Geçmiş olsun tek yöntem sebep olan kanalı eğer alt kanal falansa komple gmaili silmen lazım..Bu kanallar para kazanma 6 ay sonra açılacak deniliyor ama kesin değil o yüzden direk sil kanalları.
1 kanal yüzünden kapanan diğer gmaildeki kanallarıda google + bağlantısını kes %100 açılacaktır tekrar para kazanma ama para kazanmaya sebep olan kanalı ilk önce silmen lazım
Sağol hocam hocam sebeb olan kanalım alt kanal ama para kazanması 2 ay önce kapatılmış bir kanaldı yani ölmüş bir kanaldı ordaki bir video yüzünden tüm adsense kanallar gitti.Kanala giremiyorum hocam kanal telefon doğrulması istiyor ana gmail girdiğim zaman o alt kanalım yok.Hocam diğer kanallara giriyorum.Google + bağlantısını yeni bağladım ana kanallarımın bir arkadaş öle dedi bağlı değildi bağladım eğer bağlı olsa kesiyoruz galiba kanallarım açılsın hepsini partner yapıcam.Ama hocam sorunum var alt kanallarım ne olucak önemli alt kanallarım gitti.
Son birşey herşeyi bitiren o kanalım içindeki bir video yüzünden gitti film video ve video linki gmail buldum telif yollıyan şirket galibakarşı bildirim yapsam ne olur sizce
---------- Mesaj saat 01:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:35 civarında gönderildi. ----------
1. İletişim bilgileriniz
İsteğinizle ilgili olarak sizinle iletişim kurmamızı sağlayacak aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir:
Tam yasal ad
E-posta adresi
Posta adresi
Telefon numarası
2. Belirli URL'lerin tanımlaması
Lütfen tam olarak ilgili videoların URL'lerini belirtin, aksi takdirde bunları eski durumlarına döndüremeyiz. URL şu biçimde olmalıdır:
YouTube. Karşı bildiriminiz, kaldırılan veya devre dışı bırakılan malzemeye ilişkin bağlantıları içermelidir. Kanal URL'si veya kullanıcı adı gibi videoyla ilgili genel bilgiler yeterli değildir.
3. Aşağıdaki beyanı kabul etmeniz ve bildiriminize eklemeniz gerekir:
"Adresimin bulunduğu bölgede yetkili olan Federal Bölge Mahkemesi'nin yargı alanı dahilinde veya adresim Amerika Birleşik Devletleri dışında ise YouTube'un bulunduğu bölgenin yargı alanı dahilinde alınacak kararlara bağlı kalmayı ve davacıdan gelecek dava tebliğini kabul edeceğimi onaylıyorum."
4. Ayrıca şu beyanı da eklemelisiniz:
"Kaldırılacak ya da devre dışı bırakılacak malzemenin yanlışlıkla veya hatalı tanımlama sonucunda kaldırıldığına ya da devre dışı bırakıldığına iyi niyetle inandığıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
5. İmzanız
Eksiksiz karşı bildirimlerde fiziksel veya elektronik imzanızın veya avukatınız gibi, sizin adınıza hareket etme yetkisine sahip bir temsilcinin imzasının olması gerekir. Bu gereksinimi karşılamak için, isteğinizin alt kısmına imzanız olarak kabul görmesi için tam yasal adınızı yazabilirsiniz.
Bu konuda ne söylersiniz bir video yüzünden bütün adsense kanallar gitti karşı bildirim bulanayımmı