Para Kazanma Devredışı HK.

• Kullanıcı schizopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

schizopat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Youtube sebepsiz yere kanalların "para kazanma sekmelerini devre dışı bırakıyor." Bu olay bu ay daha fazla kullanıcı tarafından dile getiriliyor/getirilmekte... Bu sebepten, durumun en azından tarafımıza "ne tür ihlalden" ötürü olduğuna dair bilgi vermeleri için toplu e-posta yada support.google'da başlık açıp oradan yöneltelim.

Bu konu için fikirlerinizi belirtirseniz topluluk olarak hareket eder, bir sonuç alırız kanısındayım. Çünkü bu sorun uzun bir süre tadımızı kaçıracaktır.

Konuya [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] dahil olursa daha iyi bir yön verebiliriz.

Saygılarımla.

Arkadaşlar ben gözlemlerime ve edindigim tecrübeler dogrultusunda biraz yorum/açıklama yapayım dedim ;

Öncelikle Para kazanma devre dışı muhabbeti youtube'den kaynaklanan bi sorun olarak görülüyor şimdilik , büyük bi ihtimallede öyle , bu süreç içerisinde %80lik bi kısmın para kazanması youtube'den kaynaklanan bi sorundan ötürü devredışı bırakılmıştır ve yakın zamanda düzelcektir diye düşünüyorum . Büyük bi ihtimallede öyle oluyor .
Gelelim %20lik kısıma benim başımada gelen bi duruma , bu kısımın para kazanma özelligi geri gelmeyecektir . Bu %20lik kısmın içinde kimler var ; Kanalınıza önceden bi kaç video atmışsınızdır , bu video dünya genelinde engellenmiştir , ve silersiniz . Bu 1 kere olur . Sonra başka bi video attınız yine dünya genelinde engellendi yine sildiniz bu etti 2 . Sonra yine başka bi video attınız , dünya genelinde engellendi yine sildiniz buda etti 3 . Zaten bi videoya dünya geneli gelir gelmez mail geliyor size . Youtube bunları takip ediyor bi gün durup dururken para kazanma kazanma devredışı oluyor . Ve diyosunuz ki durup dururken oldu hiç bişi yapmadıgım halde , ama öyle degil . Önceden yediginiz dünya genelinde engellenme videoları yüzünden oldu bu . Bizzat bu durum başıma geldi ve bi ayda 1500$ çöpe gitti bu nedenden dolayı :)

O yüzden para kazanma özelliginiz devre dışı oldugunda o kanalda hiç dünya genelinde engeli yediniz mi bunu bi düşünün ve dünya geneli yeme riski olan videoları basit bi kanalda deneyin . Orjinal kanala sonra atın .

вαттυѕαу;110362' Alıntı:
Arkadaşlar ben gözlemlerime ve edindigim tecrübeler dogrultusunda biraz yorum/açıklama yapayım dedim ;

Öncelikle Para kazanma devre dışı muhabbeti youtube'den kaynaklanan bi sorun olarak görülüyor şimdilik , büyük bi ihtimallede öyle , bu süreç içerisinde %80lik bi kısmın para kazanması youtube'den kaynaklanan bi sorundan ötürü devredışı bırakılmıştır ve yakın zamanda düzelcektir diye düşünüyorum . Büyük bi ihtimallede öyle oluyor .
Gelelim %20lik kısıma benim başımada gelen bi duruma , bu kısımın para kazanma özelligi geri gelmeyecektir . Bu %20lik kısmın içinde kimler var ; Kanalınıza önceden bi kaç video atmışsınızdır , bu video dünya genelinde engellenmiştir , ve silersiniz . Bu 1 kere olur . Sonra başka bi video attınız yine dünya genelinde engellendi yine sildiniz bu etti 2 . Sonra yine başka bi video attınız , dünya genelinde engellendi yine sildiniz buda etti 3 . Zaten bi videoya dünya geneli gelir gelmez mail geliyor size . Youtube bunları takip ediyor bi gün durup dururken para kazanma kazanma devredışı oluyor . Ve diyosunuz ki durup dururken oldu hiç bişi yapmadıgım halde , ama öyle degil . Önceden yediginiz dünya genelinde engellenme videoları yüzünden oldu bu . Bizzat bu durum başıma geldi ve bi ayda 1500$ çöpe gitti bu nedenden dolayı :)

O yüzden para kazanma özelliginiz devre dışı oldugunda o kanalda hiç dünya genelinde engeli yediniz mi bunu bi düşünün ve dünya geneli yeme riski olan videoları basit bi kanalda deneyin . Orjinal kanala sonra atın .

Bende birşey sormak istiyorum.Bundan 3-4 ay önce ilk defa kanalımda para kazanma gitti.Kanalda 15-20 tane video vardı.Aralarından biri riskliydi.Yani telif yeme ihtimali vardı,videonun ne oldugunu şuan hatıramıyorum.Neyse para kazanma gidince o videoyu sildim.Kanal normale döndü.

Bu tesadüfmü yoksa gerçekten o videoylamı alakalıydı ? Böyle bişe daha önce başınıza geldimi ?

Bende birşey sormak istiyorum.Bundan 3-4 ay önce ilk defa kanalımda para kazanma gitti.Kanalda 15-20 tane video vardı.Aralarından biri riskliydi.Yani telif yeme ihtimali vardı,videonun ne oldugunu şuan hatıramıyorum.Neyse para kazanma gidince o videoyu sildim.Kanal normale döndü.

Bu tesadüfmü yoksa gerçekten o videoylamı alakalıydı ? Böyle bişe daha önce başınıza geldimi ?

Bu tesadüf degil , Böyle bişi başıma geldi . Youtube bi yerden açık yakaladıgı an sizden kanıt ister bişi ister , gelmezse para kazanmanızın önünü böyle keser :)

@вαттυѕαу dediğin olay çok doğru zamanında başıma gelmişti, klavyem bozuk tam yazamadım ama bu durum yeni bir kanaldı, videolar daha önce kontrol edilmişti, telif vermeyen videolardı ama yine de tam para kazandırmaya başladığı sonraki ay bu olay yine başıma geldi. Bunun sebebini öğrenmeliyiz.

Hatırladığım kadarıyla bazı videolara 3 - 4 kez 3. taraf geldi. O videoları sildim
Herşey iyiydi sorunsuzdu. Ama geçen gün Para Kazanma Devre Dışı Bırakıldı

Kanaldaki Tüm videoları silip ertesi gün Yeni kanal açıp Yükleyim mi ?
Yada başka önerisi olan var mı ?

ov0n.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri