Para Kazanma gitti! Ama Reklam Çıkıyor Adenseye Gelir yansıyor

• Kullanıcı bigmans1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bigmans1

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese kolay gelsin dün gece birden kanalın para kazanması gitti. Kontrol ettiğimde " İzinsiz kopya sebebi " yazıyor.
İşin Tuhaf Kısmı Videolarda Reklam Çıkıyor , Adenseye Gelir yansıyor ama Youtube de Para kazanma kapalı gözüyor 1 ay sonra başvuru yapın diye yazıyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Kesinleşme olur mu sizce? 2 yıllık kanalım bu arada kanal Yarı Özgün idi.
NDj14g.jpg

7DjNbL.jpg

Tamamen aynı durumdayız. Benimde yarı özgün, dün gece PK gitti ve hala reklam çıkmaya devam ediyor.

Ne yaptın?İtiraz ettin mi? cevap verdiler mi?

Daha önce yazmıştım yine böle bir konuda benimde basıma gelmişti para kazanması gitti reklamlar çıkmaya devam ediyordu hic ellemedim cıksın dedim 3 yada 4 gün daha devam etti reklam gösterimi sonra reklam çıkma kesildi sizinde aynı sekilde olacak işin garip tarafi anladıgım kadarıyla bir kanal yüksek kazanmaya basladıysa yada kazanıyorsa direk incelemeye giriyor.

Tamamen aynı durumdayız. Benimde yarı özgün, dün gece PK gitti ve hala reklam çıkmaya devam ediyor.

Daha önce yazmıştım yine böle bir konuda benimde basıma gelmişti para kazanması gitti reklamlar çıkmaya devam ediyordu hic ellemedim cıksın dedim 3 yada 4 gün daha devam etti reklam gösterimi sonra reklam çıkma kesildi sizinde aynı sekilde olacak işin garip tarafi anladıgım kadarıyla bir kanal yüksek kazanmaya basladıysa yada kazanıyorsa direk incelemeye giriyor.

Teşekkürler cvplar için bakalım bekleyelim 1 ay sonra tekrar başvuru yapacam.

Merhaba herkese kolay gelsin dün gece birden kanalın para kazanması gitti. Kontrol ettiğimde " İzinsiz kopya sebebi " yazıyor.
İşin Tuhaf Kısmı Videolarda Reklam Çıkıyor , Adenseye Gelir yansıyor ama Youtube de Para kazanma kapalı gözüyor 1 ay sonra başvuru yapın diye yazıyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Kesinleşme olur mu sizce? 2 yıllık kanalım bu arada kanal Yarı Özgün idi.
NDj14g.jpg

7DjNbL.jpg

3 4 gün sonra kesilir reklamlar. Hep böyle oluyor.

günlük kazancınız ne kadar olmuştu? yüksek gelirliler mi incelemeye giriyor acaba diye tespit yapmaya çalışıyorum

Aynen öyle hocam. Kanalım 2-3 ay önce kapanıp tekrar açıldı, eski kazançlarımı sağlamak için iyice yüklenmiştim. Tam bu ay kazançlar yükselmeye başlamıştı PK gitti...

---------- Spam Engelliyici 18:01 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

günlük kazancınız ne kadar olmuştu? yüksek gelirliler mi incelemeye giriyor acaba diye tespit yapmaya çalışıyorum

Aynen öyle oldu hocam...:mad:

günlük 500 TL adense için mi yüksek yoksa bulunduğumuz ülke için mi neyini inceliyorlar anlamadım.
İyice saçmaladılar bi gelişme olursa bilgilendirme yapacağım.

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Hocam kapanan kanalınızda kesinleşme oldu mu ?

günlük 500 TL adense için mi yüksek yoksa bulunduğumuz ülke için mi neyini inceliyorlar anlamadım.
İyice saçmaladılar bi gelişme olursa bilgilendirme yapacağım.

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Hocam kapanan kanalınızda kesinleşme oldu mu ?

Daha belli degil ekim'de belli olacak bakalım bir supriz daha yapacaklarmı analytic'de adsense kazanc görünüyor

bence sansınızı deneyin alt kanal açın ve alt kanalı birleştirin ve bir ay bekleme başvurusu beklememiş olursun ve otomatık para kazanma acılabılır

NDj14g.jpg

7DjNbL.jpg

hocam konuyla alakasız nasıl bakabiliyorsunuz adsense den gelirlere? ben bulamadım da analyticsten takip etmek de ölüm :)

O nasıl oluyor hocam? Detaylı açıklar mısın?

alt kanal açtığınızı varsayıyorum.
Link Tıkla
https://www.youtube.com/account_advanced

Kanalı Marka Hesabına taşıyın işlemi yapabilirsiniz.

Q2jp8A.png

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

O nasıl oluyor hocam? Detaylı açıklar mısın?

hocam konuyla alakasız nasıl bakabiliyorsunuz adsense den gelirlere? ben bulamadım da analyticsten takip etmek de ölüm :)

6522inciq2486270.png

6982incic6620173.png

https://www.ytpara.com/1732063-post10.html

alt kanal açtığınızı varsayıyorum.
Link Tıkla
https://www.youtube.com/account_advanced

Kanalı Marka Hesabına taşıyın işlemi yapabilirsiniz.

Q2jp8A.png

Benim kanal zaten bir marka hesabındaymış ama sanırım farklı bir mail adresine taşıyabilirim. Denemekte yarar var. Teşekkürler bir kaç gün bekleyeceğim, itirazlarıma cevap verecekler mi bakalım. Belki sonra taşırım. Abonelerime yada video izlenmelerime bir sıkıntı olmaz değilmi hocam... Sıkıntı çıkmasın...

Benim kanal zaten bir marka hesabındaymış ama sanırım farklı bir mail adresine taşıyabilirim. Denemekte yarar var. Teşekkürler bir kaç gün bekleyeceğim, itirazlarıma cevap verecekler mi bakalım. Belki sonra taşırım. Abonelerime yada video izlenmelerime bir sıkıntı olmaz değilmi hocam... Sıkıntı çıkmasın...

kanal taşıma işleminde aman ana kanalı yanlışlıkla silme. birleştirme esnasında uyarı veriyor. kanaldan 1l abone 400 vıdeo seklinde silinecektır.

Son düzenleme:
Şimdi bende bu yazı çıkıyor.
Hesap bilgileri

Bu kanal ve bağlı Marka Hesabının sahibisiniz. Daha fazla bilgi edinin

"Kanalı Google Hesabınıza veya farklı bir Marka Hesabına taşıyın"

Buraya basınca başka bir kanal çıkıyor, taşı dediğimde de halihazırdaki kanal silinecektir diye uyarı veriyor. Yani taşıdığım kanal değil bekleyen kanal silinecek sanırım, doğru mu?

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Çok karışık yahu....

Şimdi bende bu yazı çıkıyor.
Hesap bilgileri

Bu kanal ve bağlı Marka Hesabının sahibisiniz. Daha fazla bilgi edinin

"Kanalı Google Hesabınıza veya farklı bir Marka Hesabına taşıyın"

Buraya basınca başka bir kanal çıkıyor, taşı dediğimde de halihazırdaki kanal silinecektir diye uyarı veriyor. Yani taşıdığım kanal değil bekleyen kanal silinecek sanırım, doğru mu?

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Çok karışık yahu....

ana kanal silinecek uyarı alıyorsan, alt kanal geçiş yap öyle taşı.

Arkadaşlar bu kanal taşıma olayından önce riskli bulduğum ikilemde kaldığım videoları silsem mi acaba diye düşünüyorum. 1000 küsür videodan yaklaşık 200 tane silsem sıkıntı olur mu acaba? Bunlar haber videoları... Diğer videolarım da slayt kendi sesimden yorumlar haberler vs...

Sıkıntı tekrar başvurmak için 1 ay beklemek değil sıkıntı 1 ay sonra sıraya girip tekrar aylarca beklemek :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri