Para Kazanma devre dışı

• Kullanıcı kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kemal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar
Topluluk Kuralları,Telif hakkı ihtarı,Content id taleplerinde hiç bir problem olmamasına rağmen para kazanma devre dışı bırakıldı ve kırmızı gözüküyor
Youtube tarafından telif haklarını bir veya birden çok kez ihlal ettiğime dair mail atılmış

Bu konuda bilgisi olan var mı Her hangi bir uyarım yok ancak para kazanma devre dışı
Kanalım Ekonomi üzerine

Cevap veren herkese tşk

bu aralar bu sorun cok cıkmaya basladı.. Acaba olayın aslı ne cok merak etmeye baslıyorum malesef gecmıs olsun.. Eslesen 3. taraf var mıydı videolar arasında onlar uzun sure kanalda kalırsa sorun olabilir.
2. olarak kanal iceriğinde sikayet edilebilecek viedeolar var mıydı?

Bilindiği üzere topluluk uyarısını 3 tane aynı anda alırsanız kanal kapanır direk :S

Dün de benim aynı şekilde kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı, kanalım tertemizdi, 1 ihtar bile almamıştım, sebebini bilmiyoruz, geçmiş olsun. youtube toplu kıyım yapmış yine anlaşılan.

---------- Mesaj saat 08:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:21:57 civarında gönderildi. ----------

Konum da bu: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...imin-para-kazanmasini-devre-disi-birakti.html

Dün de benim aynı şekilde kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı, kanalım tertemizdi, 1 ihtar bile almamıştım, sebebini bilmiyoruz, geçmiş olsun. youtube toplu kıyım yapmış yine anlaşılan.

---------- Mesaj saat 08:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:21:57 civarında gönderildi. ----------

Konum da bu: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...imin-para-kazanmasini-devre-disi-birakti.html

hocam söyle bir durum var topluluk ihtarları daha fazla can yakıyor malesef eğer kanalınızda bir kac video buna takıldıysa youtube kapatmıs olabilir kanalı

Demek toplu problemmiş, benim dizi kanalında para kazanması devre dışı kaldı, 2-3 tane 3. taraf'ı kabul etmiş olup duran videolarım vardı, o yüzden herhalde. :D

Demek toplu problemmiş, benim dizi kanalında para kazanması devre dışı kaldı, 2-3 tane 3. taraf'ı kabul etmiş olup duran videolarım vardı, o yüzden herhalde. :D

ben 3. taraf uyarısı 1 kere bile almamıştım kanalımda, kanalımın sicili tertemizdi, para kazanma neden devre dışı bırakıldı anlamadım.

+16 kavga az da olsa cinsellik gibi videolarınız varsa sikayet gittiyse sorun olmus olabilir malesef

arkadaslar bu sorunun 3 tarafla ilgisi oldugunu zann etmiyor,su ana kadar kimsenin para kazanmasi 3 tarafdan dolayi kapatildigini duymadim bence sorun baska..(belkide ben yanlis biliyorum ama bence boyle)

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarada geçmiş olsun
İçerilker İngilizceydi İnglizce üzerine Finans kanalıydı.3. Taraf videoları kanalda hiç tutmam her 3 saatde bir kanala girip tüm videoları kontrol etme gibi bir şansım var ancak sorunu bulamadım Yapılacak bir şey yok anlaşılan
Herkes dikkat etsin diyeceğim arkadaşlar ama sorunu bilmediğim için nelere dikkat edeceğinizi söylüyemiyorum Belli başlı dikkat edilmesi gerekn şeyleri 3. taraf gibi herkes biliyordur ancak bu sorunu çözebilirsem sizlerle de paylaşırım
Herkese hayırlı kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri