Para Kazanma gitti! Ama Reklam Çıkıyor Adenseye Gelir yansıyor

• Kullanıcı bigmans1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum yaklaşık 1 bucuk yıldır kullandıgım kanalımı aynı şekilde para kazanması kapandı videoları komple silip mi tekrar başvursam para kazanmaya bilgisi olan var mı bu konu hakkında

Arkadaşlar aynı durumu bende yaşıyorum yaklaşık 1 bucuk yıldır kullandıgım kanalımı aynı şekilde para kazanması kapandı videoları komple silip mi tekrar başvursam para kazanmaya bilgisi olan var mı bu konu hakkında

Geçmiş olsun. Dünden bu yana onlarca mail attım nuh diyor peygamber demiyorlar. 30 gün beklemek çok zor. Bir de 30 gün sonra sıraya girersek aylarca sürer bu onay işi :( Bende rahat 2 senedir bu kanaldan para kazanıyordum :(

Daha önce yazmıştım yine böle bir konuda benimde basıma gelmişti para kazanması gitti reklamlar çıkmaya devam ediyordu hic ellemedim cıksın dedim 3 yada 4 gün daha devam etti reklam gösterimi sonra reklam çıkma kesildi sizinde aynı sekilde olacak işin garip tarafi anladıgım kadarıyla bir kanal yüksek kazanmaya basladıysa yada kazanıyorsa direk incelemeye giriyor.

alakası yok aylık 50 dolar anca kazanan kanalımı kapadılar 50 dolar çok mu?

Geçmiş olsun. Dünden bu yana onlarca mail attım nuh diyor peygamber demiyorlar. 30 gün beklemek çok zor. Bir de 30 gün sonra sıraya girersek aylarca sürer bu onay işi :( Bende rahat 2 senedir bu kanaldan para kazanıyordum :(

Mail Adresleri Nedir google'ın yada youtube nin bende mail atsam
inş bakalım 1 ay sonrada açarlar mı sen sildin mi kanalındaki videoları ?

Bendede pk kapandı ama kazanç her gün analitiğe yansıyor normale göre izlenim ve kazanç daha da arttı nolucak merak ediyorum kapanalı 2-3 gün oldu

4 senelik kanalıma iki gün önce aynı türden bir uyarı geldi ve şu an para kazanma olayı pasifleşti. yani son bir aydır kanalımdaki izlenme artmıştı haliyle gelirlerde artınca böyle bir şey yaptılar diye düşünüyorum. bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz. eskiden hızlı şekilde para kazanma onayını veriyolardı ama şu an okuduğuma göre uzun süre sıra bekleniyormuş. zaten para kazanma özelliği aktif kanallardık, tekrar sıfırdan başlamak yerine mailleşerek bunu çözemez miyiz? ben yardımdan mail attım döndüler. şimdi bana mail attıkları creator-support mailine cevap maili attım. Bu mailler okunuyor mu? Teşekkürler arkadaşlar

4 senelik kanalıma iki gün önce aynı türden bir uyarı geldi ve şu an para kazanma olayı pasifleşti. yani son bir aydır kanalımdaki izlenme artmıştı haliyle gelirlerde artınca böyle bir şey yaptılar diye düşünüyorum. bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz. eskiden hızlı şekilde para kazanma onayını veriyolardı ama şu an okuduğuma göre uzun süre sıra bekleniyormuş. zaten para kazanma özelliği aktif kanallardık, tekrar sıfırdan başlamak yerine mailleşerek bunu çözemez miyiz? ben yardımdan mail attım döndüler. şimdi bana mail attıkları creator-support mailine cevap maili attım. Bu mailler okunuyor mu? Teşekkürler arkadaşlar

sanırım herkese aynısını yaptılar iyi para kazanan kanalları kapattılar.. resmen
nasıl bir yol izlemeliyizde düzelmeli aslında

Aynı problemi bende yaşadım çok kazanmayla alakası yok kanalın günlük 1500€ kazandığı zamanlarda oldu. Ben özgün videolar üretip yayınlamaya başladım eski videoları silmeden umarım onaylanır kanal ayın 13.de

spam çalışırken kazancı yükselen kanallarımı hep kapattılar . spamı bırakma nedenimde tam olarak buydu. geçmiş olsun. buda sanırım bi önlem yt için özgünsen grl ıspatla mı demeye getiriyorlar anlamadım..

Son düzenleme:
Hocam içerik dizi gilm show değil twitterdan aldığım tweet ve görüntülerden oluşan videolar izinsiz kopya denilerek para kazanma kapatıldı.Tweetler bana ait olmasada kimse tweetimi çaldı diyr şikayet etmemiştir, çünkü hep düşük takipçili tweetlerden oluşuyor.Tamam özgün olmayabilit ama bunun neresi Spam ??

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:19 ----------

spam çalışırken kazancı yükselen kanallarımı hep kapattılar . spamı bırakma nedenimde tam olarak buydu. geçmiş olsun. buda sanırım bi önlem yt için özgünsen grl ıspatla mı demeye getiriyorlar anlamadım..

Hocam içerik dizi film show değil twitterdan aldığım tweet ve görüntülerden oluşan videolar izinsiz kopya denilerek para kazanma kapatıldı.Tweetler bana ait olmasada kimse tweetimi çaldı diyr şikayet etmemiştir, çünkü hep düşük takipçili tweetlerden oluşuyor.Tamam özgün olmayabilit ama bunun neresi Spam ??

Aynı problemi bende yaşadım çok kazanmayla alakası yok kanalın günlük 1500€ kazandığı zamanlarda oldu. Ben özgün videolar üretip yayınlamaya başladım eski videoları silmeden umarım onaylanır kanal ayın 13.de

Gelişmelerden haberdar ederseniz bizlerde neler yapabiliriz fikir sahibi oluruz.

size 30 gün mü kapattılar kanalı para kazanmaya ?

birde yeniden para kazanmak için mi başvurdunuz

Yahu özgünü spamı bir tarafa bırakalım, youtubeda şu an kaç kişinin videosu kendinin allahaşkına... Telif var mı yok, topluluk ihlali var mı yok... foto slayt kendi sesimle yorumladığım haber videolarımın para kazanması gitti, bunun neresi kopya ??? Youtube ceza kesti bekliyoruz işte olduğu bu...

Yahu özgünü spamı bir tarafa bırakalım, youtubeda şu an kaç kişinin videosu kendinin allahaşkına... Telif var mı yok, topluluk ihlali var mı yok... foto slayt kendi sesimle yorumladığım haber videolarımın para kazanması gitti, bunun neresi kopya ??? Youtube ceza kesti bekliyoruz işte olduğu bu...

30 gün sanırım sizinde kapandı para kazanmanız 30 gün sonra açarlar mı acaba para kazanmaya..

Youtube büyük bir temizliğe girdi. Spam olarak düşündüklerini direk kapattı. Nedeni ise siz tekrardan başvurunca, daha iyi bir şekilde kanalı incelemek.

Arkadaşlar bu kanal taşıma olayından önce riskli bulduğum ikilemde kaldığım videoları silsem mi acaba diye düşünüyorum. 1000 küsür videodan yaklaşık 200 tane silsem sıkıntı olur mu acaba? Bunlar haber videoları... Diğer videolarım da slayt kendi sesimden yorumlar haberler vs...

Sıkıntı tekrar başvurmak için 1 ay beklemek değil sıkıntı 1 ay sonra sıraya girip tekrar aylarca beklemek :(
1000 videonun 870 tanesini sildim gene bi halt olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri