para kazanma hemen açılmıyor

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aragon

Kayıtlı Üye
Para kazanmayı açıyorum Düzenleniyorda nerdeyse 10 dk kalıyor.Eskiden 1 gün sürüyordu bazen ama sorun o değil.Tüm kanallarda oluyor artık bu mecbur bekliyorum.Partner kanallarda mı bu sorun acaba?Bu sorun beni 2 kat daha yavaşlatıyor

Biraz bekliceksin acelen ne onu anlamadım?
Artık öyle anında açmıyor.
Hepsini açtı gösterdikten sonra düzenleniyorda bir 10-15dk bekletebiliyor.

Bende de öyle oluyor, bu ara yoğunluk var sanırım ondan dolayı çok fazla düzenleniyorda kalıyor.

Biraz bekliceksin acelen ne onu anlamadım?
Artık öyle anında açmıyor.
Hepsini açtı gösterdikten sonra düzenleniyorda bir 10-15dk bekletebiliyor.

Diğer işlerimi etkiliyor,acele etmiyorum sadece önceden böyle bir sorun yoktu

Sunucuların kasma durumundan sanırsam o yoksa kasti bişey yok

sabır kardesim, bunun icin bile konu aciosun, arkadaş bekle da ne dir bu acele

Para kazanmayı açıyorum Düzenleniyorda nerdeyse 10 dk kalıyor.Eskiden 1 gün sürüyordu bazen ama sorun o değil.Tüm kanallarda oluyor artık bu mecbur bekliyorum.Partner kanallarda mı bu sorun acaba?Bu sorun beni 2 kat daha yavaşlatıyor

Bende de bu sorun var.1 aydır belki düzenleniyorda 10 dakikadan fazla bekliyorum.

Bende de bu sorun var.1 aydır belki düzenleniyorda 10 dakikadan fazla bekliyorum.

forumda kazanamayan kişiler hemen sataşmaya başlıyor,gereksiz mesajları bildirdim.Bu bir sorun belki çözümü olabilir diye konu açtım.Ama böyle kişiler herzaman olucak yapacak birşey yok

forumda kazanamayan kişiler hemen sataşmaya başlıyor,gereksiz mesajları bildirdim.Bu bir sorun belki çözümü olabilir diye konu açtım.Ama böyle kişiler herzaman olucak yapacak birşey yok

Konuyu açmakla iyi yaptınız hocam.Bende kimse konu açmıyor benle alakalı bir sorun mu diye düşünmeye başlamıştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri