geçmiş olsun :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alt kanalsa?
alt kanaldan tam olarak kastımız nedır arkadaslar .
sımdı baktım benım de tum kanlların para kazanması gıtmıs ve hıc bır uyarı ıhtar vs yoktu
Sorunlu kanalını sil.Bunun haricinde telif veya dünya engellemesi alan kanalların varsa bunları da sil.Diğer kapanan kanallar alt kanal değilse google+ ilişkisinin bağlantısını kes tekrar aktif et.
sanırm oyle bırsey yok tam olarak hangı sekme altında olması beklenır .
---------- Mesaj saat 19:36:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:52 civarında gönderildi. ----------
sorunlu oldugunu dusundugum kanalı sıldım ama sorun sanırım adsesnte cunkı adsense bagllı tum kanlların para kazanması gıttı .pekı aynı adsense yenı kanal baglasam ne olur .
Sorun adsense'de değildir.Sorunlu olduğunu düşündüğün kanalı değil sorunlu kanalı sileceksin.Yani bir kesinlik söz konusu olmalı.Mailini falan kontrol et hangisi gerekce gösterilmiş.Olmadı tüm kanallarını sil.
Hocam para kazanmaya açmadan kanalı silme bence.Önce g+ kes 24 saat bekle yarın g+ bağla kanal akşam para kazanmaya açılsın öyle sil ille sileceksen
DÜN PARA kazanma kapandıktan sonra ben sorunlu tüm kanalları sildim sonra hit kanalları google+'ya bağladım bir kaçı açılmış. ama önemli bir kanal henüz açılmadı.
umarım sorun olmaz![]()
peki aynı adsense sayıma devam ediyor mu ? başka bir adsenseyemı bağladın ?
Hocam para kazanmaya açmadan kanalı silme bence.Önce g+ kes 24 saat bekle yarın g+ bağla kanal akşam para kazanmaya açılsın öyle sil ille sileceksen
google den nasıl ilşkiyi kesip tekrar bağlıcaz kusura bakmayın acemilik bilmiyorumdaSorunlu kanalını sil.Bunun haricinde telif veya dünya engellemesi alan kanalların varsa bunları da sil.Diğer kapanan kanallar alt kanal değilse google+ ilişkisinin bağlantısını kes tekrar aktif et.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.