Para kazanma güncelleme iadesi

• Kullanıcı YunusA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün ve bugune kadar yaklaşık 10-15 kişi arası pk açık kanal sattım iadesini yapacagım magduriyet giderilsin..
Ben bu zamana kadar 3 aşamalı verdigim 4 çıktı iade geçtim niye çünkü google güncellemiş 4 aşama olmuş daha adama teslim ederken 4 dü hemen yenisini verdim.
Eger dün ve bugun olduysa pk giden kanalların iadesini yaparım
Ayrıca garanti diyebirşey belirtilmemesi bu garantinin olup ya da olmadıgını göstermemektedir.

BOL KAZANÇLAR ;)

Arkadaşlar dün ve bugune kadar yaklaşık 10-15 kişi arası pk açık kanal sattım iadesini yapacagım magduriyet giderilsin..
Ben bu zamana kadar 3 aşamalı verdigim 4 çıktı iade geçtim niye çünkü google güncellemiş 4 aşama olmuş daha adama teslim ederken 4 dü hemen yenisini verdim.
Ayrıca garanti diyebirşey belirtilmemesi bu garantinin olup ya da olmadıgını göstermemektedir.

BOL KAZANÇLAR ;)

bu 4 aşamalı kanallardan direk adsense bağlayip para kazanmak mümkün değil dimi onaya gidecek bu kanallar sanırım?

bu 4 aşamalı kanallardan direk adsense bağlayip para kazanmak mümkün değil dimi onaya gidecek bu kanallar sanırım?

Evet hocam dogrudur yt anliz 1-2 günde güncellendigi için bende dün ve bugun alan tüm arkadaşlara iade geçecegim.

Bu işlerde garanti olmaz..
Daha öncede ünleme düşen kanallarda da dedim, Bütün sistem tek bir güncellemeye bakar bir gecede herşey tersine döner, bu tür hizmetleri alan herkez bunları peşinen kabul eder

yarına çıkacamızın bile garantisi yok hocam önceden dediysen böyle bişe iade yaparsın dün sattıkların varsa onlara olur sadece

Tebrikler arkadaşım. 3 kuruş için eğilip bükülmeyenleri görmek bu forum için mutluluk verici

BOL KAZANÇLAR ;)

insanlık ölmedi o yüzden gece verip para kazanması kapanan arkadaşların bende iade yaptım detaylı daha önceden arama yapıp knştuklarım vardı knştuklarıma hep direk adsenseye bağlamalarını öneriyordum yok şartları sağlattırıp bağlattıralım felan yok abi ne şartı şurtu bağlayanlar şimdi kurtardılar

elimde 700 adet kanal vardı hepsi gitti giden gitti yapacak bişey kalmadı :)
eldeki para kazanması açık adsenseye bağlı kanallarda çok aşırı az inşallah tez zamanda onay aşaması düzelir be hacı

insanlık ölmedi o yüzden gece verip para kazanması kapanan arkadaşların bende iade yaptım detaylı daha önceden arama yapıp knştuklarım vardı knştuklarıma hep direk adsenseye bağlamalarını öneriyordum yok şartları sağlattırıp bağlattıralım felan yok abi ne şartı şurtu bağlayanlar şimdi kurtardılar

elimde 700 adet kanal vardı hepsi gitti giden gitti yapacak bişey kalmadı :)
eldeki para kazanması açık adsenseye bağlı kanallarda çok aşırı az inşallah tez zamanda onay aşaması düzelir be hacı

İyi yapmışsın ne seni zengin eder 5-10 bin ne de beni problem iadeleri yapmak degil dün alanların çogunu iade ettim bir kişiye ulaşamadım özellikle oda dönüş saglar dün aldı çünkü.
550 adet videolu aldım benimde kaybım biraz fazla 3 aşamalı olarak aldım baktım güncelleme gelmiş adama ben al 4 deme lüksümde yok.
çokta problem degil.
Lakin şükürler olsun ki nefes alıyoruz onaylar başladıgında sizde bir çok arkadaşta rahatlayacaktır ki bu onay muhabbeti biraz çocuk işine döndü böyle bir çirkin bir sistem yok milletle ugraşamıyor hop onayı kapat ne güzel istanbul be :)

İyi yapmışsın ne seni zengin eder 5-10 bin ne de beni problem iadeleri yapmak degil dün alanların çogunu iade ettim bir kişiye ulaşamadım özellikle oda dönüş saglar dün aldı çünkü.
550 adet videolu aldım benimde kaybım biraz fazla 3 aşamalı olarak aldım baktım güncelleme gelmiş adama ben al 4 deme lüksümde yok.
çokta problem degil.
Lakin şükürler olsun ki nefes alıyoruz onaylar başladıgında sizde bir çok arkadaşta rahatlayacaktır ki bu onay muhabbeti biraz çocuk işine döndü böyle bir çirkin bir sistem yok milletle ugraşamıyor hop onayı kapat ne güzel istanbul be :)

Bu güne kadar Durmak yok yola devam diyordum cidden bu gün yorulduğumu farkettim sistem düzelmezse şuan duvara tosladık işte para kazanması açık kanalım çok az :)

Spam is Come Back ?

Bu güne kadar Durmak yok yola devam diyordum cidden bu gün yorulduğumu farkettim sistem düzelmezse şuan duvara tosladık işte para kazanması açık kanalım çok az :)

Spam is Come Back ?

Spam dönsün ya da dönmesin sistemime bir problem degil lakin dönerse çok daha güzel rakamlara ulaşılabilir bu şekilde düşük miktarlar alarak pek tat vermiyor ya da şöyle söyliyim önceki rahatlıga fazla alışmışız :)

Spam is Come Back ?

Hocam 3 aşamalı kanal ile spam yapıyorduk.Adsense bağlayınca kapanma ihtimali vardı neyse öle böle gidiyorduk.O kanalların fiyatı uçuktu.Şimdi adsense bağlı şekilde adsense birlikte satılır kanallar onların fiyat zaten gördük acayip uçuk bu saatten sonra artık spam olsa bile temiz içerik çalışılır.1 2 kanal ile spam yapılır ben şahsen öle yaparım yoksa bu şekilde adsenseye bağlı kanal para dayanmaz hocam şuanda o kadar dar oldu ki anlatamam

Hocam 3 aşamalı kanal ile spam yapıyorduk.Adsense bağlayınca kapanma ihtimali vardı neyse öle böle gidiyorduk.O kanalların fiyatı uçuktu.Şimdi adsense bağlı şekilde adsense birlikte satılır kanallar onların fiyat zaten gördük acayip uçuk bu saatten sonra artık spam olsa bile temiz içerik çalışılır.1 2 kanal ile spam yapılır ben şahsen öle yaparım yoksa bu şekilde adsenseye bağlı kanal para dayanmaz hocam şuanda o kadar dar oldu ki anlatamam

kesinlikle para kazanmaların onaylanmaması çok aşırı sıkıştırdı artık

Daibn1gX0AA014L.jpg

şuan bu durumdayız köşe sıkıştırdı bildiğin ya yukarıya döneceğiz yada aşağıya ben ümitliyim yukarı yönlü bi rahatlama olacak youtubede

kesinlikle para kazanmaların onaylanmaması çok aşırı sıkıştırdı artık

Daibn1gX0AA014L.jpg

şuan bu durumdayız köşe sıkıştırdı bildiğin ya yukarıya döneceğiz yada aşağıya ben ümitliyim yukarı yönlü bi rahatlama olacak youtubede

Hocam ben 2013 beri bu işteyim.Sende bu konuda çok tecrübelisin youtube hiç bir zaman ileriye yönük bir rahatlama görmedim.Hep gittikçe zorlaştı zorlaştı artık

BOL KAZANÇLAR ;)
arkadaşı ticaret ahlakı için tebrik ederim sonuçta güncellemeden kendisi sorumlu değil

Hocam ben 2013 beri bu işteyim.Sende bu konuda çok tecrübelisin youtube hiç bir zaman ileriye yönük bir rahatlama görmedim.Hep gittikçe zorlaştı zorlaştı artık

Doğrudur bizde aynı tarihten beri ytde yer almaktayız bu durum Farklı Hocam özgün dahi olsan sıkışmış durumdasın onay kapısında bekliyorsun daha fazla böyle ileriye gidemez saten yakın dönemde Onaylanmalar başlayacak ve onaydan geçirmeyöntemleri denemeye başlayacağımızı düşünmekteyim

arkadaşı ticaret ahlakı için tebrik ederim sonuçta güncellemeden kendisi sorumlu değil

Teşekkür ederim hocam garantili değildi zaten lakin teslim ederken 4 olanlarda olduğu için hepsine iade geçtim 3 den dönenleride geçtim.
Bir arkadaşa hala ulaşamadım kendisi bana mutlaka ulaşacaktır onada yapılacaktır.
Konu kilitlenebilir

Doğrudur bizde aynı tarihten beri ytde yer almaktayız bu durum Farklı Hocam özgün dahi olsan sıkışmış durumdasın onay kapısında bekliyorsun daha fazla böyle ileriye gidemez saten yakın dönemde Onaylanmalar başlayacak ve onaydan geçirmeyöntemleri denemeye başlayacağımızı düşünmekteyim

Hocam inan onaylamalardan ben artık umutsuzum 6 ay oldu 3 aşamalı kanallarda o kervana katıldı.%5 kesin onay alıyor şans artık.3 aşamalı kanallarda kaldı elimde neyse olan oldu hocam.Adsenseye bağlı kanal lazım bize millet istediği para yüksek.50 kanal alsın dünya para hocam spam yapıyoruz sonuçta bu iş nasıl olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri