Para kazanma devre dışı Kaldı Lütfen yardım edin

Geçmiş olsun öncelikle.Ne olursa olsun kendini kaybetme kendine hakim ol.Ölüm değil herhangi bir işte de başarısız olabilirsin işlerin yolunda gitmeyebilir.Ama bi oturup sakin kafayla düşünmek lazım.Geçen ay forumun %90 ını bu dalga vurdu.Ah vahlar işe yaramadı.Ama sonuç olarak ne oldu?Herkes o olaydan alması gerekeni aldı.Telif veya dünya engellemesi alan kanalı komple sildik ve halen siliyoruz.Böyle yaparsan kapanma riskini en aza indirmiş olursun.Çok kanal çalışıyorsan kanallarını tek tek hergün kontrol etmen gerekir.Telif varsa videoyu değil kanalı silmen gerekir.Şimdiki sorununa gelecek olursak kanalların alt kanal değilse g+ olayıyla tekrar açabilirsin.Alt kanalsa ona henüz bir çözüm yok.Daha da önemlisini söyliyeyim:Şimdi nasıl olsa kanallarım kapandı ben hemen yenilerini acayım diye düsünme.Öncelikle ne kadar kanalın varsa hepsini bir sil komple.Ondan sonra yeni bir sayfa aç kendine.

hocam gittiyse kanalları Google + ya tekrar bagla dogru isim vererek acılmasını bekle acılırsa paraların bir ihtimal gelir burada cevap yazzıp yardım beklemektense G+ yöntemini hemen dene zaman aleyhine işliyor.

24 saat kadar zamanın var eger para kazanmaları acamassan parayıda alamazsın boşuna cırpınıp başka yardım mesajları atmana gerek yok. durum bu kadar acık ve net.

hocam gittiyse kanalları Google + ya tekrar bagla dogru isim vererek acılmasını bekle acılırsa paraların bir ihtimal gelir burada cevap yazzıp yardım beklemektense G+ yöntemini hemen dene zaman aleyhine işliyor.

24 saat kadar zamanın var eger para kazanmaları acamassan parayıda alamazsın boşuna cırpınıp başka yardım mesajları atmana gerek yok. durum bu kadar acık ve net.

hocam bazıları alt kanal bazıları değil google + bağlı değiller bağladıktan sonra kescekmiyim

Arkadas yaptigin olay yanlis. Youtube'a bel baglanir mi? Sen normal isini yap, yanindada ekstra youtube ile ugras. Fazladan gelir o zaman boyle kotu durumlardada uzulmezsin. Aylik attigin video 700 ude gecmedigine gore cok fazla vaktinide almiyor olsa gerek youtube. Bosyere kendini zora sokmussun yani.

Arkadas yaptigin olay yanlis. Youtube'a bel baglanir mi? Sen normal isini yap, yanindada ekstra youtube ile ugras. Fazladan gelir o zaman boyle kotu durumlardada uzulmezsin. Aylik attigin video 700 ude gecmedigine gore cok fazla vaktinide almiyor olsa gerek youtube. Bosyere kendini zora sokmussun yani.

Hocam sağolun dedikleriniz için bu konuyu çözüm olarak açtım durumum belli kanalları açtıranlar var.Lütfen o konuda yazarsanız sevinirim

alt kanalları imkanı yok acamassın..

hic boşuna ugraşma alt kanalları ayrıca G+ baglayamassın.

ana kanal olanları G+ bagla ve sadece bekle.ana kanallar acılacaktır bi süre sonra ama alt kanallar imkansız.

Geçmiş olsun tek yöntem sebep olan kanalı eğer alt kanal falansa komple gmaili silmen lazım..Bu kanallar para kazanma 6 ay sonra açılacak deniliyor ama kesin değil o yüzden direk sil kanalları.

1 kanal yüzünden kapanan diğer gmaildeki kanallarıda google + bağlantısını kes %100 açılacaktır tekrar para kazanma ama para kazanmaya sebep olan kanalı ilk önce silmen lazım

Geçmiş olsun tek yöntem sebep olan kanalı eğer alt kanal falansa komple gmaili silmen lazım..Bu kanallar para kazanma 6 ay sonra açılacak deniliyor ama kesin değil o yüzden direk sil kanalları.

1 kanal yüzünden kapanan diğer gmaildeki kanallarıda google + bağlantısını kes %100 açılacaktır tekrar para kazanma ama para kazanmaya sebep olan kanalı ilk önce silmen lazım

Sağol hocam hocam sebeb olan kanalım alt kanal ama para kazanması 2 ay önce kapatılmış bir kanaldı yani ölmüş bir kanaldı ordaki bir video yüzünden tüm adsense kanallar gitti.Kanala giremiyorum hocam kanal telefon doğrulması istiyor ana gmail girdiğim zaman o alt kanalım yok.Hocam diğer kanallara giriyorum.Google + bağlantısını yeni bağladım ana kanallarımın bir arkadaş öle dedi bağlı değildi bağladım eğer bağlı olsa kesiyoruz galiba kanallarım açılsın hepsini partner yapıcam.Ama hocam sorunum var alt kanallarım ne olucak önemli alt kanallarım gitti.

Son birşey herşeyi bitiren o kanalım içindeki bir video yüzünden gitti film video ve video linki gmail buldum telif yollıyan şirket galibakarşı bildirim yapsam ne olur sizce

---------- Mesaj saat 01:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:35 civarında gönderildi. ----------

1. İletişim bilgileriniz

İsteğinizle ilgili olarak sizinle iletişim kurmamızı sağlayacak aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir:
Tam yasal ad
E-posta adresi
Posta adresi
Telefon numarası
2. Belirli URL'lerin tanımlaması

Lütfen tam olarak ilgili videoların URL'lerini belirtin, aksi takdirde bunları eski durumlarına döndüremeyiz. URL şu biçimde olmalıdır: YouTube. Karşı bildiriminiz, kaldırılan veya devre dışı bırakılan malzemeye ilişkin bağlantıları içermelidir. Kanal URL'si veya kullanıcı adı gibi videoyla ilgili genel bilgiler yeterli değildir.
3. Aşağıdaki beyanı kabul etmeniz ve bildiriminize eklemeniz gerekir:

"Adresimin bulunduğu bölgede yetkili olan Federal Bölge Mahkemesi'nin yargı alanı dahilinde veya adresim Amerika Birleşik Devletleri dışında ise YouTube'un bulunduğu bölgenin yargı alanı dahilinde alınacak kararlara bağlı kalmayı ve davacıdan gelecek dava tebliğini kabul edeceğimi onaylıyorum."
4. Ayrıca şu beyanı da eklemelisiniz:

"Kaldırılacak ya da devre dışı bırakılacak malzemenin yanlışlıkla veya hatalı tanımlama sonucunda kaldırıldığına ya da devre dışı bırakıldığına iyi niyetle inandığıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
5. İmzanız

Eksiksiz karşı bildirimlerde fiziksel veya elektronik imzanızın veya avukatınız gibi, sizin adınıza hareket etme yetkisine sahip bir temsilcinin imzasının olması gerekir. Bu gereksinimi karşılamak için, isteğinizin alt kısmına imzanız olarak kabul görmesi için tam yasal adınızı yazabilirsiniz.
Bu konuda ne söylersiniz bir video yüzünden bütün adsense kanallar gitti karşı bildirim bulanayımmı

Sağol hocam hocam sebeb olan kanalım alt kanal ama para kazanması 2 ay önce kapatılmış bir kanaldı yani ölmüş bir kanaldı ordaki bir video yüzünden tüm adsense kanallar gitti.Kanala giremiyorum hocam kanal telefon doğrulması istiyor ana gmail girdiğim zaman o alt kanalım yok.Hocam diğer kanallara giriyorum.Google + bağlantısını yeni bağladım ana kanallarımın bir arkadaş öle dedi bağlı değildi bağladım eğer bağlı olsa kesiyoruz galiba kanallarım açılsın hepsini partner yapıcam.Ama hocam sorunum var alt kanallarım ne olucak önemli alt kanallarım gitti.

Son birşey herşeyi bitiren o kanalım içindeki bir video yüzünden gitti film video ve video linki gmail buldum telif yollıyan şirket galibakarşı bildirim yapsam ne olur sizce

---------- Mesaj saat 01:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:35 civarında gönderildi. ----------

1. İletişim bilgileriniz

İsteğinizle ilgili olarak sizinle iletişim kurmamızı sağlayacak aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir:
Tam yasal ad
E-posta adresi
Posta adresi
Telefon numarası
2. Belirli URL'lerin tanımlaması

Bu konuda ne söylersiniz bir video yüzünden bütün adsense kanallar gitti karşı bildirim bulanayımmı

alt kanal ne oluyor bilmiyorum ama 1 kanal para kazanmadan kapatıldıysa kurtarılamaz diye biliyorum..Diğer kanallar ise para kazanmaya sebebiyet veren kanalı sildikten sonra google + bağlantısını kesersen yada bağlarsan %100 açılıyor..

Genede alt kanal açılır mı bilmiyorum kesin konuşmak istemem.Ama diğer gmaillerdeki kanallar kesin açılır.

alt kanal ne oluyor bilmiyorum ama 1 kanal para kazanmadan kapatıldıysa kurtarılamaz diye biliyorum..Diğer kanallar ise para kazanmaya sebebiyet veren kanalı sildikten sonra google + bağlantısını kesersen yada bağlarsan %100 açılıyor..

Genede alt kanal açılır mı bilmiyorum kesin konuşmak istemem.Ama diğer gmaillerdeki kanallar kesin açılır.

hocam ana gmail olan kanalları bağladım ama önemli alt kanalları ne yapcam bilmiyorum.Ana gmail olan kanalları açılırsa hemen awesenemosen bağlıycam.Karşı bildirimde bulunmak istiyorum ama bulunsammı

hocam ana gmail olan kanalları bağladım ama önemli alt kanalları ne yapcam bilmiyorum.Ana gmail olan kanalları açılırsa hemen awesenemosen bağlıycam.Karşı bildirimde bulunmak istiyorum ama bulunsammı

Anladığım kadarıyla tek gmailden alt kanallar açmışsın çok riskli bir yöntem..Bence direk yeni gmail açmaya başla..

hocam ana gmail google + bağladım 30 dakka önce şimdi kestim para kazanması açılmadı

anlamadıgın nokta su Google + baglayacaksın ve google +dayken acılmasını bekleyeceksin. acıldıktan sonra keseceksin baglantıyı.

google+ya tekrar bagla ve bırak beklemede kal. 1-2 saatte zor acılır.

anlamadıgın nokta su Google + baglayacaksın ve google +dayken acılmasını bekleyeceksin. acıldıktan sonra keseceksin baglantıyı.

google+ya tekrar bagla ve bırak beklemede kal. 1-2 saatte zor acılır.

google + bağladım bekliyim o zaman para kazanma açıldıktan sonra kesicem

zaten 1 gün sonra açılıyor hemen açılmaz !

Youtube para kazanması 2 ay önce ölmüş bir kanal çöp kanal yüzünden keşke silseydim o kanalı hocam.En iyi adsense kaybettim pinli.Günlük çok iyi kazanım yakalım 4 5 aydır emek verdiğim kanallarım gitti.Youtube bana darbe vurdu.Yine anormal bir darbe şimdi olan kanalım yüzünden değil eski para kazanması kapanmış bir kanal yüzünden nelere neden oldu cidden yazık.Ben aylık 700 video atan biriyim ama her video emek veriyodum sitelerden botta atsamda herşeyi uğraşıyordum.Beni günlük 1000 video atan spamcılarla karıştırdı heleki şimdilik yaptığım bir kanal yüzünden değil e****iş para kazanması kapanmış kanalın video yüzünden saçmalık cidden yazık.Youtube ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum

Arkadaşlar google + bağladığım bir kanal para kazanması açıldı ne yapıyım bu kanalı adsense değiştiirp yoksa partner miş yapıyım acill

Arkadaşlar google + bağladığım bir kanal para kazanması açıldı ne yapıyım bu kanalı adsense değiştiirp yoksa partner miş yapıyım acill

kardeşim bak şimdi sabahtan beri anlatıyoz ama gene anlatıcam :D

Eğer para kazanması kapanan kanalı sildiysen diğer gmaildeki hesaplarıda google + ile açtıysan adsense devam edebilirsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri