Para Kazanma gitti! Ama Reklam Çıkıyor Adenseye Gelir yansıyor

• Kullanıcı bigmans1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Benimde 26 Eylülde gitmiş şimdi farkettim. Peki ayın 11 rinde kesinleşirmi?

Para kazanma kapandı an yutubenin gönderdiği mail bakın yazıyor Yeniden başvurmanız sonucunda inceleme ekibimiz içeriği gözden geçirir süreç tamamlanır tamamlanmaz ( birkaç hafta sürebilir )

Merhaba herkese kolay gelsin dün gece birden kanalın para kazanması gitti. Kontrol ettiğimde " İzinsiz kopya sebebi " yazıyor.
İşin Tuhaf Kısmı Videolarda Reklam Çıkıyor , Adenseye Gelir yansıyor ama Youtube de Para kazanma kapalı gözüyor 1 ay sonra başvuru yapın diye yazıyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Kesinleşme olur mu sizce? 2 yıllık kanalım bu arada kanal Yarı Özgün idi.
NDj14g.jpg

7DjNbL.jpg
hocam para kazanma kapandıktan sonra reklam çıkmaya devam ediyordunuz kazanç kesinleştimi bilgi verirmisiniz.

Tamamen aynı durumdayız. Benimde yarı özgün, dün gece PK gitti ve hala reklam çıkmaya devam ediyor.

Ne yaptın?İtiraz ettin mi? cevap verdiler mi?

Ya merhaba, Ben bu youtube işine yeni girdim sayılırda. Bu yarı özgün tam olarak ne demek. Yani hangi kategoriler oluo. Bir örnek falan verebilirseniz.

Ya merhaba, Ben bu youtube işine yeni girdim sayılırda. Bu yarı özgün tam olarak ne demek. Yani hangi kategoriler oluo. Bir örnek falan verebilirseniz.

Aslında yarı özgünde kesin bir çizgi yok... Örneğin benim 2 kanalım var, ikisi de haber yorumları... Örneğin bedelli askerlik. Bir kanalımda yüzümü de gösterip kamera karşısında yorumluyorum diğerinde sadece sesimle slayt foto geçişleri... Yani kendi videom özgün diğer slayt olan yarı özgün olarak nitelendiriyorum... Tabi bunu yorumlamak kişiye göre değişir... ses yerine altyazı da olabilir o da yarı özgün olur sanırım...

Benimde para kazanma gitti kesinleşmede sıkıntı çıkarmı önceden bunu yaşayanlar yorum yazabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri