Para Kazanma GİDEBİLİR Maili Gelenler

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Para kazanma gidebilir maili gelip de para kazanması gitmeyen arkadaslar var mı.Yada mail geldikten x gün sonra para kazanma gitti diyecek bir arkadaş.

Ayrıca biri şu maili translate'den daha hallice bi çevirirse çok makbule geçer.
Mail budur ;

Dear XXXXX xxxxx,

We have noticed that your account XXXXXX xxxxx has multiple unresolved Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks. Your ability to monetize your videos may be disabled on all your accounts linked to this AdSense account unless you resolve these issues. Note that account monetization may still be disabled if you delete the blocked videos.

If you are disabled for monetization, you might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

Merhaba arkadaşlar,
Para kazanma gidebilir maili gelip de para kazanması gitmeyen arkadaslar var mı.Yada mail geldikten x gün sonra para kazanma gitti diyecek bir arkadaş.

Ayrıca biri şu maili translate'den daha hallice bi çevirirse çok makbule geçer.
Mail budur ;

mail geldiyse en fazla 2 günün var ben denedim ve bu kazançta daha fazlasından oldum, yapacak bişi yok ya silicez yada bırakıcaz para kazanma gidicek.

Bazı videolarına dünya geneli ünlem vb. uyarılar gelmiş ve sen çözümlememişsin. Yani ya videolardaki uyarılara bakmadın ya da uyarı alan videoları çözüme kavuşturmadan sildin. Videolara gelen dünya geneli, ünlem, eşleşen gibi uyarılara kabul et ya da itiraz et şeklinde çözüme kavuşturmalısınız.

Bazı videolarına dünya geneli ünlem vb. uyarılar gelmiş ve sen çözümlememişsin. Yani ya videolardaki uyarılara bakmadın ya da uyarı alan videoları çözüme kavuşturmadan sildin. Videolara gelen dünya geneli, ünlem, eşleşen gibi uyarılara kabul et ya da itiraz et şeklinde çözüme kavuşturmalısınız.

Hocam 1 topluluk 1 dünya geneli geldi.Topluluğa itiraz ettim,dünya genelini sildim.

uyarı maili cok az dünya engeli yiyen kanalın cözümü icin geliyor. yani yt sana diyorki bir hata yapmıssın bu işi hallet.
bazılarının da para kazanması anında kapatılıyor. hiç uyarı mesajı falan gelmiyor. bu sekilde para kazanması kapatılanların sebebi ise kanalların cok cok fazla dünya engeli video yüklemeleridir. yt ise burada sunu söylüyor " sen iflah olmazsın al sana ceza "

Para kazanma GİDEBİLİR maili mi geldi kardeşim.Bir de para kazanmaya mı kapandı? normal mi kapandı

evet a kanalına mail geldi para kazanmanız devre dısı kalabilir diye uyarı mesajı sanmıstım bende sılmıstım soyledıgı videoyu vs sonra o adsenseye baglı butun kanalların para kazanmasını kapattı... eğer elinde bos adsense varsa o kanalı ona tası güvene al kendini

dünya engeli geldiğinde para kazanma gidebilir maili geleli 4-5 saat olmuştu para kazanma kapanmamıştı sonra kanalı silmiştim.
Ünlem geldiğinde yine gelmişti 1 saat olmadan para kazanmalar kapandı.
13:00 da kapanmıştı 2 gün önce g+ ile açmıştım, bugün yine 13:00 da kapandı.

Mailin türkçesi

Sayın xxxx xxxx,

xxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.
Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.
YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.
Saygılarımızla,

uyarı maili cok az dünya engeli yiyen kanalın cözümü icin geliyor. yani yt sana diyorki bir hata yapmıssın bu işi hallet.
bazılarının da para kazanması anında kapatılıyor. hiç uyarı mesajı falan gelmiyor. bu sekilde para kazanması kapatılanların sebebi ise kanalların cok cok fazla dünya engeli video yüklemeleridir. yt ise burada sunu söylüyor " sen iflah olmazsın al sana ceza "
Bana önce topluluk geldi itiraz ettim.
Sonra dünya geneli geldi sildim.
Bugün de o uyarı geldi,hallet diyor.Halledecek bişe yok ki.

XXXXXX adli hesabinda bulunan birden cok topluluk/telif yada dunya geneli engelli videolar bulundugundan dolayi adsense hesabina bagli butun kanallarin para kazanmasi kapanabilirmis. Videolari silmis olsan dahi hala para kazanmalarin kapanmasi gibi bi olasilikta mevcutmus.

şansına baglı diyebilirim 2 gün sonrada gidebilir 2 ay sonrada yaşadım :(

Tamamdır,eyvallah.Bir kişi çıkarsa bekleticem kanalı dedim çıktı :)
Tabi para kazanma gidersen 100$ 'ını alırım haberin olsun :D

şunuda unutmamak lazım benim kanal hitli oldugu için silmedim kıyamadım :D seninki hitsiz falansa direk sil kurtul :D

Bonna kanalinda yuksek miktarda abone yada izlenim yoksa ve kazandirdigi miktar senin icin onemliyse riske atma derim. O tarz insiyatifleri sadece yuksek izlenim almis yada abonesi olan kanallara taniyorlar. 7 milyon izlenmesi 12k aboneli kanalim var ornegin. O kanalimda 2 topluluk varken 60dan fazla videoya unlem geldi. 1 aydan fazla durdu ve kanala hic bi zarar vermedi. Ayni durum 1 aylik fazla abonesi yada izlenimi olmayan bi kanalda olsa 2 gun sonra kapanmis olurdu.

şimdi 1 topluluk 1 telikli kanalım ve 2 telifli 5/6 kanalım var sonuçlarını görmek için dokunmuyorum, ama böyle bir uyarı mesajı hiç gelmedi gelse bekletmem siler yada boş bi adsenseye alırdım ve o şekilde sonucu beklerdim, mail geldikden 2 saat ile 2 gün içinde kapandığı oluyormuş para kazanmalar genelde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri