Para Kazanma Devre Dışı Kalanlara Bir Soru .

Arkadaşlar yeri burası değil belki ama kanalı kapatılanlar yeni bir adsense hesabı mı açması gerekiyor? Benim kanalım da gitti gidecek diye korkuyroum, iyi izlenme alan bir kanalım mevcut ve üzerime pinekleyen bir kaç kişi olduğundan yakında kapanacak diye korkuyorum bari şimdiden yerimi hazırlayayım da tecrübe kazanayım diye soruyorum. :)

Bir de kanal kapandıktan sonra veya para kazanma kapandıktan sonra o aya kadar kazandıklarımızı çekebiliyor muyuz?

Tekrardan kusuruma bakmayın, bu gibi duruma maruz kalan arkadaşlar için de geçmiş olsun diyorum.

Var mı bu konuda bir ilerleme arkadaşlar bu sorunu giderilmiş olan arkadaşlarımız var mı yoksa sorun halen aynen devam mı ediyor para kazanmalar kapalı mı halen?

Ben Kanaldaki tüm videoları sildim Aynı isimde yeni kanal açıp aynı videoları attım zaten 30 tane falan vardı.

Gmail adresini falan herşeyi sildim.
Yeni kanaldan devam ediyorum ama baya bi zarar oldu benim için. Eskisi gibi izlenim yok fazla zamanla artar inş.

Neden olduğuna gelirsek Benim Tahmini bi kaç kez Bu video Dünya genelinde Engellendi. Mesajı geldi. O videoları hemen sildim. Böle bi süre devam etti sonra..
Daha sonra.. Kanalın para Kazanması devre dışı kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri