel çekip atıyordum yüz video atsam maksimum 5 6 tanesi youtube de daha önceden bulunan videolardı. başlık , küçük resim, açıklama, etiket özgün el yapımıydı. videolar genel olarak 15 dk dan uzun idi yüzde 70 80 oranında. günlük 25 dolar kazanan kanalda kapandı, günlük 0.5 dolar verende. bin gösterıme ortalama 5 6 dolar arası adsense kazancı ile alıyordum. verebileceğim aklıma gelen bilgiler bunlar, çözümü bencec imkansız duruyor ama bol şans dileyeyim
edit: bır gmaıl hesabının altına 6 7 adet alt kanal açıp videoları o alt kanallara atıyordum. ali1 ali2 ali3 diye seri mail adreslerıne toplamda 15 alt kanal açarak işi yaptım. 15 kanaldan 8 i gitti 7 tanesi hala kazanıyor. herhangi bir mantık çerçevesinde kapatılma söz konusu değil. hani çok kazandıranlar mı gitti hayır karışık gitti, çok izlenen mi gitti hayır karışık gitti, bir gmailin altında olanlar gitti de diğer gmail altında olanlar sağlam mı deseniz o da yok bir gmaile bağlı kanaldan 2 gitti birinden 1 birinden 3 vs vs vs yani net aklıma yatan bir durum yok. 2 haftalık kanalda gitti 3 günlük kanalda .....
benım merağım partnerlı kanallarda bu sorun var mıdır ? eğer yoksa kanalları boşa adsense de tutmayıp partner networklerıne bağlayalım....