Para kazanma devre dışı Kaldı Lütfen yardım edin

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2-3 kaldı para almama para kazanmalarım gitti lütfen yardım

arkadaşlar ailem var ona göre ayarladım kendimi para kazanmam kesinleşecekti ne yapıcam ben

---------- Mesaj saat 23:00:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:59:41 civarında gönderildi. ----------

yapıcak bişi yok geçmiş olsun keşke yeni konu açmak yerine tek konu üzerinden devam etseydiniz.

kardeşim nasıl birşey yok Ailem var benim aileme katkı yapıyorum 2-3 kaldı adsense param ne olucak toplu kapanma oldu biraz halimden anlayın yardım edin

---------- Mesaj saat 23:02:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:26 civarında gönderildi. ----------

Burda sitedeki herkese yardım ediyorum lütfen yardım edin ne yapıcam ben

çok geçmiş olsun,bu arada tekrar anlamamız lazım aslında-youtube çok bel bağlamamamız lazım,her an herşey olabiliyor çünkü ...

arkadaşlar ailem var ona göre ayarladım kendimi para kazanmam kesinleşecekti ne yapıcam ben

---------- Mesaj saat 23:00:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:59:41 civarında gönderildi. ----------

kardeşim nasıl birşey yok Ailem var benim aileme katkı yapıyorum 2-3 kaldı adsense param ne olucak toplu kapanma oldu biraz halimden anlayın yardım edin

dostum biz de buna güvenip iş yapacaktık, her defasında diyoruz diyorlar youtube'a güvenmeyin kesin gözüyle bakmayın açık bırakan sizin iyi niyetinizden yana politikaları yok kuralları onlar koyar ister uyarsın uymazsın hesabı bu malesef ki bizde bu ay içeride büyük miktar para bırakıyoruz ve bu ay uzun süre için benim son oldu popülere 1 ay içinde 13 video soktuk ama sonuç ortada emekler karşılıksız kaldı. Youtube A güvenmeden önce iyi düşünün uzun süre için en azından böyle :S yapacak bir şey yok google artı aç kapat yap bi ama iptal ediyor oda 12 saate :S

Google + yontemini deneyin. Belki ise yarar.

gecmiş olsun sorunlu kanalı silin kalan kanalları google+ yönteniyle acın belki care olur

ama youtubeye bel bağlama hocam söyle düşünme yani ayın 22sinde ytden 2 bin tl gelcek borclanıp bir telefon alayım. youtubeden para aldıktan sonra harcama yapılmalı

dostum biz de buna güvenip iş yapacaktık, her defasında diyoruz diyorlar youtube'a güvenmeyin kesin gözüyle bakmayın açık bırakan sizin iyi niyetinizden yana politikaları yok kuralları onlar koyar ister uyarsın uymazsın hesabı bu malesef ki bizde bu ay içeride büyük miktar para bırakıyoruz ve bu ay uzun süre için benim son oldu popülere 1 ay içinde 13 video soktuk ama sonuç ortada emekler karşılıksız kaldı. Youtube A güvenmeden önce iyi düşünün uzun süre için en azından böyle :S yapacak bir şey yok google artı aç kapat yap bi ama iptal ediyor oda 12 saate :S

hocam adsense paraya ne oldu bende toplu kapanma oldu ama ne yapıcam

---------- Mesaj saat 23:06:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:14 civarında gönderildi. ----------

2 gün kalmış para kazanma kesinleşmesine şaka mı bu yaaa

---------- Mesaj saat 23:08:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:28 civarında gönderildi. ----------

ailem ekmek yiyordu bee ayıp beeee Allah belanızı versin youtube

---------- Mesaj saat 23:09:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:15 civarında gönderildi. ----------

Google + yontemini deneyin. Belki ise yarar.

hocam benimkiler alt kanal hangi kanal dolayı gitti ona bakmam lazım galiba onu silince diğerleri geri geliyor mu

---------- Mesaj saat 23:09:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:10 civarında gönderildi. ----------

gecmiş olsun sorunlu kanalı silin kalan kanalları google+ yönteniyle acın belki care olur

ama youtubeye bel bağlama hocam söyle düşünme yani ayın 22sinde ytden 2 bin tl gelcek borclanıp bir telefon alayım. youtubeden para aldıktan sonra harcama yapılmalı

hocam sorunlu kanalı nasıl bulcam nasıl anlıyorsunuz

---------- Mesaj saat 23:11:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:47 civarında gönderildi. ----------

hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

---------- Mesaj saat 23:12:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:55 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar sorunlu kanalı buldum o kanalım para kazanması devre dışı kalmıştı silmemeiştim ne yapıyım şimdi o kanalın para kazanması daha önce gitmişti o kanal gitmiş N eyapyım arkadaşlar

---------- Mesaj saat 23:13:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:31 civarında gönderildi. ----------

Şuanda 2 tane adsene kullanıyorum ana adsense bağlı kanallar gitmiş bir kanal yüzünden ne yapıcam

hocam adsense paraya ne oldu bende toplu kapanma oldu ama ne yapıcam

arkadaşlar sorunlu kanalı buldum o kanalım para kazanması devre dışı kalmıştı silmemeiştim ne yapıyım şimdi o kanalın para kazanması daha önce gitmişti o kanal gitmiş N eyapyım arkadaşlar

sana gelen maildeki sebeb gösterilen kanal ve emaili kökten sil sonra google+ yöntemiyle kanalları acmayı dene.

Biz burda biri böyle olunca zor durumda ciğerimiz yanıyor cidden üzüntü verici şuanda yazık

---------- Mesaj saat 23:14:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:47 civarında gönderildi. ----------

sana gelen maildeki sebeb gösterilen kanal ve emaili kökten sil sonra google+ yöntemiyle kanalları acmayı dene.

hocam bazıları alt kanal 2-3 normal var

---------- Mesaj saat 23:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:21 civarında gönderildi. ----------

para kazanması devre dışı olan kanaldan tel doğrulması istiyor nasıl silcem bunu bu kanalım daha önceden para kazanması devre dışı oldu

Kardeşim telaşını anlıyorum ama yapacak inan bir şey yok biz kendimize telif atmayı bile düşükdük ay sonunda fakat genelde ''ayın 24 ü ve 14-16 '' arası oluyor geçti dedik 8 inde girdiğimizde iptal olmuştu pişman olduk ama yapacak bir şey yok keşke işleri yaparken tam güvence gözüyle bakmasaydın google la kes bağla yap olursa olur olmazsa sıkma canını yapacak başka bir şey yok çünkü

Kardeşim telaşını anlıyorum ama yapacak inan bir şey yok biz kendimize telif atmayı bile düşükdük ay sonunda fakat genelde ''ayın 24 ü ve 14-16 '' arası oluyor geçti dedik 8 inde girdiğimizde iptal olmuştu pişman olduk ama yapacak bir şey yok keşke işleri yaparken tam güvence gözüyle bakmasaydın google la kes bağla yap olursa olur olmazsa sıkma canını yapacak başka bir şey yok çünkü

hocam 3 adsense kullanıyorum 1 adsense birşey olmamış para vermiyor diğeri zaten yeni detaylı açıklıyım bir kanal yüzünden gitti o kanalımın para kazanması daha önce devre dışı oldu o kanala giremiyorum tel doğrulması istiyor girsem kanalı silcem zaten bu alt kanal

malesef aynı olay benide vurdu gmail devre dışı kalmış fakat kanal açıktı o kanaldan dolayı gitti :(

malesef aynı olay benide vurdu gmail devre dışı kalmış fakat kanal açıktı o kanaldan dolayı gitti :(

Hocam açtırmam lazım o adsense parayı almam lazım.Kanala giremiyorum tel doğrulması istiyor ne yapıcam ben lütfen yardım edinn açtıran olmuş

---------- Mesaj saat 23:26:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:45 civarında gönderildi. ----------

Sayın .........:

ConstantinMediakraft tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:

Yayınlarınızdan birinde telif hakkı ihlalinde bulunulduğunun iddia edildiği üçüncü bildirimi aldık. Sonuç olarak, hesabınız feshedilmiştir.

Yayınlarınızdan biri hak ihlali yaptığı gerekçesiyle yanlış bir şekilde tanımlanırsa, karşı bildirim gönderebilirsiniz. Bu süreçle ilgili bilgileri Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.

Telif Hakkı Yasası'nın 512(f) Bölümü'ne göre, materyalin yanlışlık veya yanlış tanımlama nedeniyle devre dışı bırakıldığı konusunda bilerek kasten yanlış beyanda bulunan kişiler, oluşan zararlardan sorumlu tutulabilir.

Saygılarımızla,

— YouTube Ekibi

---------- Mesaj saat 23:28:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:26:49 civarında gönderildi. ----------

ConstantinMediakraft gitmiş film kanalıydı kanal daha önce devre dışı olmuştu.Nasıl açtırcam

[/COLOR]ConstantinMediakraft gitmiş film kanalıydı kanal daha önce devre dışı olmuştu.Nasıl açtırcam

GGecmis olsun aynisi 4 gun once basima geldi film dizi vs islere girmedigim halde ana kanal olsalardi google plus yapip para kazanmayi bi sure kapali tutcaktim.Tek yapabildigim dua etmek sende onu yapicaksin caresizce :-(

Arkadaşlar o adsense bağlı 15 kanalım falan var hepsi gitti bunların 6-7 tanesi önemli kanal yarısı alt kanal yarısı değill google + davası nedir nasıl yapcam

---------- Mesaj saat 00:20:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:45 civarında gönderildi. ----------

youtube benim o adsense hesaplarımı incelemeye almış fulll baktım

hocam senin muhtemelen gelecek ay ki kazancın yani aralık ayının kazancı gitti ki oda daha belli değil.

Senin kasım ayındaki kazandığın para hesabına yatar o konuda rahat olmalısın bence. (benim fikrim)

hocam senin muhtemelen gelecek ay ki kazancın yani aralık ayının kazancı gitti ki oda daha belli değil.

Senin kasım ayındaki kazandığın para hesabına yatar o konuda rahat olmalısın bence. (benim fikrim)

Hocam kanal zaten para kazanması 2 ay önceden kapanmış sen ne istiyorsun diğer kanallardan spam yaparım ama inan aylık attığım video 700 geçmezz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri