Para Kazanma incelemeden geçmenin ÇÖZÜMÜ

MesuTurkiye

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
İki gün önce bir şey fark ettim TESADÜF olarak
Ben aylarca 3 aşamayı geçmiş 4000 izlenmeyi ve 1000 aboneyi geçmiş bir kanalın para kazanması için inceleme yollamıştım 4 5 AYDIR onay gelmiyordu
Dedim ki onay gelmemesinin nedeni KANAL ismi olabilir mi diye düşündüm
Kanal ismi yasalara kurallara uygun bir isim
Ama YOUTUBE'DAN kanal ismimi araştırdığımda aynı isimde bir çok kanal olduğunu fark ettim
Sonra kanal ismini değiştirmeye karar verdim Kanal ismini değiştirdim ama youtube'dan hiç olmayan bir isim koydum
Kanal ismi amacımıza uygun bir isim olmalı
Ben kanal ismini koydum amacıma uygun bir isim sonra kanal ismiyle aynı URL adresi aldım
Yani örnek vermek gerekirse

KANAL İSMİ BU OLSUN: Mesuturkiye
URL ADRESİ www..youtube.com/c/mesuturkiye

Bu isimde ve bu URL'de youtube'da kanal yoksa YOUTUBE sizi orijinal ve size ait olduğunu görüyor para kazanmayı onaylıyor
Ama kanalınız Mesuturkiye ise URL www..youtube.com/c/mesuturkiye123 VEYA www..youtube.com/c/mesuturkiyeTR gibi alırsanız sizin kanalınız çakma olarak görür ve para kzanmayı onaylamazlar

Kanal isminiz youtube'da hiç olmayan bir isim olmalı ve URL adresin sonu o ismin olması lazım EK YAZILAR olmamalı

Ben kanal ismini değiştirdim o isimde URL aldım 4 5 aydı onaylanmaya kanal 2 gün içinde onaylandı Şuan para kazanma açık ve VİDEOLAR bana ait değil yani özgür değil

Bir örnek daha vereyim
KANAL İSMİ AHMET MEHMET olsun
URL ADRESİ www..youtube.com/c/ahmetmehmet olarak almalısınız
yani www..youtube.com/c/ahmetmehmet123 gibi alırsanız youtube sizin kanalınızı çakma bir kanal olarak görün

Bunu tesadüf olarak öğrendim Ve bu mantıklı bir şey
Adamlar sana diyor ki 4000 izlenme 1000 abone
Sen bu şartları yerine getiriyorsun ama kanalın bir başka kanalın ismi ile aynı yani senden önce açılmış bir kanalla aynı ismi taşıyorsun ve URL'NİN sonuna ek koyuyorsun YOUTUBE yetkileri bakıyor bu kanal çakma kanal deyip PARA KAZANMAYI onaylamıyor Sizde aylarca beklemek zorunda kalıyorsunuz benim gibi

Kanal isim koymadan önce KOYACAĞINIZ İSMİ youtube'da arama yapın Koyacağınız isim youtube'da var mı diye
Eğer yoksa o ismi koyun Sonra url adresi alma şartlarını yerine getirmişseniz o isimde url adresi alın Ek koymadan

Adamlar özgür videolar olan kanalları onaylıyor diyorduk ama öyle değilmiş
ORİJİNAL İSİMLİ KANALLARI özgür olmasa bile onaylıyorlarmış ŞARTLARI yerine getirdiğinizde

TEKRAR DİYORUM KANAL İSMİ YOUTUBE'DA OLMAYAN BİR İSİM OLMALI VE URL ADRESİN SONUNA EK KOYMADAN ALIN

Siz olsanız aynı isimde olan bir kanalı onaylamısınız? yada benzeri URL adresi olan kanalları
Ben olsam onaylamam asla çünkü çakma derim
YOUTUBE YETKİLERİ DE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYOR

Adam kendi ismi ve soy ismi ile kanal adı alıyor ve 4000 izlenmeyi 1000 aboneyi yapıp kanalı onaylattıyor

Bizde sanıyoruz ki bunlar özgür içerik üretiyor ama bakıyoruz ki özgür içerik olmayan ama kendi adıyla yani kimlikteki adıyla aldığı kanal onaylanıyor

Yani kanal ismi TÜRKİYEDEKİ KABUSLAR olsun sonra bu isim bir başkası tarafından alınmamışsa ve sen bu isimi alıp URL adresini alırsan KANAL para kazanmayı onaylanır

Şuan aylarca beklediğiniz kanalın İSMİNİ değiştirin sonra URL alın
Ama youtube'da olmayan bir isim koyun

Bunu deneyin Çünkü ben değiştirdim URL aldım ve 2 gün sonra para kazanabilirsin diye MAİL geldi ben şok oldum

Verdigin bilgiler için teşekkürler kardeşim .şimdi ne alakası varcılar damlar 😀😀 bende sunu farkettim eger kanal 3 - 4 ay onaylanmiyorsa kanal ile alakali büyük bir degisiklik yapıldimi 2 - 3 gün içinde onaylaniyor.bence bunlar tesadüf degil

Hocam ufak bi düzeltme özgür kanal değil özgün kanal. Verdiğiniz bilgi ve paylaşımınız için tşk hocam.

Son düzenleme:
denenebilir teşekkürler
Facebook'ta Twitter'da İNSTAGRAM'da Bir hesap açtığımızda o hesap bir başkası tarafında kullanıyor diye senin hesabını çakma hesap olarak görüp engelliyor yetkililer
Aynısı YOUTUBE içinde geçerli bence
Aynı isimdeki ve URL adresli kanalları onaylamıyorlar
Bu şekilde de örnek vermiş olayım

---------- Spam Engelliyici 17:03 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

verdigin bilgiler için teşekkürler kardeşim .şimdi ne alakası varcılar damlar 😀😀 bende sunu farkettim eger kanal 3 - 4 ay onaylanmiyorsa kanal ile alakali büyük bir degisiklik yapıldimi 2 - 3 gün içinde onaylaniyor.bence bunlar tesadüf degil

hiç video silmedim kanal ve profil resimlerini değiştirmedim
yalnızca ismini ve url adresini değiştirdim bu kadar

youtubeden hiç olmayan bir isim koydum kanala

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

Kardeşim otomatik düzeltme var klavyede bazı yazı hataları olabilir Şimdiden özür dilerim

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

Hocam ufak bi düzeltme özgür kanal değil özgün kanal. Verdiğiniz bilgi ve paylaşımınız için tşk hocam.

Kardeşim otomatik düzeltme var klavyede bazı yazı hataları olabilir Şimdiden özür dilerim

3 kanalımda kanal ismi ve url ler aynı, kanal içerikleri kanal ismine uygun videolar yarı özgün, hepsi red yedi.

değiştim deneme amaclı bakalım sonuç ne olur

3 kanalımda kanal ismi ve url ler aynı, kanal içerikleri kanal ismine uygun videolar yarı özgün, hepsi red yedi.

Kardeşim bende şuan SİYASİ BİR KANAL var Videoların hiç biri bana ait değil Ama 2 gün önce onaylandı

Kanal isimlerini youtube'dan araştırma yap bakalım aynı isimde kanal var mı? varsa ONAYLAMAZLAR

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

değiştim deneme amaclı bakalım sonuç ne olur

Değiştirdiğin isim youtube'da başka bir kanal var mı? Yoksa para kazanma onaylanır

çok güzel bir yerden yakalamışsın :D

paylamışın için tşkler ederim.

Son düzenleme:
Şimdi hocam herkes kendince bir çözüm buldum diyor ve sadece bir kanal ile aldıgı sonucu paylaşıyor. Hergün birisi farklı bir yöntem buldugunu iddaa ederek P.K Açılan bir kanalın, nasıl onay aldıgını anlatıyor.

Benim düşüncem. sizingibi bir yöntem keşfeden kişilerin verdikleri bilgiler tek br konu altında toplanmalı ve uygulamaların hepsi tek kanal üzerinde degerlendirilmeli.

Sonuçta tek kanal ile dogrulanmış yöntemler. Diger yöntemler ile birleştiginde çok daha hızlı sonuç alınabilir.

ben hiç aylarca beklemedim. 5 gün içinde cevap geliyor. Üç kez gönderdim incelemeye hep red yedi. Büyük bir kanalım var ziyan oldu vesselam

kanal url ile alakası olduğuna inanmıyorum kaldıki onay alan bir çok kanal url almadan yani id ile onay alabiliyor fakat kanal adı mantıklı geliyor bana bu konuda haklı olabilirsin ama url ile ilgisi yoktur bence bende bir ay öncesinde yemek tarifleri olan kanalımın eminenin mutfağı diye bir kanalım vardı aylardır onay bekliyor bende en sonunda youtubede arama yaptığımda kanalımın ismini taşıyan birden çok kanal gördüm bende daha orjinal bir isim le kanalın ismini değiştirdim ama sonuç aynı oldu hala onay alamadım

benim kanalın ismi tarafıma tescilli ama bir şey olduğu yok :) internet sitesi bile ekledim onu kaldırıp tekrar ekleyeyim bakalım belki bir kıyak geçerler..

başlık çok iddaalı sanki bu yöntemle birçok onay almış gibi

sadece tesadüf kanal etkileşime girmiş olabilir

Para kazanması kapatılan kanalıma tekrar başvuru yapmadan yüzde 90 oranında videoları sildim, kanal adını, resmini vs vs vs değiştirdim, kanal isminle url aldım ki aramalarda hala en üstte, aynı isimde 3-4 tane var onlarda çöp kanal, bir iki abone ve izlenim var.
sonuç ; ilk başvuru 1 ay sonra ret, 2. başvuru 6 aydır beklemede. Kısaca çokta alakalı değil. Daha önce yazdım kanal açma kapamada yetkili ve denetlemesi mümkün olmayan YT çalışanı keyfi yerindeyse onay, değilse ret.

Özetle şunu diyeceğiz o zaman. kanal inceleme öncesi ytnin tüm istediği şartlara uygun hale getirilecek . 1000 abone 4000 saat oldu aç pk yı demeyeceğiz.

Son düzenleme:
başlık çok iddaalı sanki bu yöntemle birçok onay almış gibi

sadece tesadüf kanal etkileşime girmiş olabilir

Diyorum ya kanal ismi değiştirdim ve youtube'da olmayan bir isim koydum 2 gün sonra para kazanma açıldı
Tesadüf olabilir ama mantıklı olarak düşünürsek Aynı isimde olan kanallara neden onay versinler ki?
Ben bana ait olmayan videoları yüklüyorum yani özgün değil ama para kazanma açıldı Yalnızca isim değiştirip o isimde URL alarak para kazanma açıldığını düşünüyorum

Arkadaşlar EMPATİ yapalım
Siz olsanız aynı isimde olan kanalları onay verir misiniz?
ŞARTLARI yerine getirseniz bile onay vermezsiniz
Ben siyasi videoları yüklüyorum dünyadan
Benim kanalım onaylandırsa sizin ki de onaylanır
TEKRAR DİYORUM
KANAL İSMİ YOUTUBE HİÇ OLMAYAN BİR İSİM OLMALI VE O İSİMDE YOUTUBE ÖZEL URL ADRESİ OLMALI
KAPAK FOTOSU PROFESYONEL OLMALI PROFİL RESMİ DE
Sırada bir resim koy üstüne kanal ismi yaz tamam değil
GOOGLE'NE giriyorlar YOUTUBE KAPAK FOTOSU yazıyorlar buldukları yani başka bir kanalın fotosunu kapak resmi yapıyorsunuz Bu benzer kanal kategorisine giriyor yani sen çakmasın diyor
Her şey orjinal olmalı
Ben kanalı ilk açtığımda YABANCI İSİMLE AÇTIM Kanal kapak fotosu profil resmi PHOTOSHOPLA ben yaptım En ince ayrıntısına kadar
Sonra videolar yüklemeye başladım ABONE İZLENME kasmak için 4000 VE 1000 şartlarına geldiğimde PARA KAZANMAYI etkinleştirdim
4 5 ay belki de daha fazla geçti kanalım onay almadı
Bende kanal ismini youtube'da araştırma yaptım ARAMA YAPARKEN FİLTRELERDEN KANALI SEÇTİM
Bir baktım aynı isimde bir dünya kanal var
Bende yabancı ismi sildim TÜRKÇE isim araştırması yaptım her bulduğum ismi ARAMALARDA FİLTRE uygulayarak arama yaptım ve en sonunda hiç olmayan bir kanal ismi buldum ve onu yazdım URL adresini aldım
Bu kadar
VİDEOLARDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
KANAL FOTOLARINDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
VARSAYILAN ETİKETLERDE AÇIKLAMALARDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
Yanlızca isim değişikliği ve url adres değişikliği yaptım o kadar
DENEYİN DENEMEKTE FAYDA VAR

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

Arkadaşlar EMPATİ yapalım
Siz olsanız aynı isimde olan kanalları onay verir misiniz?
ŞARTLARI yerine getirseniz bile onay vermezsiniz
Ben siyasi videoları yüklüyorum dünyadan
Benim kanalım onaylandırsa sizin ki de onaylanır
TEKRAR DİYORUM
KANAL İSMİ YOUTUBE HİÇ OLMAYAN BİR İSİM OLMALI VE O İSİMDE YOUTUBE ÖZEL URL ADRESİ OLMALI
KAPAK FOTOSU PROFESYONEL OLMALI PROFİL RESMİ DE
Sırada bir resim koy üstüne kanal ismi yaz tamam değil
GOOGLE'NE giriyorlar YOUTUBE KAPAK FOTOSU yazıyorlar buldukları yani başka bir kanalın fotosunu kapak resmi yapıyorsunuz Bu benzer kanal kategorisine giriyor yani sen çakmasın diyor
Her şey orjinal olmalı
Ben kanalı ilk açtığımda YABANCI İSİMLE AÇTIM Kanal kapak fotosu profil resmi PHOTOSHOPLA ben yaptım En ince ayrıntısına kadar
Sonra videolar yüklemeye başladım ABONE İZLENME kasmak için 4000 VE 1000 şartlarına geldiğimde PARA KAZANMAYI etkinleştirdim
4 5 ay belki de daha fazla geçti kanalım onay almadı
Bende kanal ismini youtube'da araştırma yaptım ARAMA YAPARKEN FİLTRELERDEN KANALI SEÇTİM
Bir baktım aynı isimde bir dünya kanal var
Bende yabancı ismi sildim TÜRKÇE isim araştırması yaptım her bulduğum ismi ARAMALARDA FİLTRE uygulayarak arama yaptım ve en sonunda hiç olmayan bir kanal ismi buldum ve onu yazdım URL adresini aldım
Bu kadar
VİDEOLARDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
KANAL FOTOLARINDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
VARSAYILAN ETİKETLERDE AÇIKLAMALARDA HİÇ DEĞİŞİKLİK YAPMADIM
Yanlızca isim değişikliği ve url adres değişikliği yaptım o kadar
DENEYİN DENEMEKTE FAYDA VAR

Son olarak yüklediğim videoları YOUTUBE'DEN indirip PREMİERE ile videoya İNTRO VE LOGO koyup RENDER edip yüklüyorum
Ve videoları her zaman 1920x1080 çözünürlükte render alıp yüklüyorum
Her yüklediğim videoya VİDEOYAYA KÜÇÜK RESİM yapıp yüklüyorum

Eğer yabancıların ilgilendirecek bir video ise o video başlığının çevirisini yapıp çeviri kısmında ingilizceyi seçip ingilizce başlık koyuyorum

Yani anlayacağınız PROFESYONEL özgün video yükler gibi video yüklüyorum
BELKİ BU TARZ ÇALIŞTIĞIM İÇİN YANİ KALİTELİ İÇERİK YÜKLEDİĞİM İÇİN ONAY ALMIŞ DA OLABİLİRİM

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri